התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנוגע למיני ויבר ו-dsmx

yehuda.bitton3
10-05-2013, 18:41:09
אהלן חברים,
יש ברשותי מיני ויבר כחולה ואני מטיס עם ספקטרום בשיטה החדשה dsmx.
אחרי חיפושים באינטרנט מצאתי קצת מידע בנושא ולפי מה שהצלחתי להבין המערכת תומכת בלוויני dsmx החל מגרסא מסויימת.
האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא ולהסביר בדיוק מאיזה גרסא המערכת תומכת בפרוטוקול dsmx ואיך מגדירים את זה?
שאלה נוספת האם מבחינת טווח קליטה עדיף להשתמש במקלט ולווין או שמא שני לווינים יתנו את אותו טווח קליטה?
בתודה רבה,
יהודה.

yehuda.bitton3
11-05-2013, 22:03:13
מישהו??

wonderd
12-05-2013, 07:02:12
מר ביטון..
תעדכן את גירסת התוכנה של המערכת שיש אצלך דרך האתר (יש שם הסברים מלאים), תרכיב שני לווינים למערכת הקיימת ללא מקלט (מיותר) ולך להטיס.
לא צריך לחפור יותר מדי על כל דבר, המטרה של התחביב היא להנות!
היה לך מסוק מצוין, אתה מתעקש לשדרג אותו בכל מיני דברים במקום פשוט להטיס. נראה לי שאתה תתייאש מהר כמו ידידנו מירושלים שלא הפסיק לשדרג עד שפרש מהמסוקים.

yehuda.bitton3
13-05-2013, 07:33:54
מר אלעד היקר ;)
קשה לי מאוד לראות את עצמי בלי מסוקים ולהתייאש לא נראה לי כמו משהו אפשרי בזמן הקרוב אם כבר ההפך הוא הנכון.
מעבר לכך שאלתי את עניין ה-dsmx כי זה אכן אישו בנוגע לויבר, אחרי בירור מעמיק היא תומכת בפרוטוקול הזה רק מגרסא 5.1 ומעלה וגם אז יש צורך בהגדרה ספציפית של שימוש בלווין dsmx על מנת שיעבוד.
אני לא חופר סתם, חופר כדי לדעת :) כל תחום הפלייברלס חדש לי כרגע ולכן אני מאוד זהיר.

wonderd
13-05-2013, 13:46:31
ההגדרה הספציפית הזאת נמצאת בהוראות ההדרכה וההגדרה של הויבאר, בנוסף לכך, גירסה 5.1 יצאה לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה..

חן תם
13-05-2013, 14:46:14
תעדכן לגירסאת 5.3 הכי פשוט... יש לך בשורת המשימות למעלה משמאל לעשות לו UPDATE, יפתח לך חלון עם גירסאות תוכנה ואתה פשוט בוחר אחת מהן.