צפייה בגרסה מלאה : מסוק תואם קופטר. כדאי לקנות?
רון333
04-03-2009, 20:17:05
מה אתם אומרים על המסוק הזה כדאי לקנות ?
מישהו מכיר ?
HDX450 SE Helicopter Kit V4 - Black Frame/Silver CNC ****NEW!**
http://www.helidirect.com/product_info.php?cPath=29_222&products_id=10592
s.mario
04-03-2009, 20:28:41
מה רע בקופטר X???
שגם זול יותר...
wind556
04-03-2009, 21:53:42
המחיר שלו הוא 100 ש"ח יותר מקופטר איקס בארץ
המסוק הנ"ל פחות פופולרי בעולם מקופטר איקס
אני לא רואה שום הצדקה
ori_lavee
04-03-2009, 22:00:37
תואם Copter-x זו כבר ממש הברקה...
זה בערך כמו החיקוי לנעלי Mike או Adidos :D
אם כבר לא המקור.
אז לפחות החיקוי המקורי.
אורי
wind556
04-03-2009, 22:13:11
תואם Copter-x זו כבר ממש הברקה...
זה בערך כמו החיקוי לנעלי Mike או Adidos :D
אם כבר לא המקור.
אז לפחות החיקוי המקורי.
אורי
עד כמה שידוע לי HDX יצרו חיקויי טי רקס הרבה לפני קופטר איקס, כך שהם אינם חיקוי לקופטר אלא לטי רקס,והאיכות כנראה אינה נופלת מהקופטר,אבל גם לא עולה עליה
מעניין רק למה הוא לא כל כך פופולרי בעולם....
ודבר נוסף וחשוב לא פחות,להזמין מוצרים מארה"ב זה להזמין משלוח בחברת הדואר בין הגרועות בעולם, ובמחירים בין הגבוהים בעולם אם לא הכי גבוה
אני משתדל להימנע מהזמנה מארה"ב בכל מקרה שיש ברירה אחרת
vinay
04-03-2009, 23:30:48
נאלצתי בזמן האחרון לבצע מספר הזמנות מארה"ב ודוקא לא היה כזה נורא . בין 7 ל 17 ימים. אמנם המזרח יותר מהיר במעט אבל עדיין לא נורא. ואנגליה בערך אותו דבר כמו ארה"ב, תלוי בסוג המשלוח.
tzn11
05-03-2009, 10:13:11
:) כפי שעודד ציין, המסוק הוא חיקוי של T-REX וכמו כל החיקויים, הם די דומים וגם החלקים תואמים.
בכל מקרה, ה-COPTER X זול יותק ממנו, גם בארץ וגם בחו"ל.
אני לא מוצא שום סיבה לשלם יותר על מסוק זהה או כמעט זהה.
קח בחשבון שהמשלוח בדואר מארה"ב ארצה בדואר אויר למסוק יעלה כ-70 דולר, בעוד משלוח מהמזרח יעלה כמחצית.
קח גם בחשבון את עלות המכס שתשלם, בסופו של דבר זו לא כזאת מציאה.
בברכה,
ניסים.
נועם ג
05-03-2009, 10:23:34
אתם טועים ומטעים...
המסוק הנ"ל הוא לא העתק מדוייק של טירקס ולא קופטר איקס..
אומנם הוא בהשראת הטירקס450 אך אינו זהה לו..
מדובר במסוק די איכותי...
ליאור זהבי הטיס בזמנו דגמים של החברה הנ"ל ולמיטב ידיעתי היה די מרוצה..
חבל לשלול דברים ליפני שמבררים עליהם
עלה והצלח:)
wind556
05-03-2009, 12:21:24
אתם טועים ומטעים...
המסוק הנ"ל הוא לא העתק מדוייק של טירקס ולא קופטר איקס..
אומנם הוא בהשראת הטירקס450 אך אינו זהה לו..
מדובר במסוק די איכותי...
ליאור זהבי הטיס בזמנו דגמים של החברה הנ"ל ולמיטב ידיעתי היה די מרוצה..
חבל לשלול דברים ליפני שמבררים עליהם
עלה והצלח:)
אף אחד לא שולל את המסוק, אלא את העיסקה
ואם הוא לא זהה לטי רקס או לקופטר,לא משנה מה איכותו,לא נשארה אף סיבה לקנות אותו
ואני יודע שליאור זהבי היה מרוצה, זה עוד לא אומר שמטיס רגיל מין השורה גם יהיה מרוצה
מסוק זה לא רק הטסה, זה גם תיקונים, חלפים וכו', והתאימות בין הקופטר לטי רקס עושה את הקופטר לעיסקה הרבה יותר טובה
lior_bar_ami
05-03-2009, 16:24:41
מניסיון עם המסוק הנ"ל (דגם ה V3) - ה HDX הינו מסוק מעולה למתחיל ומטיס מתקדם כאחד!
HDX (של HELIDIRECT) החל כמו MH כחלקי שידרוג לטירקס ולבסוף מצאו את עצמם מחברים את כל החלקים ומוכרים קיט שלם של מסוק משודרג.
בחלוף השנים יצאו מס' קיטים של HDX וורסיות שונות בדיוק כמו עם הטירקס כשהקיט המתקדם ביותר שלהם הינו ה SE V4 שציינת, לא הייתי משווה אותו לקופטר X בדיוק כשם שלא הייתי משווה את הטירקס לקופטר X, מדובר במסוק שעולה עליו באיכות ייצור החלקים ובבקרת איכות אמריקאית ולא סינית.
עם כל הכבוד לקופטר ויש כבוד, לא מדובר בחיקוי של חיקוי ובטוח לא במסוק תואם קופטר X, אדרבא - ההיפך הוא הנכון.
אגב "קיטים תואמים", MH בניגוד ל HELIDIRECT, מסיבה לא ברורה, למיטב ידיעתי לא מייצרים קיט שלם של המסוק ונשארו בנישה של שיפורים (מדהימים!) בלבד, למרות שיש להם שידרוג כמעט לכל חלק אפשרי במסוק וכנראה ניתן להרכיב טירקס שלם רק מהחלקים שלהם.
http://www.microheli.com/index.php?cPath=84&osCsid=5d343bac800660f9e1c391962729e5e0
אז אם בכל זאת קניתם קופטר ולא טירקס תשקלו בחום את השידרוגים שלהם!
שוב לגבי ה HDX - לא התנסיתי עם ה V4 החדש שלהם, אך אם הוא טוב כמו ה V3 (או כנראה יותר טוב), מדובר במסוק מעולה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.