PDA

צפייה בגרסה מלאה : תל אביב והסביבה תחנת קרקע מלאה במארז מוקשח שחור מדגם Pelican 1550 כולל מסך19" + DVR בלתי שביר

alexk
31-05-2013, 06:40:15
(מנהל פורום יקר נא לא לאחד לי את ההודעות, התוצאה היחידה שזה השיג היא לעצור לי את ההתעניינות בפריט לגמרי)

תחנת קרקע מלאה במארז מוקשח שחור מדגם Pelican 1550 כולל מסך19" + DVR

בלתי שביר, אטום למים ואבק.

מידות פנימיות אורך468ממ, רוחב355ממ, גובה193ממ

כולל ספוג פנימי המגן על המסך

תחנת הקרקע כוללת :

1. מסך LG 19 אינטש (צורך כ3 אמפר מאספקת 12 וולט מיוצבים כשעובד).
2. מקליט DVR מופעל באמצעות שלט המקליט את האות החי ברזולוציה של 640X480 על גבי כרטיס SD מייצא קבצי MP4
3. מקליט DVR שני (JXD)עם מסך 4.3 אינטש המשמש לראות את תצוגת מקליט הDVR והמשמש גם כמסך גיבוי.
4. מייצב מתח ATX של מחשב רכב המספק 12 וולט מיוצב ו5 וולט מיוצב באמצעות מקור מתח חיצוני היכול לנוע בין 8-28 וולט ( מעולה לכאלה שעובדים על סוללת 3 תאים גדולה שבמקרה שנופלת לאזור שמתחת 12 וולט, הספק ימשיך לספק 12 וולט ו5 וולט).
http://www.ebay.com/itm/Mini-ITX-M2-Car-PC-DC-DC-160W-8V-28V-ATX-Power-PSU-12V-/230950224283?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item35c5b4c19b
5. שלושה תצוגות מתח המציגות מתח כניסה, מקור יציאה 12 וולט ומקור יציאה 5 וולט.
6. ממיר קומפוזיט לVGA על מנת להעביר את תמונת הוידאו מבננה צהובה רגילה למחבר תצוגת מסך מחשב.
7. חיווט מיוחד למפסק הבורר אם להציג על גבי מסך ה19" את האות המתקבל משידור מרוחק או ממקליט הDVR בהצגת טיסה.
8. 2 מאווררים (המתקון לא מתחמם אבל התכוננו לימים חמים).
9. סוכך שמש גדול עם מתקון הדואג שהמזוודה תשאר פתוחה ולא תסגר ברוחות בדומה למכסה מנוע.
10. קופסת מחברי וידאו ואודיו זמינה וקלה לביצוע ניסויים בין כניסות ויציאות של הציוד.
11. מפצל ומגביר אות וידאו מקור ל6 יציאות במקביל (מתוכם 3-4 בשימוש במקביל - חשוב כנגד הנחתת אות וידאו)
12. סט מחברים לחיבור מהיר למשקפי הד פליי או פאט שארק הכולל מתח ו3 מחברי וידאו ואודיו.
13. פיוזים בכניסה וביציאת כל המתחים בתחנה.
14. רמקול עם שליטת ווליום.
15. מפסקי מטוס עם אבטחה כנגד הפעלה בשוגג (אחד למאווררים ו2 נוספים שתוכננו למערכת ייצוב מתח מקבילה שתיכנס לעבוד בחירום)

כל החיווט במזוודה מוסלק מתחת למארז מחשב שחור מכופך בצורת "ר".

http://www.youtube.com/watch?v=p9SGM8x71Hk

מחיר 2000 ש"ח סופי (רק מזוודה משומשת כזו בחול/איביי עולה לא פחות מ1000 ש"ח) - שווי החלקים בנפרד למעלה מ3000 ש"ח

לתשומת ליבכם מזוודת FPV מאובזרת כראוי, חוסכת לכם המון זמן בשטח, פשוט פותחים מדליקים מחברים אות מקלט וזהו, במקום שעה להתעסק בשטויות ולמה לא עובד לי...

למטיסי FPV רציניים בלבד לא לכאלה שרוצים אבל אין להם תקציב...

טלפון 5571110 - 052 - לרציניים בלבד.

לא מעוניין בהחלפות

אם אני לא זמין אז לשלוח SMS