צפייה בגרסה מלאה : דיון מתאים למתחילים???
jonijoni
12-06-2013, 22:45:00
שלום לכולם!!!
לאחר הדיון הקודם שבו ניסיתם לשכנע אותי ש250 קטן מידי למתחילים וקשה להטסה והצלחתם לשכנעי...!!!
האם המסוק הנ''ל מתאים למתחילים בתחום ומספיק איכותי:
http://www.ehirobo.com/shop/p12686/CopterX-CX-450PRO-V5-DFC-Flybarless-Torque-Tube-Version-Kit/product_info.html
אשמח להצעות נוספות!!!
תודה מראש
tav31
12-06-2013, 23:09:32
אני לא מבין גדול במסוקים אבל זה נראה מסוק ממש זבל וכבר אמרו פה הרבה שבמסוקים סינים יש חופשים שמפריעים לטיסה ויוצרים רעידות שפוגעות במסוק לאורך זמן שלא נדבר על הבטיחות. עזוב שטויות תקנה קומבו של אליין וזה
elicopter
13-06-2013, 09:17:23
יש לי קופטר איקס פרו גרסה 3 פלייברלס ,איכות הקיט בסדר גמור חוץ ממכלול הזנב ששם צריך קצת מזל,המסוק הספציפי שהצעת לא מתאים למתחילים משתי סיבות עיקריות , ראש dfc מפעיל הרבה עומס על הסרוואים ובמקרה של ריסוק יש סיכוי גבוהה שהסרוואים יפגעו , הסיבה השניה היא הנעת הזנב בטורק טיוב ולא רצועה מה שאומר שבכל נגיעה של להבי הזנב בקרקע יטחנו לך ההקורונות ותצטרך לפרק את הבום כדי להחליף לעומת הנעת רצועה שהיא יותר סלחנית במקרים כאלה ,אם אתה מתכוון לקנות קופטר איקס פלייברלס תקנה עם ראש פלייברלס רגיל והנעת זנב ברצועה, אל תיגע באלקטרוניקה של קופטר איקס יש אפשרויות הרבה יותר מוצלחות אצל הסיני, ,בהצלחה,אם אתה מוכן לקבל עצה ממישהו שעבר את אותו מסלול כמוך וזה עלה לו הון- תקנה טירקס 450 יד שניה ותחסוך לעצמך הרבה כאב ראש ותיסכולים
wind556
13-06-2013, 09:36:40
אני לא מבין גדול במסוקים אבל זה נראה מסוק ממש זבל וכבר אמרו פה הרבה שבמסוקים סינים יש חופשים שמפריעים לטיסה ויוצרים רעידות שפוגעות במסוק לאורך זמן שלא נדבר על הבטיחות. עזוב שטויות תקנה קומבו של אליין וזה
באליין יש יותר חופשים מאשר במסוק הזה, אבל זה לא העניין בכלל וקומבו של אליין אף פעם אינו הכרישה האופטימאלית. ועדיין זה לא המסוק המתאים למתחילים
"Mr Nice Guy"
13-06-2013, 11:23:17
קיט מצויין ! טס אצלי כבר שנתיים .
סאונד בראש
13-06-2013, 13:01:28
אני מטיס 450 של אליין כמה שנים כבר ולא זכור לי שיש חופשים בשום מקום
הרכבתי גם copter וגם align
וזבל כמו copter לא ראיתי! מסוק שמתפרק בטיסה שלא נדבר על זה שעל מנת לגרום לו לטוס צריך להחליף חצי מסוק לחלקים של align ״הלא מוצלחת ועם חופשיים״
קנה ב eBay קיט של אליין או alzerc ותהנה
אם אתה אוהב לקנות ולא להטיס אז copter זה הדרך!
wind556
13-06-2013, 14:26:11
הרכבתי גם copter וגם align
וזבל כמו copter לא ראיתי! מסוק שמתפרק בטיסה שלא נדבר על זה שעל מנת לגרום לו לטוס צריך להחליף חצי מסוק לחלקים של align ״הלא מוצלחת ועם חופשיים״
קנה ב eBay קיט של אליין או alzerc ותהנה
אם אתה אוהב לקנות ולא להטיס אז copter זה הדרך!
הנסיון שלי רב ביותר עם כל דגמי ה450 הנפוצים, אני מדבר על כמות עצומה של מסוקים, שבהם מספר הכשלים באליין היה גבוה משמעותית משל קופטר איקס, ואני לא מדבר על אחד או שניים.
אליין זה "המלך העירום" , אפילו שכל הקהל מריע לבגדי המלך
והנסיון שלי לגמרי הפוך משלך
לא נחזור על מלחמות עתיקות וחסרות ערך, כל אחד בסופו של דבר ילמד על בשרו
rondh
13-06-2013, 14:54:56
בתור אחד שיש קופטר איקס מסוק מעולה!! טס כמו שצריך בלי חופשים ברמה מצוינת טס D3 חופשי
ד"א
יש לי את הקופטר איקס פרו לא פליברלס וכשחיפשתי הוראות למסוק מצאתי את אותו מסוק אותם חלקים אותו הדבר בול כמו המסוק שלי
גם בסיני מצאתי את אותו מסוק ואותם חלקים (גוף ראש וזנב) אחד לאחד ואם אתם ממש רוצים אני יכול לעלות קישור של כל מה שאמרתי
ולמי שאין תקציב כל כך גבוה בשביל לקנות מותג שנחשב לאיכותי יכול להתפשר בכיף על קופטר איקס הוא עושה את העבודה מעולה!!
wonderd
15-06-2013, 22:05:17
אלה המלחמות הכי כיפיות! מזל שאין לי כח לזה הפעם.. :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.