PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה למומחים ב APM

guy1a
19-06-2013, 16:49:31
שדרגתי היום מ 2.9 ל 3.0 ומאז הלד האדום מהבהב במרץ ללא הפסק.

ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים לטעון מחדש 2.9 ו/או 3.0 ובכל מפעם אני מקבל הודעה שהטעינה הושלמה בהצלחה אבל הוידוא נכשל.
מחשבים אחרים / כבלים אחרים / .. ריסט בקונסול / ... שום דבר לא משנה.

אי אפשר לדרוך מנועים ולפי הויקי כניראה שהג'יירואים לא מכויילים.

עברתי את כל תהליכי הכיול שיש במדריך שלהם ושל שי ושום דבר לא משנה כלום.

האם מישהו מכיר ? ..

הלוח לא קבל מכה ולא העלה עשן ולא שום דבר טראומטי מהסוג שהיה משכנע אותי להפסיק לנסות.

אתמול הרחפן ריחף להנאתו עם גרסת 2.9

עריכה: גם היום הוא מרחף לו מעדנות ב 2.9 ... מסקנה, שי צודק ! :)

תודה.

sevet
19-06-2013, 17:29:47
עניתי לך כבר אבל בשביל אחרים:

בגרסה 3 ישנם מספר בדיקות שנעשות לפני שלוח עושה ARM, בגדול - כיול מצפן, אקסלומטרים וקליברציה של השלט, אם מוגדר GeoFence אז חייבים גם נעילת GPS (יש עוד בדיקות):

http://www.youtube.com/watch?v=gZ3H2eLmStI

guy1a
20-06-2013, 06:41:27
אני חושד שזה לא קשור איך שהוא

יש אפשרות לעקוף את הבדיקות, האפשרות הזאת פועלת ואכן הרחפן טס ( אמנם מווברץ קשות אבל טס ) יחד עם זאת, הבדיקות שמצויינות בסרטון עברו בהצלחה. מספר פעמים.
השדה המגנטי שמצויין כנסבל זה עד 330, אצלי 80 למשל .. אקסל' עברו כיול בהצלחה. מצפן עבר בהצלחה. אין לי מד זרם. וכו' ..אין תלונות על המסך כשאני מנסה לדרוך. הוא פשוט מתעלם. גם בלחיצה על הכפתור שם ..

שי .. האם אצלך פועל תקין ? ..

אני אטפל בבעיית הרעידות היום ( או מחר-כך ) ונראה .. אבל את הרעידות הוא לא מרגיש כשהוא שוכב בשקט על הרצפה .. לפני דריכה :) ...

sevet
20-06-2013, 08:01:13
גם אני ביצעתי מחיקה מלאה, שידרגתי ל-RC6, עשיתי את כל הכיולים (8% COMPASSMOT) ואכן, לפעמים לא נדרך לי, ב-Mission Planner לא מראה למה, אין לוג להורדה.....

לפעמים כן נדרך, ואז מוציאים מכניסים בטריה, ממשיך להדרך..... מוזר מאד מאד.... שלחתי שאילתה למפתחים.