צפייה בגרסה מלאה : שאלה מגה פיראט 2.7
Moti007
24-06-2013, 17:55:05
האם כדאי לשדרג לגירסא 2.9
וכאשר מכוונים עם ערוץ 6 איזה פרמטר להתחיל לכוון בטיסה הראשונה
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Friman
24-06-2013, 19:18:41
כן. שדרג ל2.96 לפחות. השיפור דרסטי ביחס לגרסאות ה2.7... שי סבט המליץ לי לשדרג ל2.97, טרם ניסיתי, אני מחכה שייצא MPNG 3.0.
לגבי כיוונים: אם אתה מטיס רחפן f450 פחות או יותר סטנדרטי, ואפילו סוטה קצת מהסטנדרט- נסה קודם כל להטיס עם ערכי ברירת המחדל. הנסיון המצטבר של רבים בארץ ובעולם מראה שמגרסא 2.9 ומעלה ערכי ברירת המחדל כמעט מושלמים- לי אותם ערכי pid התאימו גם כשהוספתי עוד 350 גרם למשקל הכלי, לא נדרש שום שינוי נוסף למעט בלויטר.
אז מה בכל זאת לכוון...
לפני הכל - stabilize P- תגיע למצב שאין רעידות במצב סטבילייז, ושללא רוח הרחפן פחות או יותר יציב. כמובן אם יש סטייה קבועה לכיוון מסויים, לקזז בauto trim (אני ממליץ להשתמש בשיטה של ערוץ 7). תבדוק אחרי קיזוז גם בהטסה באוריאנטציות שונות לוודא שהסטייה אכן הייתה בגלל צורך ב״טרים״ ולא בגלל הרוח. במצב המיטבי בסטבילייז פי - בעצירה אחרי טיסה מהירה בכיוון מסויים הרחפן אמור שלא להגביה מדי ולא להגיב בבומרנג מוגזם אחורה. אפשר למתן את אפקט הבומרנג עם ערכי הסטבילייז האחרים, אבל לא מצאתי בזה צורך.
הלאה - בדוק מצב שמירת גובה. אם הוא פחות או יותר שומר גובה בטווח של מטר מעלה-מטה, אין צורך לשנות. אם לא, תוסיף קצת בalt hold p. מנסיוני בגרסאות 2.9 לרוב אין צורך לשנות שם כלום.
השלב הבא - לויטר. תתחיל מloiter speed p- זה הערך שקובע את מידת השמירה על המיקום. כדאי בכיוון ערך הp לנסות לעשות זאת עם מינימום רוח. אם יש היסחפות, להוסיף קצת. הדיוק בערך המדוייק הוא עניין של ״שערה״, אז בעדינות. אם הכלי מתחיל לנוע בעיגולים חדים וחריפים כשאתה מפעיל לויטר - להנמיך מעט בloiter speed p. שתי נקודות חשובות לגבי הלויטר:
1. לקליברציה של המצפן יש חשיבות עליונה בלויטר יציב, אמין ומדוייק. חשוב להוסיף ערך declination ידני במסך הגדרות המצפן (יש הפנייה לאתר שנותן את הערכים המתאימים לפי מיקום גאוגרפי- בת״א סביב 418, בב״ש-414), לבטל compass_autodec, ולעשות במסך הגדרות המצפן live caliberation ובעקבותיו את ״ריקוד המצפן״. אם אתה לא מכיר את התהליך אפרט, אבל אני מניח שאתה מכיר. לבטל ברשימת הפרמטרים המורחבת את compass_learn ואת compass_autodec.
2. אחרי שיש לך לויטר יציב בעמידה, חשוב לבדוק שהלויטר מתייצב כמו שצריך גם תוך כדי תנועה של הכלי - להתחיל להטיס בכיוון מסויים, לשחרר סטיקים ומייד תוך כדי ההיסחפות להפעיל לויטר. אם במצב כזה, או במצב של היסחפות ע״י הרוח, הפעלת לויטר מביאה לתנועה חדה במעגלים, להוסיף מעט בloiter speed I - זה הפרמטר של תוספת הגבר לתיקון בפיצוי על השפעת כוחות חיצוניים כגון רוחות. להוסיף בעדינות.
Loiter rate - אלו ערכים שקובעים באיזו חדות ינוע הרחפן בכדי לשמור את המיקום עליו ננעל הלויטר. אני לא ראיתי צורך לשנות את ערכי ברירת המחדל.
כמובן לוודא לפני שאתה מנסה לויטר שאכן הgps נעל מיקום.
מעבר לזה - להגדיר פיילסייף מצערת כך שיפעיל חזרה אוטומטית הבייתה (יש הסבר באתר של ארדוקופטר, אם אתה צריך הסבר נוסף - תגיד), להגדיר ברשימת הערכים הרחבה גובה של החזרה הבייתה (ברירת מחדל לדעתי 15 מטר) ואת גובה הסיום כ0 אם אתה רוצה שינחת בסוף, להגדיר את קצב החזרה הבייתה (ערך ברירת המחדל הוא 5 מטר בשנייה), וזהו פחות או יותר.
כל האמור מתייחס בעיקר לסוגיות כיווני הpid, בהנחה שקליברציה לרדיו ולאקסילומטרים ולבקרים כבר עשית.
לא מצאתי צורך לגעת בערכי הrate roll/pitch, ייתכן שמי שמטיס בacro ולא רק בסטבילייז כן ירגיש צורך לשפר שם קצת את הכיוונים. אני לא מטיס בacro..
Moti007
24-06-2013, 19:46:43
תודה פרימן אכן ישלי f450והלוח מולטיווי פרו מהסיני
Moti007
24-06-2013, 20:38:32
אפשר רק לינק ל2.9 באתר הרשמי יש 2.8
sevet
24-06-2013, 20:51:33
הגרסה היחידה שמתעדכנת כרגע היא megapirateng-add-ons קל למצוא אותה, יוצאים שם עדכוני באגים כשהכי חשוב אם אפשר לעבוד ב ppm אבל להגדיר אותו (את הppm) כ-ppm ל- Crius מגרסה 1 למרות שיש לך 2
משאלות שהפרחתי באוויר הסיכוי ל-3 נמוך מאד, המעבד יותר חלש וומפתחים ראשיים עברו ל-arducopter
Friman
24-06-2013, 20:55:21
כל האשכול של גרסאות 2.9 יצא רק כבטא. צריך להוריד אותן בsvn
לדעתי זה הכתובת: http://megapirateng.googlecode.com/svn/beta/
אני לא מבין גדול בנושא svn אבל למיטב הבנתי צריך ליצור תיקייה ובעזרת הsvn להגדיר את הכתובת הנ״ל ככתובת לעדכון, ואז עדכון התיקייה אמור לתת לך את הגרסא האחרונה.
אם אתה לא רוצה להסתבך ומוכן להתפשר על 2.96, שלח לי בהודעה את המייל שלך ואשלח לך את התיקייה של 2.96 מכווצת. עם זה אני עובד ובסה״כ אני מרוצה. הבנתי שב2.97 יש כמה שיפורים אבל אני לא בטוח בדיוק מה, אני בכל מקרה ממתין לmpng 3, לא רואה טעם לשדרג עד אז. רק שייצא כבר!
עריכה: ראיתי עכשיו ששי הגיב; לך עם ההמלצה שלו, הוא יותר מעודכן ממני. כשארצה לעבור לppm (כשאחבר למקלט הuhf) אעדכן לגרסת הadd ons.
שי -להבנתך הסיכוי ל mpng 3 = ״קלוש אבל אולי״, או ש2.97 זה סוף הדרך של mpng?
sevet
24-06-2013, 21:03:04
ניסיתי להגיב באופטימיות..... אהמ... HKPilot אהמ.....
Moti007
24-06-2013, 21:09:05
הגרסה היחידה שמתעדכנת כרגע היא megapirateng-add-ons קל למצוא אותה, יוצאים שם עדכוני באגים כשהכי חשוב אם אפשר לעבוד ב ppm אבל להגדיר אותו (את הppm) כ-ppm ל- Crius מגרסה 1 למרות שיש לך 2
משאלות שהפרחתי באוויר הסיכוי ל-3 נמוך מאד, המעבד יותר חלש וומפתחים ראשיים עברו ל-arducopter
לא הבנתי את הגדרת הppm ...התכוונת לסוג הלוח בקונפיג?
נ.ב. זה הלוח שלי
Friman
24-06-2013, 21:13:13
לא (נראה לי). להבנתי, הוא התכוון שבגרסת הadd ons כאשר החיבור למקלט הוא בppm (בכבל אחד לכל הערוצים ולא בכבלים נפרדים - צריך מקלט תומך ppm), אזי יש אופציה לנטרול מוחלט של הקוד של עבודת הסונאר; לעומת זאת בגרסאות אחרות הקוד הזה ממשיך לרוץ ברקע ומעמיס על המעבד סתם (אלא אם באמת יש לך סונאר).
ניסיתי להגיב באופטימיות..... אהמ... HKPilot אהמ.....
בשביל מה? אני מרוצה מאד מהלוח כבר ב2.96. אם אקנה לוח חדש זה רק בשביל לשים על טיסן, עם ארדופיילוט. אלא אם ייצא לי לראות רחפן טס עם גרסא 3 ואתרשם מהבדלים קריטיים ביחס לשלי, אני נשאר עם מה שיש לי כרגע..
sevet
24-06-2013, 21:18:08
ה ppm זה החיבור למקלט רדיו עם ערוץ אחד שמעביר את כל הערוצים, צריך שהמקלט יתמוך ולקמפל את זה פנימה באפשרויות. רק בשילוב הזה ניתן לבטל לחלוטין את הקריאות בתכנה לסוהר, מה שמפנה את המעבד יותר לדאוג להטסת הכלי.
אם לא יהיה יותר MPNG אולי מולטי ווי יתפתח יותר למרות שהיום טוענים שהוא לא רע בעיקר בתחום ההטסה המיוצב ואקרו, רק ממה שראית בפורומים להגדיר לו חיישנים כמו מתח ואפילו gps זו חוויה לא פשוטה
sevet
24-06-2013, 21:28:37
ריסקתי בחמישי עם ה 3.... כנראה לא לגמרי אשמת ה3 התאוששתי נפשית ואחרי יומיים בהטסת בדיקות התקנה מאפס בלי שינויים כלל עף חבל על הזמן
אגב מוטי, הרחפן שלך נראה מאד מובטח, זה לשמור עליו שם מדור ההמשך? :)
הרגליים דומות מאד לגלגול השלישי של הרגליים אצלי עד שהבנתי שלא צריך כל עוד אין מצלמה למטה.... למה האיזולירבנד על הזרועות? יעזור לך מאד לשים על שתי זרועות צבע אחר, וגם למנועים האלו אפשר לשים מתאמי פרופים יותר טובים ויותר עמידים רק צריך לקצוץ את הציר...
Moti007
24-06-2013, 21:50:09
טוב אני מטיס עם 9xr DSM
דרך אגב שי מתי תסיים את השירשור שלך עם הגדרות לשלט?
guy1a
24-06-2013, 22:13:00
ה ppm זה החיבור למקלט רדיו עם ערוץ אחד שמעביר את כל הערוצים, צריך שהמקלט יתמוך ולקמפל את זה פנימה באפשרויות. רק בשילוב הזה ניתן לבטל לחלוטין את הקריאות בתכנה לסוהר, מה שמפנה את המעבד יותר לדאוג להטסת הכלי.
אם לא יהיה יותר MPNG אולי מולטי ווי יתפתח יותר למרות שהיום טוענים שהוא לא רע בעיקר בתחום ההטסה המיוצב ואקרו, רק ממה שראית בפורומים להגדיר לו חיישנים כמו מתח ואפילו gps זו חוויה לא פשוטה
אני יכול לעזור עם זה.
מתברר שהשד אינו נורא..
Friman
24-06-2013, 23:04:13
זאת הבעיה שצפיתי שבאיזה שהוא שלב תגיע עם הסריוס... כמו הcl osd - ברגע שלדמויות המפתח בפיתוח נמאס מהפרוייקט, מכל סיבה שהיא, פרוייקט שנשען על קהילת מפתחים צרה פשוט ממצה את עצמו. אלא אם קמים מובילים חדשים לפרוייקט - זה מה שקרה בסופו של דבר עם הcl osd, ונשמע שזה מה שקורה כעת עם הadd ons לסריוס.
Moti007
25-06-2013, 06:56:50
ריסקתי בחמישי עם ה 3.... כנראה לא לגמרי אשמת ה3 התאוששתי נפשית ואחרי יומיים בהטסת בדיקות התקנה מאפס בלי שינויים כלל עף חבל על הזמן
אגב מוטי, הרחפן שלך נראה מאד מובטח, זה לשמור עליו שם מדור ההמשך? :)
הרגליים דומות מאד לגלגול השלישי של הרגליים אצלי עד שהבנתי שלא צריך כל עוד אין מצלמה למטה.... למה האיזולירבנד על הזרועות? יעזור לך מאד לשים על שתי זרועות צבע אחר, וגם למנועים האלו אפשר לשים מתאמי פרופים יותר טובים ויותר עמידים רק צריך לקצוץ את הציר...
כן אני יודע שאני צריך סימון טוב על הקדמיות דרך אגב הזמנתי מודל בלוטות האם זה יכול לעזור בזמן הכיול?
Friman
25-06-2013, 10:24:54
כן אני יודע שאני צריך סימון טוב על הקדמיות דרך אגב הזמנתי מודל בלוטות האם זה יכול לעזור בזמן הכיול?
תהליך הכיול הולך ככה:
1. על הקרקע מגדירים איזה פרמטר יישלט דרך ערוץ 6, שבשלט מוגדר לחוגה או סליידר. כמו כן מוגדר טווח מינימום ומקסימום לכיול; שים לב שלפרמטרים שונים יש טווח ערכים שונה לחלוטין!! לשם התחלה להגדיר את הטווח כפלוס ומינוס של סביב 15-20% מערך ברירת המחדל, ואם הטווח לא מספיק, להגדיל. ללחוץ write. כמובן לא לשכוח לעשות disconect בmission planner לפני הניתוק מהמחשב, אחרת התכנה נתקעת.
2. עולים לאוויר ותוך כדי טיסה מכווננים את החוגה / סליידר - עד לקבלת ההתנהגות המיטבית בהתאם לערך המכוונן. אם קשה לך להטיס ולשחק בחוגה בו זמנית, אפשר לנחות נחיתות קצרות לשינויים בחוגה ואז שוב לעלות לבדוק בטיסה. לי יותר נוח לכוונן ״על השערה״ תוך כדי טיסה, אבל זה דורש קצת אימון לעשות את זה בזמן הטיסה.
3. מרגע שהגעת לכיוונון המיטבי- נוחתים, ומשתדלים מאד לא לגעת בחוגה או בסליידר של ערוץ 6. עושים disarm ללוח, ומבלי לנתק סוללה מחברים את הלוח למחשב, עושים connect בMP, נכנסים למסך הגדרות הpid ולוחצים לפני הכל refresh. אחרי שהערכים מתעדכנים - לשים לב שהערך שכיווננת אכן השתנה. לשנות את שיוך ערוץ 6 לפרמטר הבא שאתה רוצה לכוונן, להגדיר את טווח הערכים שמתאים לו, וללחוץ על write. זה למעשה נועל את הערך שכיווננת קודם כקבוע. בסוף ללחוץ disconnect.
4. לנתק כבל מהמחשב, ולעלות להטיס ולכוון את הערך הבא.
5. כשסיימת לכוון את כל הפרמטרים שאתה רוצה לא לשכוח להעביר את שיוך ערוץ 6 ל ch 6_ none, שלא חלילה משהו ישתנה לך בלי כוונה ממגע מקרי בחוגה.
6. כדאי בסוף התהליך לעשות צילום מסך של הפרמטרים, לנתק ולחבר סוללה מחדש ולוודא שהםרמטרים שכיוונת נשמרו; כבר קרה לי שמשום מה לא נשמרו הערכים. כמו כן ברשימת הpid המורחבת יש אפשרות לשמור קובץ של כל ערכי הpid למחשב, לגיבוי במקרה הצורך.
ועכשיו לבלוטות׳ - כל מה שהבלוטות׳ מקצר לך זה את החיבור של הכבל ללוח וניתוקו בסיום ההגדרות במחשב... בזמן ההטסה אתה עושה לו disconnect כי הטווח שלו זה רק כמה מטרים בודדים. אם לעומת זאת יש לך מודול טלמטריה - שקולט לטווח של ק״מ פלוס, אתה יכול להשאיר אותו מחובר בתוכנה באופן קבוע גם בזמן הטיסה, ושבזמן שאתה מטיס ומכוון חבר יכול לעשות לך את השינויים באוויר, ולשנות את שיוך ערוץ 6 לפרמטרים ואת טווחי הערכים בזמן הטיסה... כלומר תוכל לסיים את כל הכיוונים בהטסה אחת בלי צורך לנחות כלל. יחד עם זאת, אם יש טעות בהגדרה של משהו באוויר, בזמן טיסה - זה עשוי להיות רע מאד...
הבלוטות׳ מקצר טיפה את הזמן כשעושים כיוון מאפס, ואז יש מספר מחזורים של חיבורים וניתוקים מהמחשב, אם רק משנים ומכוונים ערך בודד נקודתית, זה זניח... מה גם שחלק מהמודולים של הבלוטות׳ עושים בעיות בחיבור, ובל נשכח שזה משדר נוסף על הכלי שעלול לייצר רעשים. לכן ההמלצה היא לנתק את הבלוטות׳ מהלוח כשסיימת לכוון. אגב, גם את ״ריקוד המצפן״ נוח הרבה יותר לעשות עם חיבור הבלוטות׳ אחרת תסתבך כהוגן בכבלים :).
Moti007
25-06-2013, 12:12:46
אז אם ככה שווה לחכות למודול רק שיגיע עברו כבר 12 יום...........:mad:
הסיני הצב הזה
sevet
25-06-2013, 12:26:17
עדיף הרדיו טלמטריה על הבלוטות ואז אפשר אפילו להעזר באדם על המחשב ולשנות דברים בטיסה, הטווח של הבלוטות לא מתאים לדעתי.
מעולם לא יצא לי לכייל PID ממש, תמיד שנגעתי סתם בתוחושה כללית הכלי התנהג פחות טוב, על ה-450 ההגדרות ברירת מחדל עובדות לי דיי טוב עם Arduflyer ה-Crius שלי מחכה לעבור בית ל-F330.
Moti007
25-06-2013, 12:31:56
תגיד שי זה לא קצת "מסוכן" לעשות את ריקוד המצפן לבד בשטח .....:D
AvivT
25-06-2013, 13:31:14
תגיד שי זה לא קצת "מסוכן" לעשות את ריקוד המצפן לבד בשטח .....:D
אני לא יודע לגבי מסוכן, אבל זה בטוח פחות מביך לעשות את זה כשאין מסביבך אנשים :)
sevet
25-06-2013, 15:03:18
:) מה שכן, לא מומלץ בתוך הבית, בדקתי בדיוק מה הצפון ובתוך הבית כמעט לא מצאתי נקודה יציבה בה הצפון הוא הצפון, בסוף כן מצאתי אחת במרפסת ועשיתי את הריקוד שם וגם את ה-compassmot היותר מסוכן (זה שרק בגרסה 3), השתמשתי במצפן האמנם לא מדוייק של הטלפון אבל עדיין רואים איך דברים כמו המקרר והמזגן משפיעים
Friman
25-06-2013, 15:06:25
אני מסכים עם שי. הpid היחידים שמצאתי צורך לגעת בהם בגרסאות 2.9 זה הloiter speed p ו - loiter speed i; ות׳כלס, כיוון שרק ביום שישי האחרון סוף סוף עשיתי כיול מצפן כמו שצריך, יש מצב שהבעיות שהיו לי בלויטר נבעו מקליברציה שגויה למצפן ולא מצורך בכיווני pid ללויטר. תתחיל קודם כל מערכי ברירת המחדל ואל תיגע במה שעובד טוב, ומה שדורש תיקון - בהדרגה ובעדינות. אם יש לך צורך לעשות שינוי גדול מערכי ברירת המחדל, אתה עושה משהו לא נכון. לא אמור להיות צורך בשינוי גדול מדי מערכי ברירת המחדל
sevet
25-06-2013, 15:33:49
פתחתי פוסט באתר אחר שמקורב יותר לצלחת של ה-MPNG, רוב התגובות שם הן שאכן זה לא יקרה (MPNG 3) אבל מישהו כן כתב שם שב-20 ליוני מישהו אחר רשם באתר RCGroups שהוא מתחיל במלאכת ה-porting של ה-3 ל-MPNG....
אשמח אם מישהו ימצא על איזה פוסט מדובר...
הנה זה שאני פתחתי: http://www.multi-rotor.co.uk/index.php?topic=3164.0
עדכון: מצאתי - http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=25321300&postcount=6266
הבחור שדיבר על הפרוייקט הוא אמין מאד וידוע ב-MPNG, אז אולי זה אפשרי.
Friman
25-06-2013, 15:53:37
פתחתי פוסט באתר אחר שמקורב יותר לצלחת של ה-MPNG, רוב התגובות שם הן שאכן זה לא יקרה (MPNG 3) אבל מישהו כן כתב שם שב-20 ליוני מישהו אחר רשם באתר RCGroups שהוא מתחיל במלאכת ה-porting של ה-3 ל-MPNG....
אשמח אם מישהו ימצא על איזה פוסט מדובר...
הנה זה שאני פתחתי: http://www.multi-rotor.co.uk/index.php?topic=3164.0
עדכון: מצאתי - http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=25321300&postcount=6266
הבחור שדיבר על הפרוייקט הוא אמין מאד וידוע ב-MPNG, אז אולי זה אפשרי.
Sir alex הוא לא רק ״ידוע בmpng", יותר נכון לומר ש״הוא mpng"... אם הוא אכן התכוון לזה ברצינות ולא בהומור או בציניות, אני נוטה להאמין שזה יקרה.
guy1a
25-06-2013, 16:42:30
סליחה על השאלה .. למה לא מולטיווייי ?
מה רע בזה ?
Friman
25-06-2013, 17:18:03
סליחה על השאלה .. למה לא מולטיווייי ?
מה רע בזה ?
לא רע. פשוט פחות טוב.
זה לא מנסיון אישי, אבל הרוב המוחלט של משתמשי הCrius עובד עם mpng; כיוון שאין כאן עניין של מותג, עלות או פרסום, אני מניח שכיוון העדר מעיד על תמורה טובה יותר מארדואנו ביחס למולטיווי
AvivT
25-06-2013, 22:42:19
נשמע לי מוזר שהגדרות ברירת המחדל ב 2.9 הן די טובות. טובות למי? לאיזה רחפן? כמה הוא שוקל? עם איזה בקרים? איזה וכמה מנועים?
יש כל כך הרבה משתנים שמשחקים פה תפקיד, שנראה לי פשוט לא הגיוני שזה יתאים לכולם או אפילו לרוב.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
sevet
25-06-2013, 22:56:28
זה מתאים בעיקר לקיט של 3DR קוואד דיי דומה ל-f450 עם מנועים 850 שלהם ופרופים 10"
ואם יש קוודים דומים כמו הרוב עם f450 למה שלא יעבוד? הלוח ייאזן משהו בטווח חוזק/משקל/גודל דומה או יהיה קרוב מספיק שלא יצטרכו לגעת, ועובדתית בשטח זה עובד.
Friman
26-06-2013, 06:26:16
עובדתית בשטח זה מתאים למנועים מ800kv עד 1000kv, לפרופים 11*4.7 או 10*4.5, לטווח משקל מקילו ועד קילו וחצי - כמעט מבלי שצריך לשנות שום דבר.
Moti007
26-06-2013, 06:51:44
אני משתמש כרגע עם פרופ 8 ...זה יצליח?
Friman
26-06-2013, 09:12:59
אני משתמש כרגע עם פרופ 8 ...זה יצליח?
עם 4 תאים?
גדלי הפרופים שרשמתי מתייחסים לסטאפ של 3 תאים.
בכל אופן - נסה קודם כל לטוס עם ערכי ברירת המחדל. לאחר מכן שנה לפי הצורך.
שים לב אם זו הפעם הראשונה שלך עם ארדואנו שאכן במסך radio caliberation הערוצים מוגדרים נכון. אני בד״כ הייתי צריך להפוך בתוכנה את ערוץ הelevator, למשל
Moti007
30-06-2013, 07:20:59
עידכון:
צרבתי גירסא 2.9 R7 מול השלט עם חיבור USB הכל דולק ומכוון מול השלט מנסה לדרוך...כלום
האם יכול להיות ערך לא מתאים לכן לא נדרך 900-1820 ?
AvivT
30-06-2013, 08:30:40
עידכון:
צרבתי גירסא 2.9 R7 מול השלט עם חיבור USB הכל דולק ומכוון מול השלט מנסה לדרוך...כלום
האם יכול להיות ערך לא מתאים לכן לא נדרך 900-1820 ?
אחרי הצריבה עשית erase?
כיילת את הרדיו מחדש?
Moti007
30-06-2013, 09:04:35
כן כמובן הרדיו מגיב תקין, הלדים מהבהבים אין דריכה...
guy1a
30-06-2013, 09:10:08
אני גר בחיפה, עובד ברעננה.
אתה מוזמן לקפוץ שאני אסתכל.
Moti007
30-06-2013, 09:40:39
ואני גר ברחובות ועובד ברחובות אנסה לשבור תראש ולמצוא את הבעיה אבל תודה גיא...
sevet
05-07-2013, 14:19:13
שוחררה גרסה משמעותית, ופתרו (לטענתם) סופית את הבאג שגורם למנועים להכבות באוויר וריסק לי את הרחפן הקטן שכבר היה נקרא "גוש דבק" שהיום מפורק ומחכה לי שארכיב אותו כ F330:
https://code.google.com/p/megapirateng-add-ons/downloads/detail?name=MegaPirateNG%20Add-Ons%20V2.9.1b%20R8.158%2020130701.zip&can=2&q=
yaakov4785
05-07-2013, 15:58:57
באיזה גרסה היה הלוח שלך בזמן שנכבו המנועים באוויר ?
sevet
05-07-2013, 17:29:44
באיזה גרסה היה הלוח שלך בזמן שנכבו המנועים באוויר ?
r7 של 2.9
Moti007
05-07-2013, 18:14:19
תגיד שי האם צריך לשנות לrc Wii
sevet
05-07-2013, 19:08:45
תגיד שי האם צריך לשנות לrc Wii
?? אתה מתכוון לעזוב את mpng ולעבור ל-multiwii? עוד לא הטסטי עם ה mpng הרבה אבל ב arducopter גרסה 2.9.1 הייתה לא רעה בכלל נראה לי שייקח הרבה זמן ל multiwii לעקוף אותה מספיק ואז אולי כבר sir alex יעשה פורט לגרסה 3
guy1a
05-07-2013, 19:19:27
מה לא טס טוס במולטיוי ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
sevet
28-07-2013, 13:03:50
סתם עדכונים.... יש גרסה ל-MegapirateNG-Add-Ons ל-Crius ודומיו חדשה 2.9.1b כמדומני זו הגרסה האחרונה שהייתה 2.9 ב-Arducopter, בעיקר פתרו את עניין ה-disarm למנועים:
https://code.google.com/p/megapirateng-add-ons/downloads/list
חוץ מזה, עדכון מה-2.7.2013, גרסה 3 ל-Crius אוטוטו יוצאת :) :
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=25461395&postcount=4057
mitamar06
28-07-2013, 13:17:19
סתם עדכונים.... יש גרסה ל-MegapirateNG-Add-Ons ל-Crius ודומיו חדשה 2.9.1b כמדומני זו הגרסה האחרונה שהייתה 2.9 ב-Arducopter, בעיקר פתרו את עניין ה-disarm למנועים:
https://code.google.com/p/megapirateng-add-ons/downloads/list
חוץ מזה, עדכון מה-2.7.2013, גרסה 3 ל-Crius אוטוטו יוצאת :) :
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=25461395&postcount=4057
תודה על העדכונים
Sent from my iPhone using Tapatalk
yaakov4785
28-07-2013, 15:39:25
נראלי שיש באג בגרסה הזאת עדכנתי את הלוח crius שלי מהוביקינג מr6
ובr7 זה מראה בmission palnner שהלוח זז אפילו שהוא לא אחרי כיול אקסלורומטים זה עדיין קרה אז החזרתי לגרסה 2.96 וזה הסתדר
מישהו מכיר את התופעה הזאת ?
עריכה :התכונתי לR8
sevet
28-07-2013, 17:24:13
דיברתי על r8....
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
sevet
24-08-2013, 02:59:04
Friman כשאתה תורם 10$ בשביל לא לחכות ל-9.9 נשמח אם תחלוק את הקבצים ;)
http://www.megapirateng.com/2013/08/megapirateng-3-0-1-r1-released/
Friman
24-08-2013, 08:39:06
Friman כשאתה תורם 10$ בשביל לא לחכות ל-9.9 נשמח אם תחלוק את הקבצים ;)
http://www.megapirateng.com/2013/08/megapirateng-3-0-1-r1-released/
תודה שי על העדכון,
ת׳כלס זה בא לי בדיוק בזמן... סדקתי את כל 4 הזרועות של הרחפן ובדיוק קיבלתי קיט חדש שהזמנתי; חשבתי על זה שאם אני הולך לבנות את כל הרחפן מחדש אולי כבר אעשה עדכון גרסא ללוח על הדרך.
מה שכן... אני לא כל כך אוהב להיות מהראשונים שמנסים גרסא חדשה. בשחרור של 2.8 וגם ב2.9 היו הרבה באגים בהתחלה שגרמו ללא מעט אנשים לרסק, עד שתוקנו. לא כל כך בא לי להיות שפן נסיונות. אני אקרא על זה עוד קצת ואראה כמה הגרסא הזו בשלה.
לתרום לאלכס 10$ לא אכפת לי בכל מקרה, מגיע לו.
עריכה: השחרור הראשוני של הגרסא לתורמים היה אתמול... אלכס כתב שכרגע מבחינתו זו גרסת בטא, וממה שקראתי חוץ ממנו אף אחד עדיין לא דיווח על ההתנסות עם הגרסא הזו. כיוון שגם ככה לא יהיה לי זמן להתעסק עם הרחפן לפני יום רביעי, אני אמתין כמה ימים - לראות איזה תגובות תקבל הגרסא החדשה.
בכל מקרה משמח לראות שהמגה פיראט ממשיכה להתקיים ולהתפתח
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.