התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מטיס מתחיל מחפש מדריך עם כבל

PalMediC
25-06-2013, 15:28:02
שלום לכולם,

כולנו מכירים את המשפט "כל ההתחלות קשות" ואני בטוח שחלק לא מובטל מאיתנו השפיל מבט
כשאמרו לו שהבחירה שלו ב:(תבחרו שם ודגם) הייתה טעות שאין לה מחילה, לא בעולם הזה וסביר שגם לא בבא אחריו.

לא נורא, לך תסביר לו שהבחור ביו טיוב היה די בטוח שזה הדבר הכי טוב בעולם.

בקיצור, כל החבילות הגיעו (הרבה מהן) ואפילו הבחורה בדואר מתקשרת אליך לבדוק למה לא הגעת הבוקר...
הכל מורכב (ולא, לא מומלץ לשים לוקטייט על מיסבים, בטח לא את האדום...) השעות בסימולטור עשו את שלהן
ועכשיו הגיע הזמן להרים אותו לאוויר.

בעיה! מה עושים?

בשבועות האחרונים יצא לי לבר בכמה מפגשים של צוות הרכבת בפ"ת,
חזרתי מרוגש מאוד. אנשים מקסימים, מלח הארץ ייצוג נאה של כל גווני החברה הישראלית במיטבה,
נשמות טהורות אמיתיות שמוחאות לך כף רק כי לא הצלחת להמריא לרחף, כמעט לערוף לשאול את הראש ולנחות...
בקיצור אנשים מדהימים.

אבל בשלב בו אני נמצא אני באמת זקוק למישהו מה- Old School שיסכים להתחבר לטריינר,
ובסך הכל ייתן לי את הבטחון ויחלץ כשמהלך לא נכון מוציא את המסוק שלי מטווח ראיה או שליטה.
ואת זה קשה למצא... גם לא בתשלום...

אז הנה האתגר:
מטיס מתחיל עם: Futaba 8FG, Trex450 DFC PRO V2 מחפש מדריך בתשלום שמוכן להתחבר :-)

עד שמישהו יפנה ויסביר לי מה ה Pitch Curve המומלץ למתחילים,
אני אמשיך לצפות בחבר'ה מתקתקים בקנאה...

Nisco1
25-06-2013, 18:19:02
היי ,
כנס לפורום דאונים וטיסנים חשמליים , נעוצה שם רשימה מכובדת של מדריכים משובחים מכל רחבי הארץ .

בהצלחה .

Himel
25-06-2013, 19:50:31
הוא מחפש מדריך למסוק ואתה שולח אותו לפורום טיסנים?
שולח לך הודעה פרטית בנושא.

Nisco1
26-06-2013, 04:03:00
הוא מחפש מדריך למסוק ואתה שולח אותו לפורום טיסנים?
שולח לך הודעה פרטית בנושא.

אם היית נכנס לרשימת המדריכים לפני שרשמת את תגובתך , היית רואה שיש שם כמה מדריכי מסוקים מהטובים בארץ .
סוף מעשה במחשבה תחילה .

Ts7
26-06-2013, 07:15:24
אשמח לעזור לך בכייף אך אין לי שלט שתואם לשלך.. אם תשיג עוד שלט כמו שלך אשמח לעזור לך :)

בלי כסף..:cool: