צפייה בגרסה מלאה : עזרה! צריך עזרה
omer786
29-06-2013, 10:47:37
הי למכובדי הפורום,
מעוניין בקצת עזרה בחיבור מקלט אורנז' R710 יחד עם רגולטור לסרווים.
איך נכון לחבר מבחינת ערוצים ב trex 600 עם בקר 100A וסוללה 6תאים
וסוללה 7.4 לסרווים.
תודה מראש,
עומר.
bendisar
29-06-2013, 16:41:12
שתי סייגים:
*לא הייתי משתמש במקלט אורנג' על טירקס 600, או על כל מסוק לצורך העניין
*זה די קשה להסביר חיבורים חשמליים דרך האינטרנט, מומלץ שתיפגש עם מישהו שיעבור על החיווט שלך לפני שאתה מעביר חשמל במערכת
המערכת שאתה מתאר היא מערכת בה יש לך סוללת מקלט נפרדת, קודם כל אתה צריך להבין האם המקלט שלך תומך במתח של 7.4V, אם כן אז אחלה, אם לא אז צריך מקלט אחר
בבקר 100A שלך אתה צריך לברר האם יש לך BEC פנימי בבקר (BEC- רכיב שמוריד את המתח של הסוללות ל 5-6V ומספק מתח למקלט/סרוואים), אם יש אחד אז אתה צריך לנטרל אותו ע"י ניתוק החוט האדום בקונקטור שהולך למקלט (קונקטור של סרוו)
הכי קל זה לשלוף אותו מהקונקטור עצמו בזהירות ע"י הרמת הלשונית פלסטיק שמחזיקה אותו בקונקטור, לקפל אותו אחורה ולהצמיד עם שרינק- ככה אתה לא עושה שום דבר בלתי הפיך
אם אין BEC- אז אחלה!
את הבקר אתה מחבר לערוץ Throttle לפי הערוץ בשלט- הבקר מקבל את המתח שלו מהסוללת 6 תאים שלך, ומהמקלט הוא יקבל רק את הסיגנל.
את הרגולטור אתה מחבר לסוללת 7.4, ואת המחבר של הרגולטור שהולך למקלט אתה שם בערוץ BATT/BIND, ככה הרגולטור שלך מספק מתח למקלט- שמחלק את המתח לכל המערכות ולסרוואים. לשים לב שאתה לא מחבר אותו הפוך!
דגש לגבי שימוש במערכת ספקטרום: בכל מסוק מגודל 500 ומעלה חובה להשתמש בלווין בנוסף למקלט, שממוקם ככה שהאנטנות בצורה אנכית על כל המישורים ביחס למקלט לקבלת קליטה טובה ככל שאפשר
מקלטי אורנג': אחלה על טיסנים זולים וכו', לא הייתי שם על מסוק
omer786
30-06-2013, 05:56:03
הי אלעד,
ראשית תודה על התגובה המהירה.
לאחר בדיקות נקיפות התברר שהבקר שלי דפוק )-:
לאחר החלפתו וניתוק חיבור ה + הכל תקין.
שוב תודה,
עומר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.