barpg
17-07-2013, 23:06:43
קודם כל שלום לכל חברי הפורום,
זאת ההודעה הראשונה שלי כאו,
אני מסתכל פה מידי פעם בפוסטים ונראה אחלה פורום ואחלה אנשים :)
אני מתעסק בתחום הטיסנים חשמליים\דלק למיניהם ומסוקים כבר כמה שנים
ולאחרונה קצת פחות בגלל הצבא.
כבר הרבה זמן שאני מתכנן על הFPV ואחרי הרבה שיקולים והמון מידע שקראתי עשיתי הזמנה רצינית של הכל מהכל על מנת לבנות רחפן + מערכת FPV + תחנת קרקע,
כרגע חסר לי כבל לצריבה של לוח הKK2 (קניתי מתאם USB וכבל אבל מסתבר שקניתי את כבל ה10Pin במקום ה6Pin כי לא שמתי לב שמוכרים 2 סוגי כבלים שונים),
בקיצור אני מחפש לקנות\להשאיל ממישהו או המלצה לחנות מהאזור שאוכל למצוא כבל AVR מתאם מ10 ל6 פינים
אשמח מאוד אם למישהו יש דרך לעזור לי,
אני משרת במרכז וגר בבאר שבע ככה שעזרה של אנשים מאחד המקומות האלה תיהיה מעולה :)
בכל מקרה כמו שאמרתי זה הניסיון הראשון שלי בתחום ואני מוצף בהמון מידע שקראתי\מסרטונים שראיתי אז אני מניח שאני עוד יציק פה מידי פעם עם שאלות טכניות מפה לשם.
תודה מראש :)
זאת ההודעה הראשונה שלי כאו,
אני מסתכל פה מידי פעם בפוסטים ונראה אחלה פורום ואחלה אנשים :)
אני מתעסק בתחום הטיסנים חשמליים\דלק למיניהם ומסוקים כבר כמה שנים
ולאחרונה קצת פחות בגלל הצבא.
כבר הרבה זמן שאני מתכנן על הFPV ואחרי הרבה שיקולים והמון מידע שקראתי עשיתי הזמנה רצינית של הכל מהכל על מנת לבנות רחפן + מערכת FPV + תחנת קרקע,
כרגע חסר לי כבל לצריבה של לוח הKK2 (קניתי מתאם USB וכבל אבל מסתבר שקניתי את כבל ה10Pin במקום ה6Pin כי לא שמתי לב שמוכרים 2 סוגי כבלים שונים),
בקיצור אני מחפש לקנות\להשאיל ממישהו או המלצה לחנות מהאזור שאוכל למצוא כבל AVR מתאם מ10 ל6 פינים
אשמח מאוד אם למישהו יש דרך לעזור לי,
אני משרת במרכז וגר בבאר שבע ככה שעזרה של אנשים מאחד המקומות האלה תיהיה מעולה :)
בכל מקרה כמו שאמרתי זה הניסיון הראשון שלי בתחום ואני מוצף בהמון מידע שקראתי\מסרטונים שראיתי אז אני מניח שאני עוד יציק פה מידי פעם עם שאלות טכניות מפה לשם.
תודה מראש :)