PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיון העברת פוסט לפורום אתרים מסחריים

lool tv
19-07-2013, 11:28:01
למנהלי הפורום הנכבדים.

תגובתי מגיעה לאחר שקראתי את תשובתו של חגי.

ובכן..

בראשית דברי אומר כי איני מבקר את חוקי האתר..גם אנחנו מפרסמים פה ונוהגים לפי כל כללי הפורום.

הענין הרבה יותר מהותי ואני אסביר.

אם תקראו את פורום רחפנים תוכלו לראות שרובו ככולו מפרגן ומפנה לכל חנויות ה RC בעולם.

ואין עיני צרה בשל כך..אף על פי שמעולם לא ראיתי את אלפי האתרים הסינים משקיעים ולו סנט אחד באתר!

ובכל זאת הם מוזכרים בו כמעט בכל פוסט.וללא תגובה מצדכם.

ומעולם לא עלה בדעתכם להעביר את הפוסטים הללו לאתרי מוכרים קונים..הכיצד?

כל חטאו של רועי מסתכם בחווית השרות!

הוא לא פירסם מחירים,לא שעות עבודה,לא חלקים,ולא השווה לשום מקום אחר.

רק חווית שרות!!!

ובשל כך העברתם אותו לפורום מוכרים קונים מסחרי.

תסכימו איתי שיש טעם לפגם במעשה.

בברכת שבת שלום.

דודי קאופמן.

guy1a
19-07-2013, 12:46:22
הסיני דווקא נותן ובגדול !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

assafwei
19-07-2013, 12:49:07
דודי,

אתה מפרסם את העסק שלך באופן קבוע בכל רחבי הפורום לא רק בפורום שמוקדש לאתרים מסחריים (לדוגמא, ברגע זה יש מודעה שלך עם פרסומת לאתר מסחרי בפורום רחפנים), פריבילגיה שאין לאתרים מסחריים אחרים, וברוב הפעמים אף אחד לא מעיר לך על כך, אני הייתי מוריד פרופיל אם הייתי במקומך, חבל שתעורר פה את הפורום על זוטות שכאלה.

AvivT
19-07-2013, 13:23:37
דודי,

אתה מפרסם את העסק שלך באופן קבוע בכל רחבי הפורום לא רק בפורום שמוקדש לאתרים מסחריים (לדוגמא, ברגע זה יש מודעה שלך עם פרסומת לאתר מסחרי בפורום רחפנים), פריבילגיה שאין לאתרים מסחריים אחרים, וברוב הפעמים אף אחד לא מעיר לך על כך, אני הייתי מוריד פרופיל אם הייתי במקומך, חבל שתעורר פה את הפורום על זוטות שכאלה.
מודעה אחת? תנסה 5 מודעות רק בדף הראשון של הפורום. ועוד 5 בדף השני.
באמת דודי, לא ברור מה אתה רוצה. העלית כל כך הרבה מודעות ואף הודעה לא נמחקה/הועברה (שתיים מהם הן בדיוק אותה הודעה לגבי הגימבל של הפאנטום בהפרש של יום אחד. למה פרסום כפול?)
אף אחד לא לוקח מלול את התרומה שלכם והעזרה שאתם נותנים להרבה אנשים. אבל אף אחד לא אמור להיות מעל חוקי הפורום.
אתה לא יכול סתם לפרסם תמונות או סרטונים של רחפנים/גימבלים כאילו אתה סתם עוד גולש באתר שבמקרה מטיס S800. אתה בעליה של חנות, וצריך לפרסם את מוצרי החנות בפורום המתאים.
כשמפתח של מוצר (אדי הוא דוגמא לכך) מציג את הדגמים שהוא מפתח ובונה זה עניין אחד. שים לב שבחתימה שלו הוא אפילו לא נותן קישור לחנות שלו.
כשחנות עושה את זה שוב ושוב מתוך אינטרס מסחרי נטו, פה באמת יש טעם לפגם.

guy1a
19-07-2013, 13:49:09
חבר'ה .. רילקס ... יש להם חוזה עם איפליי ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

motti
19-07-2013, 14:51:24
מה קרה...אנשים טובים...קצת פירגון...עוד מעט גם תירו בו...נכתב בתום לב ע"י מישהו שקיבל שרות טוב....אני יודע תאמרו שעבר על חוקי הפורום :) איזה עבריין סדרתי:p
גילוי נאות:לא עובד אצלו

שבת שלום ומבורך

assafwei
19-07-2013, 15:16:48
אף אחד לא יורה באף אחד, בסך הכל ממליץ לבחור לא להוציא דברים מפרופורציות, ומביע את חוסר שביעות רצוני מצביעותו... זה הכל.

motti
19-07-2013, 15:25:07
אף אחד לא יורה באף אחד, בסך הכל ממליץ לבחור לא להוציא דברים מפרופורציות, ומביע את חוסר שביעות רצוני מצביעותו... זה הכל.

שום דבר לא הוצא מפרופורציה...חוזר ואומר קצת פירגון, ובזה נסיים לפני שבאמת השרשור יצא מפרופורציה.