PDA

צפייה בגרסה מלאה : KK2 בגרסת ++v1.6

AvivT
22-07-2013, 23:36:05
החזרתי את ה KK2 לרחפן במקום ה Crius. צרבתי לו גרסה ++v1.6 (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1899326).
כיול ESC
כיול ACC
3 דקות של כיול PI
זהו.

טס מדהים!
מי שבעניין טיסות FPV אירובטיות מהירות (וגם לא FPV)- הלוח הזה פשוט עושה את זה טוב!
בכל השעות והימים שביליתי בניסיון לכייל את ה Crius, לא הצלחתי להתקרב לדיוק וליציבות שיש ל KK2 שהשגתי ב 3 דקות של כיול (וגם זה היה מיותר. פשוט התקשיתי להאמין שאין משהו שאני יכול לכייל יותר טוב מהערכים הדיפולטיים, אז המשכתי סתם לשנות מספרים).

יתרונות:
- קל לתפעול וכיול, הרבה בזכות המסך שמפשט מאוד את הכל התהליך ומייתר סחיבה של לפטופ או אפילו סלולרי לשטח לטובת כיולים
- self level מצוין. הוא לא שומר על מיקום (כי אין לו GPS, דאאא...) אבל מבחינת איזון הוא עושה את זה ממש טוב
- self level mix - הגרסה הזאת משפרת את גרסת 1.6 המקורית (המצויינת גם היא) בכך שהיא מוסיפה מספר מצבי טיסה של rate בשילוב stabilize (דומה ל rate של ארדוקופטר כשלא מבטלים לו את ה stabilization. זה נותן למטיסים מתחילים ולכאלה שלא אוהבים להטיס ב rate את האופציה לתרגל מצב טיסה שיותר דומה ל rate, אבל עדיין מחזיר את הרחפן למצב מאוזן כשעוזבים סטיקים. יש 3 מצבים שונים שמגדירים עד כמה האיזון יהיה מהיר
- מצב rate יציב ביותר! פשוט לא להאמין כמה קשה עבדתי עם ה Crius ולא הצלחתי להגיע לכזאת רמה של יציבות בטיסה כמו שה KK2 נותן. פשוט טיסה חלקה לחלוטין גם במהירויות מאוד גבוהות
- זול! בפחות מ 30 דולר מקבלים בקר טיסה איכותי ביותר

חסרונות:
- כאמור זהו בקר הטיסה כמעט הפשוט ביותר, עם הכי פחות פיצ'רים. הוא לא שומר מיקום/גובה/כיוון, אין לו טיסות אוטונומיות או RTH והוא לא נוחת לבד. אפשר כמובן להוסיף לו OSD עם GPS כדי שיראה מיקום וחץ הביתה, אבל זה לא יעשה הרבה יותר מזה
- אין מצבי טיסה נוספים (כמו axis lock) ואין אופציה להפעיל מצב מאוזן על ערוצים נפרדים (לדוגמא roll יהיה מאוזן, אבל pitch יעבוד במצב rate)
- חסר לי ה MinimOSD המעולה עם המידע והנוחות שלו. חבל שהם לא יכולים לעבוד ביחד

הגרסה האחרונה משדרגת מאוד את הלוח, שגם ככה היה מעולה. מומלץ מאוד לנסות.
אני עכשיו מתחיל לבנות רחפן חדש ותכננתי לשים בו CC3D. אבל אחרי שהטסתי עם הגרסה החדשה, אני כנראה הולך להתחיל עם ה KK2 ולראות אם זה מספק אותי.

guy1a
22-07-2013, 23:57:50
לעומת זאת יש אפשרות לחבר סונאר ולשמור גובה עד 4 מטר ויש אפשרות לייצוב מצלמה כולל מצלמת סופר סימפל עם מיקס שני צירים למצלמות 808 ...

אני לעומת זאת שנמכתי היום בחזרה ל 1.5 .... אבל לא רואה הבדל אז אולי אחזיר ל 1.6

sharonx
23-07-2013, 15:52:56
אביב, אני מסכים איתך לחלוטין. חוץ מה CC3D שקצת יותר יציב כשממש משתוללים ומביאים את הכלי לקצה באווירובטיקה חזקה, ה KK2 ב 1.5 והלאה מתקפד מצויין ויציב.
תתחדש

Htcfun
24-07-2013, 20:59:21
רק אני כבר חודש לא מצליח להגיע איתו לשום מצב שטס יציב...מאוכזב אבל גם די בטוח שאני מפספס המון...מזל שהזמנתי נאזה

guy1a
24-07-2013, 23:42:23
אין שום קשר בין קייקיי2 ונאזה. כל אחד מהם מיועד למטרה אחרת. אם אתה רוצה עזרה. תגיד. קייקיי2 על רחפן תקין טס מעולה בלי לגעת בגיין כמעט. וניסיתי כמה וכמה.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

AdieLL
25-07-2013, 06:23:22
גיא גם אצלי יש kk2עם 1.5 ומשום מה גם אני לא הצלחתי להשיג יציבות ואיזון כלשהו, אשמח להיעזר בך גם אם אפשר.