צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי במסוק נחמד ואני רץ לספר לחבר'ה
המסוק הוריקן 425
בודי. EC-135 (500) HeliArtist
יש גם סרטון לילי
תתרשמו.
http://www.youtube.com/watch?v=3w7zAYkmWEg
Scooter007
30-07-2013, 14:24:56
נראה טוב!
avishmuel
30-07-2013, 15:16:46
מגניב !!
שאלה : עם הכיסויEC-135 ההטסה אותו דבר או שיש שוני מהותי בהתנהגות המסוק כבד וכו.. ?
Friman
30-07-2013, 16:12:51
יפה מאד, תתחדש.
המצלמה פעילה או רק למראה הסקיילי?
הזנב הרחב לא מפריע לזרימת האוויר מרוטור הזנב? בלט לי לעין שהחור העגול קטן משמעותית ביחס לרוטור הזנב.
yoreh
30-07-2013, 16:56:26
נראה יופי. כן ירבו הסקיילים!!!
:)
guy1a
30-07-2013, 18:03:11
מרשים מאד
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
מגניב !!
שאלה : עם הכיסויEC-135 ההטסה אותו דבר או שיש שוני מהותי בהתנהגות המסוק כבד וכו.. ?
לא יכל להשוות כי לא הטסתי בקונספט המקורי.
אבל אני מניח שיש הבדל. בכל זאת 650 גרם נוספו.
אבל עדיין לא מורגש חוסר בכוח.
Yoav Lahav
30-07-2013, 21:35:11
קח עצה קטנה
אתה מטיס בסל״ד גבוה. תוריד סל״ד והרבה. אתה מטיס רגוע לפי הסרטון חבל אתה סתם מקצר את חיי הסוללות הבקר המנוע וכמובן את זמן הטיסה.
תוריד סל״ד תעלה פסיעה ותוכל ליהנות הרבה יותר זמן מהציוד שלך ומזמן טיסה ארוך משמעותית. סל״ד גבוה ללא כל צורך בכך זה בזבוז.
יפה מאד, תתחדש.
המצלמה פעילה או רק למראה הסקיילי?
הזנב הרחב לא מפריע לזרימת האוויר מרוטור הזנב? בלט לי לעין שהחור העגול קטן משמעותית ביחס לרוטור הזנב.
המצלמה מקדימה היא לא מצלמה!
זה פנס ראש שהדבקתי. שים לבן בסרטון הוא עובד.
הזנב הרחב לא מרגיש לי שמפריע מלבד בסיבובים ימינה שומעים צליל של הרוח שמוטלת על הזנב.
קח עצה קטנה
אתה מטיס בסל״ד גבוה. תוריד סל״ד והרבה. אתה מטיס רגוע לפי הסרטון חבל אתה סתם מקצר את חיי הסוללות הבקר המנוע וכמובן את זמן הטיסה.
תוריד סל״ד תעלה פסיעה ותוכל ליהנות הרבה יותר זמן מהציוד שלך ומזמן טיסה ארוך משמעותית. סל״ד גבוה ללא כל צורך בכך זה בזבוז.
אוקיי תודה
Friman
30-07-2013, 21:49:02
הזנב הרחב לא מרגיש לי שמפריע מלבד בסיבובים ימינה שומעים צליל של הרוח שמוטלת על הזנב.
בדרך כלל זה ככה במסוקים ;)
מסכים עם יואב, לטיסה סקיילית אין צורך בסל״ד גבוה. סביר ש70-75% מצערת ייתנו לך יותר זמן טיסה מבלי לפגוע בצורה ניכרת בביצועים.
מה שכן, שים לב לא להוריד יותר מדי את מהירות הראש אחרת תקבל רעידות בצירי הגלגול והעילרוד. בנוסף, לרוב הורדת מהירות הראש תדרוש הגברה קלה של הגיין לג׳יירו.
wind556
31-07-2013, 09:24:46
יפה מאד
שמתי לב שהסבת אותו לפלייברלס , עם איזו מערכת אתה משתמש?
כמו כן נושא הסל"ד אינו מדוייק כפי שהחברים הזכירו כאן
המסוק הזה בנוי לסל"ד 2950-2700 ואתה יכול בקלות להשתמש במחשב הסל"ד שנמצא בריכוז המידע בחתימה שלי
חשוב להבין שבמנועי חשמל היעילות יורדת כשמורידים סל"ד ואם בנוסף מעלים פסיעה התוצאה יכולה להיות הפוכה למה שאתם חושבים.
מנועי חשמל צריכים לעבוד ב100% שלהם ואם יש צורך להוריד סל"ד עושים את זה על ידי שינוי בגלגל"ש ולא בגרף מיצערת (אפשר כמובן בגרף מיצערת אבל מאבדים יעילות)
יפה מאד
שמתי לב שהסבת אותו לפלייברלס , עם איזו מערכת אתה משתמש?
כמו כן נושא הסל"ד אינו מדוייק כפי שהחברים הזכירו כאן
המסוק הזה בנוי לסל"ד 2950-2700 ואתה יכול בקלות להשתמש במחשב הסל"ד שנמצא בריכוז המידע בחתימה שלי
חשוב להבין שבמנועי חשמל היעילות יורדת כשמורידים סל"ד ואם בנוסף מעלים פסיעה התוצאה יכולה להיות הפוכה למה שאתם חושבים.
מנועי חשמל צריכים לעבוד ב100% שלהם ואם יש צורך להוריד סל"ד עושים את זה על ידי שינוי בגלגל"ש ולא בגרף מיצערת (אפשר כמובן בגרף מיצערת אבל מאבדים יעילות)
היי עודד.
להזכירך קניתי אותו פלייברלס.
תודה על תובנות הסל"ד.:)
חיים.
wind556
31-07-2013, 11:21:51
היי עודד.
להזכירך קניתי אותו פלייברלס.
תודה על תובנות הסל"ד.:)
חיים.
אם כך אני רואה שהסתדר לך יפה מאד כל הנושא של הפלייברלס
הספקתי לשכוח מהי המערכת שהייתה עליו , אבל אני זוכר שהיית זקוק לאמצעי תיכנות יעודי
הצליח לך יפה מאד
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.