צפייה בגרסה מלאה : לכל בעלי הקופטר x זהירות .........
רון333
10-03-2009, 10:07:11
היום בבוקר הטסתי את המסוק,450SE CopterX באמצע הטיסה המסוק החל להסתובב סביב הציר הראשי והתרסק ,(רוטור הזנב הפסיק להסתובב)בהתחלה חשבתי שזו בעיית Gyro , אבל לאחר שסובבתי את הלהבים הראשיות ראיתי שהלהבים האחוריות לא מגיבות.( רצועת זנב חדשה )
לקחתי את חלקי המסוק לשולחן העבודה ,ולאחר בדיקה קצרה גיליתי שציר ה Tail Gear Drive Set גזור לשניים , תמונות מצורפות .
,אני לא מפעיל עומסים מטיס טיסות רגילות. , יש לחברה כשל בצירים .
אותו הדבר קרה גם למנועים גם שם הציר נגזר .
ori_lavee
10-03-2009, 10:18:35
אי אפשר לשלם על Copter-x ולצפות לאיכות החלקים של ALIGN ..לא יעזור כלום.
אולי הם נראים אותו דבר, אך איכות החומרים אינה דומה...
אורי
nadavbarak
10-03-2009, 10:20:15
אי אפשר לשלם על Copter-x ולצפות לאיכות החלקים של ALIGN ..לא יעזור כלום.
אולי הם נראים אותו דבר, אך איכות החומרים אינה דומה...
אורי
עזבו שטויות, עברו לרייב :D
אליקופטר
10-03-2009, 10:30:21
רון לא נורא אנשים קנו T-REX 700 והוא התפרק באויר בגלל איזה חתיכת פלסטיק שלא הקדישו מספיק מחשבה בתכנון ,תקן ותהנה .
זה קורה במשפחות הכי טובות!!
היי רון...
תראה אני דווקא לא מאלה שפוסלים את הקופטרX (עלות תועלת סבירה ואיכות לא בשמיים אבל המחיר גם הוא עממי! למרות שבבדיקה שערכתי על מתקון קופטר איקס עם מנוע ובקר איכותי מגיע כמעט למחיר של טירקס 450!)
תן בדיקה לראות אם את החלקים הקריטיים הללו אתה יכול להחליף בחלקים של ALIGN....
זה בכל אופן מה שאני הייתי עושה....
לגבי התקלות בטירקס 700 , אלונצ'וק אני מסכים איתך... לא הקדישו מספיק תשומת לב לשני פרמטרים
חשובים במסוק, הקלאצ' שנשבר לי אחרי 20 מיכלים בערך...
והלינקים- שמצאתי לינקים שהתפרקו מהבול שלהם ממש בקלות!!! וכל זאת במהלך בדיקה חודשית
לכלי.... מזל שהכל נמצא על הקרקע ולא באוויר!
ולכן כל זה מוביל אותי לכך שחייב, רבל פשוט חייב לבדוק את המסוק באופן שבועי (בדיקה לשלמות חלקים וטריקת ברגים!) ובדיקה חודשית ( הכוללת את הבדיקה השבועית בצירוף של בדיקת לינקים,חופשים, בדיקה חשמלית כדי לוודא תקינות סרוואים!!) הבדיקות לא אמורות לקחת יותר מעשר דקות בלבד...
לא משנה איזה מסוק אתה מטיס...
אליקופטר
10-03-2009, 10:56:52
אמיר
כל מה שאמרת מדוייק לדעתי ,זה שיש תקלה לא עושה את המסוק לא כדאי או לא אמין הדוגמא שלי ל700 היתה להמחיש שגם במסוקים הטובים יש תקלות לפעמיים,לגבי בדיקה מדי שבוע וכו' מומלץ בכל מסוק ולא משנה מי היצרן.
חג שמח:)
חג פורים שמח ידידי!!!
התחפשתה כבר עם הקטנטנים???
:D
אליקופטר
10-03-2009, 12:03:34
חג פורים שמח ידידי!!!
התחפשתה כבר עם הקטנטנים???
:D
כן אני לפיקו Z והילדים ללהבים:)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.