PDA

צפייה בגרסה מלאה : מעוניין לקנות מסוק 6 ערוצים במחיר סביר

ללו
10-03-2009, 15:43:58
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסוק 6 ערוצים במחיר סביר אם יש למישהו מה להציע בלי להגזים במחיר שישאיר מספר פון ואני יחזור אליו

שחר לזרוב
10-03-2009, 18:07:41
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=6402

drgabbay
10-03-2009, 21:56:30
ההודעה שלך אינה מספקת מידע מספיק
מה הם הצרכים שלך מה זה מחיר סביר האם חשמלי או בנזין ועוד
אני אישית עם היה לי הרבה כסף היתי הולך על trex 600 חשמלי מסוק גדול ויציב יחסית וקל להטסה

tzn11
10-03-2009, 22:05:56
:)הי,
אכן "מחיר סביר" זהו מושג מאוד רחב.
אתה צריך להגדיר לעצמך את העלות שאתה מוכן להשקיע, לערוך מחקר ולמצוא את הטוב ביותר בעבור כספך.
בכל מקרה, כניסה לתחביב עם מסוק חשמלי תתחיל מ-1500 עד 2000 ש"ח.

נפתחו כאן המון פתילים הדנים בנושא, אני ממליץ לך לקרוא בעיון את התגובות.
במידה ואין לך מושג ואתה "ירוק" בתחום, ממליץ לך בחום להתייעץ אם מישהו ותיק שמכיר את התחום היטב.

בברכה,

ניסים.

ללו
11-03-2009, 00:57:41
כוונתי היא למסוק חשמלי משהו בסגנון blade או henny bee king אני רוצה יד שניה מכיוון שאני לא ברמה מקצועית וחבל להשקיע הרבה כסף על חדש שאני יודע מראש שאני ישבור אותו לא פעם.

assafm25
11-03-2009, 05:32:36
ראיתי כאן באתר HBK2 במחיר שלדעתי ממש ממש סביר (850)
את האמת תכננתי עליו אבל אין לי לצערי כרגע מזומנים לדעתי זה סכום טוב להתחלה ואחלה של מסוק

יש לי את האח הגדול שלו ה BELT CP ולפי השמועות הקינג יותר מומלץ מימנו
מה גם שזה מסוק שהחלפים שלו נורא זולים

asafsee
11-03-2009, 06:44:54
ללו,
אם אתה מתכוון סתם בשביל הכיף להטיס תלך על HBK2
אבל אם אתה רוצה ללמוד ולהתקדם בתחביב הייתי הולך מינימום על BELTCP/קופטרX/טירקס450 - מדובר כבר על מסוקים הרבה יותר יציבים שמאפשרים טיסה בחוץ אפילו עם מעט רוחות. וכמובן שגם החלפים להם זולים
ואם אתה בכלל רוצה לחסוך בהוצאות, אז דבר ראשון תקנה סימולטור טוב REALFLIGHT.
השקעה כדאית ומשתלמת בתחביב.

בהצלחה
אסף

tzn11
11-03-2009, 09:02:32
:) בהחלט מסכים עם ההערה של הסימולטור.

תשקיע או תשיג סימולטור טוב ותתאמן המון!

אני די מתחיל בתחום ולכן לא אוכל לתת לך עיצות של מומחה. אך עשיתי מחקר ארוך ומקיף טרם רכישת המסוק, התייעצתי עם מטיסים ותיקים וכמו כן, קראתי המון חומר הן במאמרים והן בפורומים שונים.

ה-HBK2 וה-BELT CP הם אינם מסוקים טובים. אתה לא תהנה מהם ולא תוכל להתקדם איתם.
אם אתה קצר במזומנים, עדיף שתשקיע בסימולטור טוב, תתאמן ולאט תרכוש את המסוק וחלקיו.
כאשר תגיע לשלב ההטסה בפועל, כבר יהיו לך הרבה שעות סימולטור שיעזרו לך ויחסכו לך כסף רב.

בברכה,

ניסים.

wind556
11-03-2009, 09:29:33
שלום לך
גם הקינג וגם הבלט סי פי הם מסוקים בעייתיים, קשים להטסה ,לא יציבים,ומביאים לך בעיקר עוגמת נפש
אם אתה מחוסר תקציב (המינימום זה 2000 ש") תעשה מה שהציעו לך ותקנה רק סימולטור טוב (G4למשל)
אל תתפתה למשהו זול יותר, זה יעלה לך בסוף יותר יקר או שיוציא אותך מהתחביב
אם אתה רוצה עזרה והסברים, אתה מוזמן להתקשר, תלמד משיחה אחת קצרה הרבה יותר מאשר מימים ארוכים בהתכתבות

bartovmoti
11-03-2009, 13:25:31
אם כך אולי תרצה לקנות את ה belt CP שלי ?

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=6330

לא יודע מה כתבו כאן אחרים, אני התחלתי עם BeltCP ואחרי תקופה שנהנתי מאד ממנו!
טיסה חלקה, הקפות גלגולים היפוכים ושיגועים, הגיע הזמן להתקדם ל T-Rex500.

אז אם בא לך אתה מוזמן להתקשר אלי.

MYHOBBY
11-03-2009, 23:16:51
כוונתי היא למסוק חשמלי משהו בסגנון blade או henny bee king אני רוצה יד שניה מכיוון שאני לא ברמה מקצועית וחבל להשקיע הרבה כסף על חדש שאני יודע מראש שאני ישבור אותו לא פעם.

ללו,
שלום לך וברוך הבא לעולם המסוקים.
עם הגישה החיובית שלך"אני בטוח אשבור" אתה כנראה באמת תשבור.

אני חושב שמסוק כמו HBK2 לא יהיה המסוק המתאים בשבילך.
אני יותר דוגל בלהתחיל ם מסוק דלק מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר קל להתחבר אליך עם חיבור חניך מדריך.
אם מסוק גדול(לא בהכרח דלק כמו שאמרתי)לא בתקציב שלך רכוש לעצמך מסוק LAMA V4.מסוק מצויין,מאוד מתאים למתחילים וזול מאוד!!850 שח למסוק חדש.

ללו
12-03-2009, 00:45:43
תודה לכל המגיבים אתם אחלה ניראה לי שאני ילך על belt cp בתור התחלה{יד שניה } גם חלקים זולים וגם זמינים בלי בעיה וזה אך ורק בזכות המלצת רובכם כאן יש כאלו שהסכימו ויש שלא אבל הרוב קבע אתם אחלה חברה תמשיכו ככה ואם יש למישהו עוד טיפים לתת לי אני ישמח מאוד תודה מראש ללו.

assafm25
12-03-2009, 05:38:23
ללו BTW סתכל במסוקים חשמלייל למכירה כאן בפורום ישנו בחור שמוכר בלט קומפלט שלם ב800 שזה מחיר פ-צ-צ-ה לדעתי למסוק
אני קניתי את שלי ב1500 מאדם שטכן שזה המסוק הכי טוב שיש (שהגיב כאן להודעה שזה מסוק הכי בעייתי שיש) שזה קצת לא מקצועי לדעתי למכור משהו ולשנות את הדעה שלך אבל בקטנה

ראיתי המון אנשים שנהנים ממנו כמוני גם

בהצלחה ידידי :)

ללו
12-03-2009, 07:29:22
אסף לא משנה מה אומרים העיקר שאתה נהנה ממנו זה הכי חשוב לאחר שקראתי כאן את התגובות וקראתי בפורום על המסוק זה ניראה לי כרגע מה שאני יקנה המשך יום טוב לכולם

wind556
12-03-2009, 09:07:11
הרבה רוטורים נשברו מאז ימי הפופולריות של הBELT CP
בתקופת הטרום COPTER X הBELT היה האופציה היחידה למי שרצה מסוק אמיתי,ולא היה יותר טוב ממנו בזמנו (ה T REX 450 היה אז במחיר לעשירים בלבד)
אבל מה לעשות וזמנים השתנו-הופיע שחקן חדש בשוק-COPTER X שלאחר הרבה נסיון איתו התברר שזה רמה אחרת לגמרי מהBELT ,שהוא טס יציב,שהוא אינו גורם להתרסקויות, ושההנאה ממנו גדולה בסדרי גודל מהBELT המיושן
להיות בקיבעון על דעה מסויימת למרות שהמצב השתנה, זה חוסר מקצועיות
היום הCOPTER X הוא הקנייה הטובה ביותר שיש-עד שיבוא מלך חדש ........

ההמלצה הכי גרועה שקיבלת כאן זה לרכוש LAMA , זה בכלל לא מסוק, זה צעצוע ילדים שמתקלקל מהר ובעיקר מביא עוגמת נפש .

וקבל טיפ קטן וחשוב לחיים: הרוב אף פעם לא קובע-רק מעטים הם באמת מבינים לעומק,ולא משנה באיזה תחום,החכמה היא לזהות ולהבחין איפה נמצא הידע שעוזר לך אישית....

קיבלת מספיק מידע כאן, עשה את הבחירות שלך,ותהנה בכל מה שתבחר
ואם תזדקק לעזרה כלשהי, אל תהסס להתקשר

bgrg
12-03-2009, 10:52:52
יש לי HBK2 של ESKY עם 6 ערוצים משופר מאוד

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=6244

גרג

korn
12-03-2009, 12:21:47
הבנתי מהפורם שהקופטר לא משהו?

איתן
12-03-2009, 15:57:40
חברה אתם לא רואים מה נעשה כאן win556 הופך את הפורם הזה לערוץ מסחרי בדחיפת COPTER Xלכל שרשור ובפסילת מסוקים אחרים ,תתעוררו ,צורת שיווק נהדרת וקצת פסיכולוגיה בגרוש.

tzn11
12-03-2009, 16:09:23
:) איתן, לא הייתי ממהר לקפוץ לכאלו מסקנות.
כמו שחברים אחרים מהללים את ה-TREX והם לא סוחרים או דוחפים את המסוק, אלא רק חושבים ויודעים מניסיונם שהוא מסוק טוב.
כך עודד יש לו ניסיון טוב מאוד עם ה-COPTER X לעומת מסוקים אחרים שהוא הטיס ושאיתם היה לו ניסיון פחות טוב.
בין זה לבין דחיפת מוצר וצורת שיווק, יש מרחק שנות אור.
עוד מעט גם תגיד שהוא סוכן של Logitech כי הוא ממליץ כל הזמן על הג'ירו הנ"ל.

גם אני ממליץ על המסוק, למה זה הופך אותי?

בברכה,

ניסים.*

wind556
12-03-2009, 16:39:35
חברה אתם לא רואים מה נעשה כאן win556 הופך את הפורם הזה לערוץ מסחרי בדחיפת COPTER Xלכל שרשור ובפסילת מסוקים אחרים ,תתעוררו ,צורת שיווק נהדרת וקצת פסיכולוגיה בגרוש.

אתה חצוף וחסר ידע של העובדות
מה שכתבת כאן יכול לשמש ראיה לתביעת דיבה
ובשביל האנשים האחרים בפורום הזה,אני תומך רק בדבר אחד, וזה טובת החברים כאן
אין לי, ולא היה לי שום קשר מסחרי אל קופטר איקס
איש מאלו שקיבלו ממני עזרה, שבאו לביתי עם כל סוגי המסוקים (כן, גם עם מסוקים שאני "פוסל"),לא שילמו אגורה וקיבלו שעות עבודה לא מעטות
כשהBELT היה הרכישה הכדאית בארץ, המלצתי עליו לכל שואל, ויש כאן לא מעט אנשים שיעידו על זה, וזה לא הפך אותי להיות עובד של היבואן....
כשנוצרה סיטואציה חדשה, עם הגעת הקופטר איקס,על איכותו ומחירו,מה לעשות שאין עיסקה טובה יותר? מה לעשות שאין שום תחרות לתמורה שאתה מקבל עבור כספך?
שמעת אותי אומר מילה רעה על טי רקס? רק מחירו מונע ממני להמליץ עליו
ומה עם הסיני? וכל עשרות האנשים שקיבלו ממני לינקים לסט אפ למסוקים שלהם מהסיני?
אני גם סוכן שלהם?
נכון שאני דורך על כמה יבלות של סוחרים, אבל זה לא העסק שלי.היושר המקצועי שלי אינו עומד למכירה,וזו גם עוד סיבה לא לעבוד עבור קופטר איקס, כי אם מחר יבוא מסוק טוב יותר ובמחיר הולם, זה יגרום לניגוד אינטרסים
ואתה איתן, כשתיזדקק לעזרה כלשהי, גם אתה תקבל,ודלתי פתוחה גם בפניך, בדיוק כמו בפני כל אחד אחר

wind556
12-03-2009, 16:42:14
הבנתי מהפורם שהקופטר לא משהו?

הקופטר לא משהו
הוא משהו משהו......
תדייק;)

בילי
13-03-2009, 01:19:44
חברים לי יש בלט סיפי ובנוסף יש לי קופקר איקס חדש
אני מטיס מתחיל ומבחינתי שני המסוקים עושים עבודה דומה
אני רגיל יותר לבלט הוא פחות עוצמתי מהקופטר והתגובות שלו
יותר מגושמות והסוללות מחזיקות יותר זמן
לעומת זאת הקופטר איקס עובד חזק יותר והתגובות שלו חדות יותר
אני מרגיש את זה בסטיק שאני צריך להיות עדין יותר ובנוסף הוא מרוקן לי
מהר מאוד את הסוללות וישנה בעיה נוספת שליפעמים הקופטר באמצע ריחוף
פיתאום מקבל נפילת מדרגה וממשיך
אני חיב לצין שאת הקופטר אני מטיס כמו שהוא יצא מהמיזודה וראיתי
שיש אפשרות לקון דרך המחשב אולי את העוצמה שלו
בגדול אין לי שליטה טובה כרגע אבל אני נהנה משניהם במה שאני יודע
ואני מאמין שאדע לקון את הקופטר אז אני יהנה ממנו עוד יותר

wind556
13-03-2009, 10:12:23
חברים לי יש בלט סיפי ובנוסף יש לי קופקר איקס חדש
אני מטיס מתחיל ומבחינתי שני המסוקים עושים עבודה דומה
אני רגיל יותר לבלט הוא פחות עוצמתי מהקופטר והתגובות שלו
יותר מגושמות והסוללות מחזיקות יותר זמן
לעומת זאת הקופטר איקס עובד חזק יותר והתגובות שלו חדות יותר
אני מרגיש את זה בסטיק שאני צריך להיות עדין יותר ובנוסף הוא מרוקן לי
מהר מאוד את הסוללות וישנה בעיה נוספת שליפעמים הקופטר באמצע ריחוף
פיתאום מקבל נפילת מדרגה וממשיך
אני חיב לצין שאת הקופטר אני מטיס כמו שהוא יצא מהמיזודה וראיתי
שיש אפשרות לקון דרך המחשב אולי את העוצמה שלו
בגדול אין לי שליטה טובה כרגע אבל אני נהנה משניהם במה שאני יודע
ואני מאמין שאדע לקון את הקופטר אז אני יהנה ממנו עוד יותר

אתה מוזמן אלי, אכוון לך את שניהם, ושניהם ישתפרו
ואגב הקופטר איקס, הוא לא מוכן לטיסה מהקופסה, חייבים לכוון אותו וניתן לשנות את רגישות הסטיקים
הבלט סי פי צריך רק כיוונים מכאניים, אין לו שלט מיתכנת

ללו
13-03-2009, 17:59:17
שלום חברים שבת שלום לכולכם אני עדיין פתוח להצעות אם יש למישהו מסוק 6 ערוצים בסגנון הbelt או משהו מעניין אחר מוזמן להשאיר לי פון ואני יתקשר

Roi
13-03-2009, 18:39:23
אני מוכר Belt Cp.
פרטי המכירה כאן: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=6617

Nlackrif
13-03-2009, 19:05:18
אתה חצוף וחסר ידע של העובדות
מה שכתבת כאן יכול לשמש ראיה לתביעת דיבה
ובשביל האנשים האחרים בפורום הזה,אני תומך רק בדבר אחד, וזה טובת החברים כאן
אין לי, ולא היה לי שום קשר מסחרי אל קופטר איקס
איש מאלו שקיבלו ממני עזרה, שבאו לביתי עם כל סוגי המסוקים (כן, גם עם מסוקים שאני "פוסל"),לא שילמו אגורה וקיבלו שעות עבודה לא מעטות
כשהBELT היה הרכישה הכדאית בארץ, המלצתי עליו לכל שואל, ויש כאן לא מעט אנשים שיעידו על זה, וזה לא הפך אותי להיות עובד של היבואן....
כשנוצרה סיטואציה חדשה, עם הגעת הקופטר איקס,על איכותו ומחירו,מה לעשות שאין עיסקה טובה יותר? מה לעשות שאין שום תחרות לתמורה שאתה מקבל עבור כספך?
שמעת אותי אומר מילה רעה על טי רקס? רק מחירו מונע ממני להמליץ עליו
ומה עם הסיני? וכל עשרות האנשים שקיבלו ממני לינקים לסט אפ למסוקים שלהם מהסיני?
אני גם סוכן שלהם?
נכון שאני דורך על כמה יבלות של סוחרים, אבל זה לא העסק שלי.היושר המקצועי שלי אינו עומד למכירה,וזו גם עוד סיבה לא לעבוד עבור קופטר איקס, כי אם מחר יבוא מסוק טוב יותר ובמחיר הולם, זה יגרום לניגוד אינטרסים
ואתה איתן, כשתיזדקק לעזרה כלשהי, גם אתה תקבל,ודלתי פתוחה גם בפניך, בדיוק כמו בפני כל אחד אחר

תשובה לעניין.

flybywire
13-03-2009, 23:39:06
תשובה לעניין.

תשובה מאוד לענין

איתן ידידי , אני היבואן של קופטר-איקס בארץ
עודד ושאר ממליצי קופטר-איקס הם לא סוכנים שלי ולא "גוזרי קופונים"
כן הם חברים , וכן אעמוד לצידם כאשר אנשים כמוך מנסים להוציא בדיבתם !

אני נמנע מלהגיב בפורומים על נושים אלו , כבר עברתי לפורום אחר !
אבל שמור קצת על צניעות !! הלוואי ומישהו מהפורום היה מציע עזרה לחובבים כמו עודד !;)

ללו
16-03-2009, 14:28:33
מישהו יכול להגיד לי מה כל כך מיוחד ב copter x מה הוא שונה מ blade 400 ומ belt cp אני מתכוון אם נשים לכולם את אותו הסט אפ כמובן

wind556
16-03-2009, 14:56:07
מישהו יכול להגיד לי מה כל כך מיוחד ב copter x מה הוא שונה מ blade 400 ומ belt cp אני מתכוון אם נשים לכולם את אותו הסט אפ כמובן

אני חושב שקיבלת לזה תשובה טלפונית ארוכה, אבל אוסיף כאן כמה מילים לטובת הציבור:
הקופטר איקס בנוי בדיוק באותו תיכנון הנדסי של הטי רקס,וברמת ביצוע מאד גבוהה יחסית למקור
והטי רקס הוא התיכנון ההנדסי הטוב ביותר, העתקה מדוייקת שלו מבטיחה איכות.

גם הדגם של קופטר איקס ME שחלקו פלסטיק בנוי באיכות גבוהה מאד, הרבה יותר גבוהה מדגם מהמסוק שנקרא HK (ואני בדקתי לעומק את שניהם)

כל המסוקים הנ"ל (טי רקס-קופטר איקס-HK-ועוד כמה ברשימה) זהים בתיכנון ההנדסי, שונים מעט ברמת הביצוע לפי הדגם והמחיר

אי שם, הרחק למטה בטבלת האיכות נמצא הבלייד,שבנוי מפלסטיק ,ואין שום קשר בין התיכנון שלו לטי רקס ותואמיו , יתרונו היחיד הוא בכך שהוא בא עם משדר טוב (לא משובח).חסרונו העצום הוא מחירו הגבוה מאד וללא כל הצדקה (2300-2500 ש"ח בארץ)
המסוק הנ"ל טס סביר למתחיל בלבד-אף מטיס שכבר למד להטיס לא משמש בו בארץ.
אז למה בעצם לא לקנות אותו?
אעשה לך חשבון בזבזני להפליא:
קנה לך ב1500 ש"ח קופטר איקס ME שבא מוכן לטיסה כולל הכל, ושהבדלי האיכות בינו לבין הבלייד בכלל לא ניתנים למדידה,זה כמו ההבדל בין פיאט פונטו למרצדס, ואם חשקה נפשך דווקא במשדר שבא עם הבלייד,תוסיף עוד בערך 700-1000 ש"ח (לפי כושר המיקוח שלך) והרי לך מסוק משובח במחיר הבלייד הבינוני מינוס, ועם סט אפ דומה מאד
אם תהיה יותר חכם, תקנה את הME בגירסת הקיט, תאבזר אותו באותו סט אפ כמו של הבלייד, ויצא לך הרבה יותר זול עם משדר DX6 שבא עם הבלייד,או אפילו עם DX7 שהוא הרבה יותר טוב,או לחילופין תאבזר אותו בג'יירו איכותי, ובסרוו זנב איכותי, וכבר תהיה בשיפור ניכר ועדיין אתה בסביבות אותו תקציב

ומה בקשר לבלט סי פי?
לא ארחיב,זה היה פעם המסוק היחיד האפשרי לרכישה בארץ, היום זו זריקת כסף.

ולסיכום: אין רכישה טיפשית יותר מהבלייד, אתה משלם עבור מרצדס ומקבל פיאט פונטו

איתן
16-03-2009, 16:08:54
אני חושב שקיבלת לזה תשובה טלפונית ארוכה, אבל אוסיף כאן כמה מילים לטובת הציבור:
הקופטר איקס בנוי בדיוק באותו תיכנון הנדסי של הטי רקס,וברמת ביצוע מאד גבוהה יחסית למקור
והטי רקס הוא התיכנון ההנדסי הטוב ביותר, העתקה מדוייקת שלו מבטיחה איכות.

גם הדגם של קופטר איקס ME שחלקו פלסטיק בנוי באיכות גבוהה מאד, הרבה יותר גבוהה מדגם מהמסוק שנקרא HK (ואני בדקתי לעומק את שניהם)

כל המסוקים הנ"ל (טי רקס-קופטר איקס-HK-ועוד כמה ברשימה) זהים בתיכנון ההנדסי, שונים מעט ברמת הביצוע לפי הדגם והמחיר

אי שם, הרחק למטה בטבלת האיכות נמצא הבלייד,שבנוי מפלסטיק ,ואין שום קשר בין התיכנון שלו לטי רקס ותואמיו , יתרונו היחיד הוא בכך שהוא בא עם משדר טוב (לא משובח).חסרונו העצום הוא מחירו הגבוה מאד וללא כל הצדקה (2300-2500 ש"ח בארץ)
המסוק הנ"ל טס סביר למתחיל בלבד-אף מטיס שכבר למד להטיס לא משמש בו בארץ.
אז למה בעצם לא לקנות אותו?
אעשה לך חשבון בזבזני להפליא:
קנה לך ב1500 ש"ח קופטר איקס ME שבא מוכן לטיסה כולל הכל, ושהבדלי האיכות בינו לבין הבלייד בכלל לא ניתנים למדידה,זה כמו ההבדל בין פיאט פונטו למרצדס, ואם חשקה נפשך דווקא במשדר שבא עם הבלייד,תוסיף עוד בערך 700-1000 ש"ח (לפי כושר המיקוח שלך) והרי לך מסוק משובח במחיר הבלייד הבינוני מינוס, ועם סט אפ דומה מאד
אם תהיה יותר חכם, תקנה את הME בגירסת הקיט, תאבזר אותו באותו סט אפ כמו של הבלייד, ויצא לך הרבה יותר זול עם משדר DX6 שבא עם הבלייד,או אפילו עם DX7 שהוא הרבה יותר טוב,או לחילופין תאבזר אותו בג'יירו איכותי, ובסרוו זנב איכותי, וכבר תהיה בשיפור ניכר ועדיין אתה בסביבות אותו תקציב

ומה בקשר לבלט סי פי?
לא ארחיב,זה היה פעם המסוק היחיד האפשרי לרכישה בארץ, היום זו זריקת כסף.

ולסיכום: אין רכישה טיפשית יותר מהבלייד, אתה משלם עבור מרצדס ומקבל פיאט פונטו

ובנוסף לשיחה הטלפונית הארוכה
וההסבר המפורט כמה כדאי לקנות קופטר
היית חייב לכתוב שוב על הקופטר
לפרסם מחירים
ולפסול מסוקים אחרים
יש המון מסוקים בשוק שהם טובים ועצה חכמה לא לשמוע רק לאדם אחד שדוגל במסוק אחד תברר עוד בסוף תמצא את מבוקשך
אז תגידו לי בבקשה מנהלי הפורם למה בדיוק התכוון המשורר
טובת הציבור?????*********חח

wind556
16-03-2009, 18:14:59
ובנוסף לשיחה הטלפונית הארוכה
וההסבר המפורט כמה כדאי לקנות קופטר
היית חייב לכתוב שוב על הקופטר
לפרסם מחירים
ולפסול מסוקים אחרים
יש המון מסוקים בשוק שהם טובים ועצה חכמה לא לשמוע רק לאדם אחד שדוגל במסוק אחד תברר עוד בסוף תמצא את מבוקשך
אז תגידו לי בבקשה מנהלי הפורם למה בדיוק התכוון המשורר
טובת הציבור?????*********חח

אנא הראה לי איתן היקר והחכם, איזו קניה עדיפה על מה שכתבתי כאן? ובבקשה תנמק (ואני מדגיש-קניה, ולא מסוק)
וברור שיש מסוקים טובים, אבל בהחלט לא המון,לא בסדרי הגודל של הנ"ל ולא במחירים הנ"ל
ואם לא תראה לי ולא תנמק, אז בבקשה ממך אתה מוזמן להתעלם מכל מה שאני כותב כאן, אני כותב רק עבור אנשים כסילים ונבערים....

ללו
20-03-2009, 09:07:31
שלום חברים אני עדיין פתוח להצעות לגבי רכישת מסוק 6 ערוצים יד שניה משהו לא יקר אני רק מתחיל עכשיו להיכנס לתחביב המסוקים מחכה להצעות תודה ללו

tzn11
20-03-2009, 10:23:57
:)ללו,

אני חושב שקיבלת את כל התשובות.
יש מגוון רחב של מסוקים יד שניה בלוח קניה ומכירה.

בכל מקרה, גם אם תרכוש מסוק יד שניה, תרכוש מערכת רדיו ומטען סוללות, זה יסתכם לפחות ב-2000 ש"ח.

אם אתה מחפש תחביב מאוד זול, לצערי אתה במקום הלא נכון.
קח בחשבון גם שיש ריסוקים ולכן תצטרך חלפים. עלות החלפים והזמינות שלהם, היא שיקול מרכזי שיש לקחת בחשבון ברכישת המסוק.

בברכה,

ניסים.

ללו
20-03-2009, 11:04:28
ניסים קודם כל תודה על הרצון הטוב לעזור אני כניראה יזמין HK450 עם כל האביזרים הנילווים אני ירכיב אותו כך שזה גם ייתן לי התמצאות טובה על המסוק

דניאל דקל
20-03-2009, 11:25:58
אגב, עודד הוא גם סוכן סמוי של GUI !!! ):

כן, כן, תגלית מרעישה:

הוא המליץ לי על הההוריקאן 550, לאחר שסיפרתי לו שאני מחפש מסוק גדול ויציב יותר

מה- BELT CP...

Pegasus
20-03-2009, 14:04:19
אני בכלל ממליץ על בלק הוק הגירסה עם הוינצ'

אבל זהירות לא לקנות מ 669 כי לאחרונה הציוד שלהם ניראה לא אמין במיוחד...

tzn11
21-03-2009, 10:40:22
:D:D:D

ללו
21-03-2009, 11:09:18
אגב, עודד הוא גם סוכן סמוי של GUI !!! ):

כן, כן, תגלית מרעישה:

הוא המליץ לי על הההוריקאן 550, לאחר שסיפרתי לו שאני מחפש מסוק גדול ויציב יותר

מה- BELT CP...

דניאל אני הרבה לא מכיר את עודד אבל אני חושב שהוא לא סוכן של אף אחד הוא בסך הכל אחד מיני טובים הרוצים לעזור לאלה שלא מבינים הרבה במסוק בעיקר חדשים ואין ביכולתם להתמודד לבד עם תקלות ואו מתלבטים מה לקנות אגב יש הרבה שהם הרבה זמן בתחום ומה לעשות לא כולם יודעים הכל ולפי מה שאני קורא כאן בפורום הרבה אנשים חדשים בתחום וותיקים נעזרים בידע של עודד כמוני למשל(אני חדש בתחום).אולי יבוא יום וגם אתה תצטרך את עזרתו שיהיה לך יום טוב

דניאל דקל
21-03-2009, 18:56:28
דניאל אני הרבה לא מכיר את עודד אבל אני חושב שהוא לא סוכן של אף אחד הוא בסך הכל אחד מיני טובים הרוצים לעזור לאלה שלא מבינים הרבה במסוק בעיקר חדשים ואין ביכולתם להתמודד לבד עם תקלות ואו מתלבטים מה לקנות אגב יש הרבה שהם הרבה זמן בתחום ומה לעשות לא כולם יודעים הכל ולפי מה שאני קורא כאן בפורום הרבה אנשים חדשים בתחום וותיקים נעזרים בידע של עודד כמוני למשל(אני חדש בתחום).אולי יבוא יום וגם אתה תצטרך את עזרתו שיהיה לך יום טוב

מה שכתבתי היה בהלצה, לא שמת לב ל- ):

ללו
21-03-2009, 21:51:53
לא שמתי לב שזה בהלצה פעם הבאה תרשום בסוגריים בהלצה:)

blacksea
22-03-2009, 22:48:43
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8467&Product_Name=HK-450_CCPM_3D_Electric_Helicopter_Kit

ללו
23-03-2009, 10:36:26
חברים