Rotems
12-08-2013, 15:38:51
שלום לכולם
סיימתי לאחרונה את הרכבת המסוק ומספר טיסות ראשונות שעל פניו המסוק התנהג כמצופה.
בפעם הראשונה שהעברת ל –IDLE שמתי לב שתומכי הזנב רועדים במהירות רבה ולכן הנחתתי והתחלתי בסדרת בדיקות:
פרקתי להבי ראש, זנב, פדלים ואת ה-HUB של הרוטר זנב, מדדתי את ה –FLY BAR ונראה תקין.
שוב שקלתי את להבי הראש ובדקתי איזון מרכז כובד, שווה בשניהם (כנ"ל לגבי להבי זנב), גם הפדלים נשקלו ונמצאו שווים.
העלתי לסל"ד גבוה כאשר הלהבים הראשיות, הזנב ופדלים מפורקים והכל נראה מתפקד מעולה.
הרכבתי פדלים, שוב העלתי סל"ד והכל נראה מתפקד מעולה.
הרכבתי את ה-HUB ללא להבי זנב, העלתי סל"ד ואז התחילו רעידות מהסוג שלא רואים בעין אבל באחיזה ב-BOOM ממש לא נעים עד כואב לאחוז.
הרכבתי את להבי הזנב ואז חזרו הרעידות הקשות של תומכי הזנב ואותה תחושה לא נעימה באחיזה ב-BOOM ומבחינים ברעידות של ציר הזנב.
ניסיתי למתוח או לשחרר קצת את הרצועה אבל ללא שינוי והחלטתי לפרק את case של הזנב.
נראה שהמיסבים מחליקים בקלות על הציר ואם מנדנדים את הציר עם היד, מרגישים קצת חופש, לא משהו מוגזם ובכל זאת הלכתי לקנות מיסבים חדשים ושמתי לב שקיים אותו החופש.
מכאן אין לי יותר רעיונות ולכן אני פונה אליכם לעזרה / רעיונות.
רק להזכיר, שהמסוק חדש לגמרי (פחות מ – 20 דקות טיסה) וללא ריסוקים, מכות וכו'.
תודה מראש לכל העונים
רותם
סיימתי לאחרונה את הרכבת המסוק ומספר טיסות ראשונות שעל פניו המסוק התנהג כמצופה.
בפעם הראשונה שהעברת ל –IDLE שמתי לב שתומכי הזנב רועדים במהירות רבה ולכן הנחתתי והתחלתי בסדרת בדיקות:
פרקתי להבי ראש, זנב, פדלים ואת ה-HUB של הרוטר זנב, מדדתי את ה –FLY BAR ונראה תקין.
שוב שקלתי את להבי הראש ובדקתי איזון מרכז כובד, שווה בשניהם (כנ"ל לגבי להבי זנב), גם הפדלים נשקלו ונמצאו שווים.
העלתי לסל"ד גבוה כאשר הלהבים הראשיות, הזנב ופדלים מפורקים והכל נראה מתפקד מעולה.
הרכבתי פדלים, שוב העלתי סל"ד והכל נראה מתפקד מעולה.
הרכבתי את ה-HUB ללא להבי זנב, העלתי סל"ד ואז התחילו רעידות מהסוג שלא רואים בעין אבל באחיזה ב-BOOM ממש לא נעים עד כואב לאחוז.
הרכבתי את להבי הזנב ואז חזרו הרעידות הקשות של תומכי הזנב ואותה תחושה לא נעימה באחיזה ב-BOOM ומבחינים ברעידות של ציר הזנב.
ניסיתי למתוח או לשחרר קצת את הרצועה אבל ללא שינוי והחלטתי לפרק את case של הזנב.
נראה שהמיסבים מחליקים בקלות על הציר ואם מנדנדים את הציר עם היד, מרגישים קצת חופש, לא משהו מוגזם ובכל זאת הלכתי לקנות מיסבים חדשים ושמתי לב שקיים אותו החופש.
מכאן אין לי יותר רעיונות ולכן אני פונה אליכם לעזרה / רעיונות.
רק להזכיר, שהמסוק חדש לגמרי (פחות מ – 20 דקות טיסה) וללא ריסוקים, מכות וכו'.
תודה מראש לכל העונים
רותם