PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה 3GX

avishmuel
20-08-2013, 08:10:12
שלום :) !
שאלה : בהתקנת 3GX האם חייב בזמן התקנה ראשונה למסוק לחבר למחשב ? או שזה נועד בעיקר לשידרוגי תוכנה ?
בדיסק לאחר ההתקנה יש חלק של flight mode parameter 1+2, rudder parameter , movement speed ,setting display
האם אני חייב למלא ? או שזה מחליף את הפעולות ההתקנה שאני מבצע עם ה STUTUS LED
תודה מראש
אבי

dror_z
20-08-2013, 22:09:37
לא חובה

ShlomiB
27-08-2013, 02:16:22
היי אבי,

האם עדכנת ל3.1? לרוב מומלץ להוריד למחשב את הגרסה האחרונה של התוכנה ולא מה שמגיע עם הרכיב על CD, (נכון לגבי כל מוצר שצריך DRIVER או SETUP כמו מדפסות למשל) גם אם אתה לא מעדכן גרסה.
ישנם פרמטרים שאתה יכול לכוון רק דרך המחשב, ויש כאלה שאתה מכוון עם השלט והכפתור.
לרוב, מספיק לכוון עם השלט, ב3.1 הם הוסיפו פרמטרים שאני חושב אפשר לקנפג רק דרך מחשב
יש למוטי אחלה סרטונים המדריכים איך לכוון את ה3GX, אני מקווה שצפית בהם.

שלומי

avishmuel
28-08-2013, 05:15:14
היי אבי,

האם עדכנת ל3.1? לרוב מומלץ להוריד למחשב את הגרסה האחרונה של התוכנה ולא מה שמגיע עם הרכיב על CD, (נכון לגבי כל מוצר שצריך DRIVER או SETUP כמו מדפסות למשל) גם אם אתה לא מעדכן גרסה.
ישנם פרמטרים שאתה יכול לכוון רק דרך המחשב, ויש כאלה שאתה מכוון עם השלט והכפתור.
לרוב, מספיק לכוון עם השלט, ב3.1 הם הוסיפו פרמטרים שאני חושב אפשר לקנפג רק דרך מחשב
יש למוטי אחלה סרטונים המדריכים איך לכוון את ה3GX, אני מקווה שצפית בהם.

שלומי

הי שלומי תודה על התשובה !
יש לי גרסא 3.1 . את הפרמטרים שמכוונים דרך המחשב האם חייב אותם ? כי חלק יש גם ב יחידה וגם דרך המחשב . מוטי הראה אחלה סרטונים אבל שם זה נכון לגרסא 2.1 ולא מוזכר שם לגבי המחשב .החשש שלי שאני לא רוצה לבצע כפילות . האם יש לך את 3.1 ?
תודה אבי

ShlomiB
29-08-2013, 18:06:15
היי,

כן יש לי את ה3.1.
הסרטונים של מוטי נכונים גם לגבי 3.1. יש שם שינויים בעיקר עם מה שאתה לא יכול לכוון עם השלט והכפתור. יש שם נתון שנותן לך פיצוי למרכז הכובד, ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא ממש זוכר, פלייבר מדומה וכו. לא דברים ממש חשובים. יש לשים לב שהכיוון תיקון רוטציה נכון, ז״א אם ה3gx מותקן ישר או הפוך.
חוץ מזה לך על ההסברים של מוטי, אתה לא ממש צריך יותר מזה.

עם תוכנת המחשב אני בודק שinputs שהשלט מעביר מתקבלים בצורה נכונה ב3gx. כל השאר מבוטל אצלי ואת הפרמטרים שמוטי מראה בסרטון אני מכוון מהשלט והכפתור. שים לב שזוות ברירת המחדל של הele וה ail מוגזמת אם אתה מכוון 8 מעלות בdir.

שלומי