צפייה בגרסה מלאה : חדשדנדש
guy0405
12-03-2009, 14:26:17
טוב שלום רב לכולם אני כבר כמה ימים מבלה את זמני הפנוי באתא המדהים הזה פשוט לא יאמן איזה אנשים חביבים ונעימי הליכות יש באתר אחד ואני באמת מתכוון לכל מילה
רציתי להתייעץ איתכם אין לי שום עבר בטיסנים ומסוקים אבל אני בתחילת שבוע הבא קונה מסוק
בנזין רציתי לדעת עם יש אתרים בעיברית שיכולים לעזור לי להבין את כל המושגים ולהכין אותי להטסה הראשונה שלי כמו כן אם יש אתרים שמזבירים על השלט והכיוונים של המסוק תודה מראש על
ההכוונה כי אני יודע שיהיו הרבה שירצו לעזור
eransa
12-03-2009, 16:04:20
ברוך הבא :)
הצעתי היא שתגש לאחד משטחי ההטסה הקרוב למקום מגוריך ותתרשם ממה שיש לתחום להציע לפני שאתה רוכש משהו, כמוכן תנסה להתארגן על סימולטור טיסה.
בהצלחה
ערן
lior_bar_ami
12-03-2009, 16:16:17
אהלן גיא,
לא קיים אתר באנגלית או בעיברית שמרכז את כל חומר הלימוד בהטסת מסוקים מונחי רדיו על גבי חוברת לימוד.
כמו כן כמות הידע היא גדולה מאוד והיא מתחלקת ע"פ תחומים רבים (חשמלי/ניטרו/סילון/כיוונים/סטאפ/הטסה ועוד המון...)
בלתי אפשרי ללמוד להטיס דרך הפורום אך ניתן וכדאי לשאול ולהציף את השאלות וההתלבטויות שלך כאן מראש על מנת שנוכל להכווין אותך.
נסה להיות יותר ממוקד בשאלותיך לגבי הדברים אותם אתה מעוניין ללמוד, כמו כן ציין את סוג המסוק שברצונך לרכוש ע"מ שנוכל לתת לך המלצות יותר קונקרטיות.
בברכת הצלחה וברוך הבא לתחום המעניין הזה!
ליאור
הי גיא
קודם כל ברוך הבא לתחביב! רכן תחביב מצויין עם המון חברים טובים ונהדרים!
ארצה להוסיף על הדברים שנאמרו כי יהיה מומלץ להצמד למדריך בשלבים הריאשונים
מרגע הבנייה והכיוונים ולאחר מכן בטיסת המבחן וכמובן בשלבי ההטסה הריאשונים שלך.
לכל עיניין, שאלה התלבטות אתה יותר ממוזמן לפנות ואשמח לעזור לך!
כל שנותר הוא לאחל לך בהצלחה!
guy0405
12-03-2009, 23:24:45
אני רוצה להגיד לכם שאתם אנשים פשוט מדהימים באמת תודה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.