התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חיבור GOPRO 3 למשדר וידאו

guymeg
16-09-2013, 20:10:54
חיפוש באינטרנט מצאתי כמה הסברים לגופרו 2 או הסברים שלא רלוונטיים לסטאפ שלי.

אשמח לקבל הסבר איך לחבר את הגופרו 3 כמצלמה משנית (יש לי מתג החלפה בין 3 מצלמות).
יש ברשותי את הכבל הייעודי - מיני USB עם יציאות מתח, וידאו וכד'.. (http://www.foxtechfpv.com/index.php?main_page=product_reviews&products_id=885).

נסתי לחבר את הגופרו כמצלמה ראשית אך ללא הצלחה - קודם כל אצליח את זה ואחר כך אחבר אותה כמשנית...

תודה לעוזרים!

sevet
17-09-2013, 15:14:32
לא מכיר ספציפית את הכבל הזה אבל הנה איך שהגעתי למצב עובד עם כבל ב-gopro3black:

כבל שני גידים - אני דיי בטוח שהכבל עם השני גידים אדום שחור הוא כבל להטעין את המצלמה, אתה יכול להתעלם ממנו, טוענים שאי אפשר להפעיל את המצלמה בלי בטריה, ואני לפחות מעדיף לא להטעין בזמן טיסה (לא בדקתי לגבי הפעלה בלי בטריה)
כבל שלושה גידים - גיד אחד וידאו, אחד אודיו והשחור הוא המינוס.

אתה צריך לחבר למשדר רק את המינוס וידאו אודיו, ואז אם זה לא עובד להפוך בין הוידאו לאודיו כי לא ברור אם האדום וידאו או הלבן וידאו והאודיו הוא השני,
אצלי חיברתי את זה לכניסה של הטלויזה עם כבל שהכנתי מראש עם מחבר סרבו זכר שמתחבר לכבל הזה ובצד השני RCA לטלויזיה, אבל לבדוק ישירות למשדר גם צריך לעבוד.

guymeg
20-09-2013, 10:29:07
האמת שהצלחתי סוף סוף. כמו שאמרת - חיברתי מינוס ווידאו והצלחתי.

אבל משום מה זה זולל לי את המתח של הסוללה של המצלמה - אני מקבל קו אחד מתוך 3 לאחר 9 דקות טיסה.

sevet
20-09-2013, 12:16:34
לא ברור..... אולי תחבר גם את הטעינה, ל 5v תקווה שזה לא יכניס הפרעות לוידאו.

guymeg
20-09-2013, 13:27:35
מעדיף שלא, בעקבות פריקה של הסוללה הקטנה שאחראית על מתן המתח למערכת הוידאו, חיברתי את כל האלקטרוניקה לסוללה הראשית - מ17 דקות טיסה ירדתי ל13.. מעדיף לחסוך :)