PDA

צפייה בגרסה מלאה : עקיבת אנטנה ל ArduFlyer

Avi_Y
05-10-2013, 01:37:57
שלום,
האם מישהו מכיר פתרון למערכת עקיבה לאנטנה שמקבלת נתוני GPS מ- ArduFlyer דרך אות הוידאו / אודיאו (כלומר, מעבר לטווח של מודול הטלמטריה, תוך שימוש במשדר שכבר נמצא על הכלי).
כל תחנות העקיבה ה"מסחריות" עובדות מול בקרי הטיסה / OSD מאותה החברה, והמימושים מבוססי Arudino שמצאתי משתמשים כולם במשדר נוסף מהטיסן לקרקע. זה נראה לי לא סביר אם מימלא יש משדר מהטיסן לקרקע שעומד בטווח הנדרש.
תודה

maozasaf
05-10-2013, 19:18:03
והמימושים מבוססי Arudino שמצאתי משתמשים כולם במשדר נוסף מהטיסן לקרקע. זה נראה לי לא סביר אם מימלא יש משדר מהטיסן לקרקע שעומד בטווח הנדרש.
תודה

תוכל לתת קישורים לאותם מימושים מבוססי ארודינו

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

sevet
05-10-2013, 21:01:19
שים אנטנה כיוונית על המקלט של הטלמטריה ואת המקלט על מתקן העקיבה (או רק האנטנה...)

גרמת לי לחפש קשה... ה-mfd aat שנראה כמו הפתרון הטוב ביותר בתחום המחיר החצי שפוי...
טוענים שם שהמקודד לאודיו יכטל לחלוק מקלט gps עם ה osd הקיים או ה apm במקרה הזה, רק צריך להביא לו את ה tx מה gps.
תומך gps nema אני דיי בטוח שה ublox הוא כזה אבל לא מצאתי תיעוד

sevet
05-10-2013, 21:23:15
עוד ברור:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1159128&page=225
הבנתי את העניין, ה teleflyosd של המערכת עקיבה של mfd עובד nmea וה gps מול apm עובד בד"כ ublox, ניתן לשנות את ה gps שיעבוד ב nmea וגם ה apm יודע לעבוד nmea השאלה היא רק למה מעדיפים לעבוד ublox, האם ייאובד משהו בעבודה עם nmea?

Avi_Y
05-10-2013, 21:42:32
מצאתי שאפשר לקודד את הנתונים מה APM דרך מודם ולהעביר בערוץ האודיו, לפענח על הקרקע, ולהזין ל mission planner דרך FDTI. בפועל Mission Planner מתחבר, מעלה נתונים אבל מייד מתנתק כי הוא לא מצליח לשדר.
כעת נשאלת השאלה איך אומרים לmission planner להאזין בלבד, מבלי לנסות לשדר אל הטיסן.

Avi_Y
21-10-2013, 16:33:09
המימוש מבוסס ארדואינו נקרא ardutracker, והוא מקבל נתונים מ mission planner.
מסתבר שאפשר לגרום ל Mission planner לעבוד במוד חד כיווני (רק מקבלת נתונים), ובשילוב עם המודם על ערוץ האודיו כל המערכת עובדת.

sevet
21-10-2013, 20:18:13
המימוש מבוסס ארדואינו נקרא ardutracker, והוא מקבל נתונים מ mission planner.
מסתבר שאפשר לגרום ל Mission planner לעבוד במוד חד כיווני (רק מקבלת נתונים), ובשילוב עם המודם על ערוץ האודיו כל המערכת עובדת.

יש לך את זה עובד? יש לך הסברים יותר מפורטים? אולי לינקים?

Friman
21-10-2013, 23:07:28
כיוון מעניין