התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בעיה במקלט נייח 5.8GHZ מהשועל

guymeg
21-10-2013, 10:56:45
אהלן

כבר כמה חודשים שאני מטיס עם הערכה הזו מהשועל: http://www.foxtechfpv.com/58g-600mw-32ch-vtxrx-p-1118.html אך תמיד השתמשתי במשקפיים ובמשדר על אותו התדר, ללא שימוש במקלט הנייח.

היום חיברתי את המקלט לEZCAP ולמחשב וקבעתי אותו על אותו התדר של המשדר - אך להפתעתי אין קליטה.
במקביל חיברתי את המשקפיים ושמתי אותן על אותו התדר - ויש וידאו נקי לגמרי - כלומר, המשדר כן משדר - אך המקלט הנייח לא קולט.

בנוסף, חיברתי את המשקפיים ישירות למקלט (משקפי FATSHARK אגב) והעברתי אותן למצב שהמקלט עליהן כבוי וחיברתי אותן למקלט הנייח - אך אני מקבל BLACK SCREEN- אפילו ללא רעשים!

את המקלט חיברתי לסוללה 3 תאים, אך מתח העבודה שלו הוא 12V ולדעתי הוא לא נשרף או משהו בסגנון (הוא דולק..).

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

תודה לעוזרים!

sevet
21-10-2013, 20:20:03
אתה מתכוון שכיוונת לאותו ערוץ (1-8)? כי יש שני סטים של ערוצים ל-5.8 ה-Fatshark ו-boscam, התדרים שונים

guymeg
21-10-2013, 21:16:23
אתה מתכוון שכיוונת לאותו ערוץ (1-8)? כי יש שני סטים של ערוצים ל-5.8 ה-Fatshark ו-boscam, התדרים שונים

שי, אסביר את עצמי יותר: בסט הזה ספציפית יש 32 ערוצים - הסט הרביעי של הערוצים (41-48) הוא הסט שמתקשר לFATSHARK ואיתו אני עובד.

אם במשדר אני מכוון על נגיד 47, אני מתקבע במשקפיים על אותו התדר ואז יש תמונה חלקה.
כשאני מכוון את המקלט הנייח - זה שהגיע יחד עם המשדר - על 47, אין קליטה.

מה לעשות?