התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Vbar SetUp

צחי ניצני
28-10-2013, 10:48:22
שלום לכולם,
ביצעתי סטאפ למערכת ויבר על הטירקס 600ESP שלי.
בהגדרות של זוית הסייקליק במהלך הסטאפ כיוונתי זוית של 8 מעלות, אבל בתום הסטאפ כשאני מזיז את הסטיק עד הסוף מתקבלת זוית גדולה בהרבה.
למעשה זה נראה כאילו הסוואש עומדת לצאת ממקומה.
איפה אני טועה ומה צריך לעשות על מנת לתקן/לכוון את העניין?
תודה לעונים

Yoav Lahav
28-10-2013, 14:02:23
אני לא מכיר תמערכת הזו אבל נראה לי שאתה לא מבחין בין סטאפ מכני לסטאפ תוכנה.
במידה וכיוונת נכון את המערכת ל 8 מעלות אתה אמור עכשיו לדאוג שהמכניקה תקיים זאת אם אני מבין נכון.

liran
28-10-2013, 17:29:17
אתה אמור לקבל 8 מעלות סייקליק אך ורק במוד סטאפ. ברגע שיצאת ממנו תתעלם ממה שאתה רואה.
מה שכן בתוך מוד הסטאפ במידה ואתה שומע את הסרוואים מתאמצים כשהסטיק של הסייקליק בקצוות והקולקטיב במרכז אז תשתמש בפונקציית טבעת הסייקליק ( שניתנת לכיוון רק אם יש לך את גירסת הפרו) ותקטין אותה עד שהסרוואים לא מתאמצים ואין ביינדינג.

צחי ניצני
28-10-2013, 18:17:49
היי לירן, אני מכוון זוית של 8 מעלות סייקליק במוד סטאפ אבל לאחר סיום הסטאפ נראה כאילו הדברים משתבשים.
צירפתי תמונה של השלב הרלוונטי בו זה נעשה.

99517

liran
28-10-2013, 18:38:09
אמרתי, תתעלם ממה שאתה רואה מחוץ לסטאפ

Sent from my HTC One S using Tapatalk

צחי ניצני
28-10-2013, 18:45:30
אמרתי, תתעלם ממה שאתה רואה מחוץ לסטאפ

איך ניתן להתעלם מכך אם בסיומו של הסטאפ נראה שהסוואש יוצאת ממקומה בהזזה של הסטיק עד הסוף?
האם אני אמור לטפל בעניין מהמסך הראשי של התוכנה? צירפתי תמונה נוספת
99518

liran
28-10-2013, 18:47:09
לא, הכל נעשה בתוך הסטאפ בלבד

liran
28-10-2013, 18:51:35
תנסה להקטין את טבעת הסייקליק

צחי ניצני
28-10-2013, 18:54:39
תנסה להקטין את טבעת הסייקליק

איפה זה מבוצע? דרך המשדר?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)

liran
28-10-2013, 19:02:22
בסטאפ תחת swashplate setup בתפריט expert שוב בהנחה שיש לך גירסת פרו

omerco
28-10-2013, 19:27:15
SETUP - SWASH - תחת כובע הדוקטור (פינה ימנית עליונה) יש CYCLIC RING. קיים רק בגרסת PRO.
תבדיל בין ה 8 מע' שקבעת - הם נותנות אינדיקציה למערכת כמה זה 8 מע על מנת לדייק את הפיקודים שזו שולחת לסרוואים.
CYCLIC RING קובע את הגבולות המכאניים של המסוק. צריך לכוון כך שאין ביינדינג בנקודות קיצון (מקס קולקטיב מעלה \ מטה + מקס פיקודי CYCLIC. תתעלם מפיקודים משולבים בפינות אם יש בעיה). תתרכז בעיקר במגבלות התנועה של הסוואש עצמה.

אם אין PRO זה לא נורא כי באוויר הסוואש זזה פחות (על הקרקע אתה נותן פיקוד קצב מסוים -> לא נבנה קצב -> המערכת מגדילה את תנועת הסוואש עוד ועוד עד לקצה. זה לא יראה אותו דבר באוויר)

צחי ניצני
31-10-2013, 20:30:13
SETUP - SWASH - תחת כובע הדוקטור (פינה ימנית עליונה) יש CYCLIC RING. קיים רק בגרסת PRO.
תבדיל בין ה 8 מע' שקבעת - הם נותנות אינדיקציה למערכת כמה זה 8 מע על מנת לדייק את הפיקודים שזו שולחת לסרוואים.
CYCLIC RING קובע את הגבולות המכאניים של המסוק. צריך לכוון כך שאין ביינדינג בנקודות קיצון (מקס קולקטיב מעלה \ מטה + מקס פיקודי CYCLIC. תתעלם מפיקודים משולבים בפינות אם יש בעיה). תתרכז בעיקר במגבלות התנועה של הסוואש עצמה.

אם אין PRO זה לא נורא כי באוויר הסוואש זזה פחות (על הקרקע אתה נותן פיקוד קצב מסוים -> לא נבנה קצב -> המערכת מגדילה את תנועת הסוואש עוד ועוד עד לקצה. זה לא יראה אותו דבר באוויר)

תודה. כפי הנראה זה פתר את הבעיה

Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)