Guyazulay@
15-11-2013, 18:28:19
אהלן ,
אחרי הרבה זמן סיימתי את ציוד הקרקע FPV שלי שמותאם אישית לפי הצרכים שלי.
תחנת קרקע ניידת המשולבת שלט ,וידאו ,DVR ויציאה נוספת לוידאו (משקפיים/מסך גדול)
100229
את התפיסה בתחנה האישית שלי שיניתי בכך שמשדר הוידאו + משדר שלט לא נמצאים כלל בשלט , וזה כדי לקבל תחנת קרקע מודולרית שתתאים גם למגוון רחב
של משדרי וידאו ומערכות שידור שונות. למשל שידור 2.4 ווידאו 5.8 או UHF 433 ווידאו 900/1.2 וכדומה.
לתחנה יש 3 קונקטורים
1. כניסת וידאו
2. יציאת שידור
3. יציאת וידאו
100230
מה שמאפשר לי שהמשדר והמקלט חיצוניים ולא אינטגרלים בתוך התחנה הוא אפשרות להטיס מתוך רכב שהאנטנות בחוץ.
אפשר לראות שיש כבלים קצרים לחיבור משדר/מקלט מאחורי התחנה אם אני מטיס רגיל
וכבל מאריך ל - 10m לאופציה של טיסה מתוך רכב או הצבת האנטנות רחוק על חצובה.
בנוסף , במידה ויש צורך בחיבור מסך חיצוני וגם משקפי וידאו אני מחבר מפצל וידאו ע״ כבל RCA והזנת מתח ומחבר את המסך
אם יש צורך רק במסך אני יכול להזין למסך הגדול גם מתח וגם וידאו.
למרות כל זה אני מאמין שבמידה ואני ארכוש מסך חיצוני גדול יותר הוא יקבל מקלט משל עצמו.
אני נמנע משימוש אנטנות פא'צ גדולות או אנטנה עוקבת בשל סרבול מערכות. הטווחים שאני מטיס קצרים לכן גם אין צורך. :)
גיא
אחרי הרבה זמן סיימתי את ציוד הקרקע FPV שלי שמותאם אישית לפי הצרכים שלי.
תחנת קרקע ניידת המשולבת שלט ,וידאו ,DVR ויציאה נוספת לוידאו (משקפיים/מסך גדול)
100229
את התפיסה בתחנה האישית שלי שיניתי בכך שמשדר הוידאו + משדר שלט לא נמצאים כלל בשלט , וזה כדי לקבל תחנת קרקע מודולרית שתתאים גם למגוון רחב
של משדרי וידאו ומערכות שידור שונות. למשל שידור 2.4 ווידאו 5.8 או UHF 433 ווידאו 900/1.2 וכדומה.
לתחנה יש 3 קונקטורים
1. כניסת וידאו
2. יציאת שידור
3. יציאת וידאו
100230
מה שמאפשר לי שהמשדר והמקלט חיצוניים ולא אינטגרלים בתוך התחנה הוא אפשרות להטיס מתוך רכב שהאנטנות בחוץ.
אפשר לראות שיש כבלים קצרים לחיבור משדר/מקלט מאחורי התחנה אם אני מטיס רגיל
וכבל מאריך ל - 10m לאופציה של טיסה מתוך רכב או הצבת האנטנות רחוק על חצובה.
בנוסף , במידה ויש צורך בחיבור מסך חיצוני וגם משקפי וידאו אני מחבר מפצל וידאו ע״ כבל RCA והזנת מתח ומחבר את המסך
אם יש צורך רק במסך אני יכול להזין למסך הגדול גם מתח וגם וידאו.
למרות כל זה אני מאמין שבמידה ואני ארכוש מסך חיצוני גדול יותר הוא יקבל מקלט משל עצמו.
אני נמנע משימוש אנטנות פא'צ גדולות או אנטנה עוקבת בשל סרבול מערכות. הטווחים שאני מטיס קצרים לכן גם אין צורך. :)
גיא