צפייה בגרסה מלאה : ברוס לי נגד מייק טייסון, מי לוקח ?
עודד מזור
29-11-2013, 09:15:41
שאלה שמטרידה אותי זמן רב...
קרב היפותטי בין ברוס לי למייק טייסון (בהנחה ששניהם בשיא הכושר), מי מנצח ?
לי התשובה די ברורה, אבל נראה שאני במיעוט.
מה דעתכם לגבי הסוגיה החשובה הזו ?
ebay007
29-11-2013, 09:28:56
אני רחוק מלהבין בנושא, אבל ברוס לי הוא לא רק שחקן שצריך לגרום לדברים להראות יפה ופוטוגני?
ZvikaF
29-11-2013, 10:43:55
נשמע שאתה עובד קשה מידיי :):):cool:
adibenbasat
29-11-2013, 14:35:19
אני מהתחום (מאמן), זה יגמר תוך מספר שניות לטייסון, יש סרט ויש מציאות.. :rolleyes:
imac1
29-11-2013, 17:03:56
ראשית ברוס לי היה לוחם הרבה לפני הסרטים
שנית המועמד שלי הוא
https://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU
הרבה מעבר לשחקן
שליטה ב6 סוגי אומניות לחימה
שלמות גופנית מטורפת
roib2210
29-11-2013, 17:48:14
טייסון יאכל לו את האוזן
Sent from my C6902 using Tapatalk
אין על ברוס גיבור ילדות מהיר כמו בזק
טיסון לא יבין מאיפוא זה בא לו
ZigiStar
29-11-2013, 19:08:23
צ'אק נוריס.
adibenbasat
29-11-2013, 21:35:59
אוי כמה מה שרואים בסרטים רחוק מהמציאות..
שרשור נחמד:cool:
עודד מזור
30-11-2013, 18:32:26
גם לי נראה שמייק טייסון מנצח די בקלות, אבל מסקר קטן בין חבריי, נראה שאני במיעוט.
חיפוש קצר באינטרנט מראה שהשאלה הזו נשאלה כבר מספר רב של פעמים בכל מיני פורומים, הקונצנזוס שברוס לי מנצח בקלות, לדוגמא פה -
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111106172516AAij34X
מודה שלפעמים מעסיקים אותי דברים ממש לא חשובים :confused:
ebay007
30-11-2013, 21:28:06
זה תלוי. כי אגרוף זה לא בדיוק שיטת לחימה פרקטית. יש בה חוקים והרגלים שרלוונטים בעיקר לאגרוף.
מצד שני ברוס לי שאומנם יודע אומנות לחימה בעיקר גורם לזה להראות טוב. אז אני לא יודע כמה הוא "יעיל".
עזבו אותכם, קרב מגע הכי טוב. :cool:
adibenbasat
30-11-2013, 23:28:38
זה תלוי. כי אגרוף זה לא בדיוק שיטת לחימה פרקטית. יש בה חוקים והרגלים שרלוונטים בעיקר לאגרוף.
מצד שני ברוס לי שאומנם יודע אומנות לחימה בעיקר גורם לזה להראות טוב. אז אני לא יודע כמה הוא "יעיל".
עזבו אותכם, קרב מגע הכי טוב. :cool:
איגרוף זה לא שיטת לחימה פרקטית?!??:confused:
בתור מאמן אני יכול לומר שכול לוחם אומנות לחימה מאלו ששולטות בזירות הנחשבות ביותר כמו KICKBOX ו-MMA,
עובר אימוני איגרוף קלאסי (ברמות שונות), הדוגמה הכי טובה זה ב-MMA.
אגב, זה נכון שיש "חוקי זירה" זה מותאם לזירה, עדיין..גם אגרוף של טייסון עם כפפה זה לא נעים:rolleyes:
לא נולד אדם שיכול לספוג פצצות כמו של טייסון, כולם נופלים.. ושהיה בשיאו המתאגרפים הטובים ביותר לא הגיעו איתו לסיבוב שלישי ולפעמים גם שני.
אתה צודק לגמרי עם מה שכתבת על ברוס לי, הוא כוכב קולנוע והשיטה שלו לא הוכיחה את עצמה בסופו של דבר..אחרת היינו רואים אלופי עולם שנלחמים כמוהו..
אבל למסך הקולנוע יש קסם:eek:
וואי, איזה כיף לדבר על נושאים כאלו כאן..:cool:
ועודד..מה זה המשפט הזה: "מודה שלפעמים מעסיקים אותי דברים ממש לא חשובים"? זה הדברים הכי חשובים.. מה, גם טיסנים זה לא חשוב???:confused:
:):):)
ebay007
30-11-2013, 23:39:16
איגרוף זה לא שיטת לחימה פרקטית?!??:confused:
בתור מאמן אני יכול לומר שכול לוחם אומנות לחימה מאלו ששולטות בזירות הנחשבות ביותר כמו KICKBOX ו-MMA,
עובר אימוני איגרוף קלאסי (ברמות שונות), הדוגמה הכי טובה זה ב-MMA.
אגב, זה נכון שיש "חוקי זירה" זה מותאם לזירה, עדיין..גם אגרוף של טייסון עם כפפה זה לא נעים:rolleyes:
לא נולד אדם שיכול לספוג פצצות כמו של טייסון, כולם נופלים.. ושהיה בשיאו המתאגרפים הטובים ביותר לא הגיעו איתו לסיבוב שלישי ולפעמים גם שני.
אתה צודק לגמרי עם מה שכתבת על ברוס לי, הוא כוכב קולנוע והשיטה שלו לא הוכיחה את עצמה בסופו של דבר..אחרת היינו רואים אלופי עולם שנלחמים כמוהו..
אבל למסך הקולנוע יש קסם:eek:
וואי, איזה כיף לדבר על נושאים כאלו כאן..:cool:
ועודד..מה זה המשפט הזה: "מודה שלפעמים מעסיקים אותי דברים ממש לא חשובים"? זה הדברים הכי חשובים.. מה, גם טיסנים זה לא חשוב???:confused:
:):):)
אני מתאמן בקרב מגע, ומידי פעם עושים לנו אימון אגרוף, וזה שאין בעיטות די מוריד מהאפשרויות שלך. וגם הרבה מתבסס על ספיגה של המכה, וכשאתה בלי כפפות זה לא כל כך יעיל.
אז הסטות של האגרוף נראה לי יותר פרקטי. וככה גם בעיטות שמאפשרות לך לפגוע בטווח קצת יותר רחוק.
במה אתה מאמן?
מה לזריזות כהרף עין ,אין חשיבות
עד שטייסון יצליח להגיע אליו עם אגרוף ,יקח כמה סיבובים טובים ולא בטוח מה יקרה עד אז
יד שבורה או רגל
אליקופטר
01-12-2013, 06:14:17
לא מכיר גבר שקיבל בעיטה לביצים ושרד .
adibenbasat
01-12-2013, 10:41:24
לא מכיר גבר שקיבל בעיטה לביצים ושרד .
בשביל זה לא צריך את ברוס לי וטייסון..;) אבל ברצינות, בקרב על החיים גם אם יתלשו למשהו את הביצים הוא ימשיך להלחם, לעומת פצצה לראש והמוח עושה OFF לכול הגוף.
adibenbasat
01-12-2013, 10:45:49
אני מתאמן בקרב מגע, ומידי פעם עושים לנו אימון אגרוף, וזה שאין בעיטות די מוריד מהאפשרויות שלך. וגם הרבה מתבסס על ספיגה של המכה, וכשאתה בלי כפפות זה לא כל כך יעיל.
אז הסטות של האגרוף נראה לי יותר פרקטי. וככה גם בעיטות שמאפשרות לך לפגוע בטווח קצת יותר רחוק.
במה אתה מאמן?
אני מאמן קיקבוקס (לרחוב) שמבוסס בעיקר על קראטה קיוקושינקאי ואיגרוף תילנדי, אולם מאובזר וברמה גבוהה מאוד, אתה מוזמן לבוא להתאמן:)
ובכלל מי שזה מעניין אותו מוזמן.
ebay007
01-12-2013, 11:24:05
בשביל זה לא צריך את ברוס לי וטייסון..;) אבל ברצינות, בקרב על החיים גם אם יתלשו למשהו את הביצים הוא ימשיך להלחם, לעומת פצצה לראש והמוח עושה OFF לכול הגוף.
אני לא מכיר מישהו שיכול לעמוד בבעיטה רצינית לאיזור. אבל אני מניח שיש לך יותר נסיון. ;)
adibenbasat
01-12-2013, 12:02:06
אני לא מכיר מישהו שיכול לעמוד בבעיטה רצינית לאיזור. אבל אני מניח שיש לך יותר נסיון. ;)
שאתה נלחם עם החיים שלך, כאב הוא זה דבר זניח..להשכב ולהתפתל מכאבים זו פריבילגיה, ביצים זה רק כואב, יצר החיים חזק מזה.
ebay007
01-12-2013, 13:04:23
שאתה נלחם עם החיים שלך, כאב הוא זה דבר זניח..להשכב ולהתפתל מכאבים זו פריבילגיה, ביצים זה רק כואב, יצר החיים חזק מזה.
לשמחתי לא יצא לי להיות במצבים "אמיתיים", אז אני לא באמת יודע איך אני אגיב. אני מקווה שאתה צודק.:)
liorz055
01-12-2013, 14:19:20
בסוף כל קרב מוכרע בקרקע, נראה לי שלברוס לי היה איזשהו נסיון בלוחמת קרקע ולכן אני סבור שידו הייתה על העליונה.
בטורניר Ultimate Fighting Championship הראשון ב 1993 ניצח רויס גריסי שנראה כמו גפרור לעומת השאר , השליטה המוחלטת שלו בלוחמת הקרקע שלו עזרה לו לנצח את ירביו.
האגדה אומרת שאביו של גרייסי הסתובב בכל ברזיל והציע כסף רב למי שימצח אותו ב MMA והוא מעולם לא הפסיד...
adibenbasat
01-12-2013, 14:55:10
לא כול קרב נגמר בקרקע, אבל מסכים שהשליטה הבלתי מעורערת בקרקע היא של הג'וג'יצו,
לגבי הסיפור..גם אויימה ( מייסד הקיוקושין) לא מצא משהו שינצח אותו ונלחם בשוורים.
אלו סיפורים שדי נופחו והפכו לאגדות, כמו ברוס לי שאגב לדעתי גם היה מפסיד לרוייס גרייסי.
liorz055
01-12-2013, 23:10:10
לא כול קרב נגמר בקרקע, אבל מסכים שהשליטה הבלתי מעורערת בקרקע היא של הג'וג'יצו,
לגבי הסיפור..גם אויימה ( מייסד הקיוקושין) לא מצא משהו שינצח אותו ונלחם בשוורים.
אלו סיפורים שדי נופחו והפכו לאגדות, כמו ברוס לי שאגב לדעתי גם היה מפסיד לרוייס גרייסי.
אני גם בטוח שהוא היה מפסיד לרויס גריסי , מהשנים שהייתי רואה UFC ואחרי זה Pride רובם המוחלט של הקרבות הגיעו לקרקע בסוף, ובקרקע לגודל ולכוח יש פחות משמעות לעומת הטכניקה. לכן אני עדיין סבור שברוס היה לוקח...
liorz055
01-12-2013, 23:20:20
האגדה אומרת שאביו של גרייסי הסתובב בכל ברזיל והציע כסף רב למי שימצח אותו ב MMA והוא מעולם לא הפסיד...
טוב, כמו כל אגדה גם פה היה עיוות מסויים של האמת:
http://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9lio_Gracie
Hagay
02-12-2013, 10:15:17
יש לי רק דבר אחד להגיד
http://www.youtube.com/watch?v=4DzcOCyHDqc
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.