צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ניתוקי רדיו (כנראה) עם Turnigy 9X
שלום לכולם, בחודשים האחרונים, לאחר שקניתי שלט חדש נוסף מדגם Turnigy 9X לאחר שבטעות שרפתי את הקודם, החלה לקרות לי תופעה שבה ההגהים מפסיקים להגיב כל כמה שניות בודדות לפרקי זמן של בין שניה לשתיים. התופעה יכולה להימשך מספר דקות ומופיעה בצורה אקראית לחלוטין (לא קשורה לכיבוי \ הדלקה של הרדיו והמקלט, טווח מהטיסן, מנוע כבוי\דולק ויכולה גם לא להופיעה יום הטסה שלם)
-יש לציין שכשהתופעה החלה לקרות הייתי עם המקלט מהשלט הקודם והתופעה המשיכה לקרות גם אחרי שהחלפתי מקלט ועשיתי מחדש את החיוות.
משהו אחד במינחת שאני מטיס הציעה שזה יכול ליהיות המשדר שעובר בין הערוצים (2.4GHZ) בצורה איטית מהרגיל בזמן הפרעות (כנראה פאק בייצור או משהו דומא), הוא המליץ לי לקנות שלט של FUTABA עם תקן FAST וסיפר לי שגם לו קרתה תופעה דומה שבמקרה שלו גרמה לריסוק הטיסן. (הקשר אבד באוויר וחזר לאחר ההתרסקות)
שלט כזה יקר לי מידיי וחשבתי על החלפת המודול של השלט.
ובמידה ומשהו גם כן ממליץ על החלפת המודול אני אשמח לעזרה בעיניין כי אני לא בקיא במודולים.
אז מה דעתכם?
mixerfix
03-12-2013, 06:04:39
טרול :). לא לעורר דיון על רדיו.
בעיות ניתוקים - בדוק מול משדר אחר.
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
yuvalko
03-12-2013, 06:28:00
המודול של frsky מצויין. מגיע בקומבו עם מקלט. תשים לב שאתה רוכש מהסיני את המודול שמתאים לתקן jr. גם לי היו ניתוקים כאלו ומאז שהחלפתי הכל הפסיק והרווחתי failsafe. אומרים גם שהטווח גדל משמעותית. יש קומבו עם מקלט טלמטריה ואחד בלי. בשני הקומבואים המודול הוא אותו מודול.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
מצאתי את שני אלה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14349__FrSky_DJT_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Tele metry_Module_V8FR_II_RX.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14355__FrSky_DF_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Modul e_RX.html
זה שכתוב שהוא עם הטלמטריה עולה פחות ועל שני המודולים כתוב TELEMETRY, איזשהו הסבר על ההבדל? אגב, למה הכוונה בטלמטריה ברדיו של טיסנים?
כתוב שזה מתאים לשלט של JR. בקישור השני, בתגובות, יש משתמש בשם V-MAX שכתב שאפשר להתאים את המודול הזה ל-T9X עם חיתוך של הפלסטיק והלחמת האנטנה ושזה עובד מצויין. אני ממש לא יודע איך השלט עובד בעיניין הזה אז הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
adibenbasat
03-12-2013, 13:33:02
מי שהמליץ לך לעבור לפוטאבה יודע על מה הוא מדבר..אמרת "יקר"..הטיסנים שלך לא יקרים? תחשוב על זה..:rolleyes:
yuvalko
03-12-2013, 14:05:29
מצאתי את שני אלה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14349__FrSky_DJT_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Tele metry_Module_V8FR_II_RX.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14355__FrSky_DF_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Modul e_RX.html
זה שכתוב שהוא עם הטלמטריה עולה פחות ועל שני המודולים כתוב TELEMETRY, איזשהו הסבר על ההבדל? אגב, למה הכוונה בטלמטריה ברדיו של טיסנים?
כתוב שזה מתאים לשלט של JR. בקישור השני, בתגובות, יש משתמש בשם V-MAX שכתב שאפשר להתאים את המודול הזה ל-T9X עם חיתוך של הפלסטיק והלחמת האנטנה ושזה עובד מצויין. אני ממש לא יודע איך השלט עובד בעיניין הזה אז הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
ככה: הזול הוא ללא טלמטריה. המודול בשניהם אותו דבר ההבדל הוא המקלט. אני מטיס רחפן עם apm ולו יש טלמטריה משלו אז לא הייתי צריך את זה. קניתי את הזול ואני מבסוט. דרך אגב היקר יש לו באדי קוד שמוריד מאוד את המחיר.
לגבי התקנה נכון צריך להוציא את האנטנה בהלחמה קטנה ולמשוך את החוט. אחכ להוציא את המודול. ולבסוף צריך לפתוח את השלט ולפרק את הלוח האחורי ככה שהפינים לא יפריעו ואז עם פלייר פשוט לקרוע את החלק הבולט ממנו הפינים יוצאים. לא קשה בכלל אפילו קל.
flatspin
03-12-2013, 17:02:04
טרול :). לא לעורר דיון על רדיו.
בעיות ניתוקים - בדוק מול משדר אחר.
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
שלום מרק
הזדרזת מידי לקבוע שמדובר בטרול. השואל מטיס איתי במנחת וביחד ניסינו לזהות ולאתר את הבעיה המדוברת, לצערי ללא הצלחה. אני חייב לציין שאני מטיס עם 9X ועוד כמה טיסנאים במנחת מטיסים עם אותו שלט. איש מהם, כולל אני, לא נתקלנו בתופעה כזאת מעולם. גם לשואל עצמו היה קודם 9X אחר ולא היתה בו בעיה כזאת.
והשאלה עדיין נשארה ללא תשובה. החלפת מערכת איננה תשובה לתעלומה.
ebay007
03-12-2013, 17:10:44
תנסה לבדוק את זה על הקרקע, ותסתכל אם הלד במקלט מהבהב או נכבה. היתה לי תופעה כזאת וזה היה בגלל קרע קטן מאוד בחלק החיצוני של האנטנה.
haimgil
03-12-2013, 17:55:37
בעבר היה לי את אותה בעיה עם המודול הישן .מייד החלפתי לFRSKY .בסוף החוט של האנטנה היה פצועה בגיוק במעבר בין המודול לשלט.זה בר תיקון.
yuvalko
03-12-2013, 19:34:02
בעבר היה לי את אותה בעיה עם המודול הישן .מייד החלפתי לFRSKY .בסוף החוט של האנטנה היה פצועה בגיוק במעבר בין המודול לשלט.זה בר תיקון.
כל הקשקוש שלהם עם האנטנה והחוט שלה זה שערוריה. עדיף לקנות את ה 9xr ולשים מודול נורמאלי וכזה שאפשר להחליף. נותנים לך מודול מתנתק אבל הוא סוחב איתו חוט כמו איזה חבל טבור שאי אפשר לנתק
mixerfix
03-12-2013, 20:13:24
שלום מרק
הזדרזת מידי לקבוע שמדובר בטרול. השואל מטיס איתי במנחת וביחד ניסינו לזהות ולאתר את הבעיה המדוברת, לצערי ללא הצלחה. אני חייב לציין שאני מטיס עם 9X ועוד כמה טיסנאים במנחת מטיסים עם אותו שלט. איש מהם, כולל אני, לא נתקלנו בתופעה כזאת מעולם. גם לשואל עצמו היה קודם 9X אחר ולא היתה בו בעיה כזאת.
והשאלה עדיין נשארה ללא תשובה. החלפת מערכת איננה תשובה לתעלומה.
התכוונתי לביצוע ביינד מול 9X אחר.
flatspin
03-12-2013, 20:36:45
התכוונתי לביצוע ביינד מול 9X אחר.
במפגש הקרוב במנחת נבדוק את כל הסיבות האפשריות שהועלו כאן.
מצד שני, היות והתופעה איננה קבועה אלא באה והולכת בזמנים שונים, ועשויה להיעלם ליום הטסה שלם, גם העדרה, כביכול, אינו מעיד עדיין על פתרונה.
mixerfix
03-12-2013, 20:38:31
במפגש הקרוב במנחת נבדוק את כל הסיבות האפשריות שהועלו כאן.
מצד שני, היות והתופעה איננה קבועה אלא באה והולכת בזמנים שונים, ועשויה להיעלם ליום הטסה שלם, גם העדרה, כביכול, אינו מעיד עדיין על פתרונה.
אמת... במצב כזה - מחליפים רדיו. לא מערכת, רדיו. היות וזה קורה עם מספר מקלטים שונים - אני חושד במשדר.
avnerl
04-12-2013, 12:36:23
בטיסנים כשייש ספק אז אין ספק .
אתה מוכן לסכן את הטיסן בנסיונות נוספים ????????
מאחר ואתה עם מערכת זולה שכולה 50$ מה הבעיה פשוט להחליפה בחדשה ?
זרוק את המקלטים החשודים או תשתמש בהם לטיסן קלקר בשני שקל.
שמור את הרדיו ל ח"ח ותתחדש בחבילה חדשה .
Flying_student
04-12-2013, 12:55:46
הכל קורה באותו טיסן? יש לו טיסנים אחרים? בהם הבעיה קוראת?
עד כה הכל מלא חצאי מסרים, אולי יש בעיה חשמלית בטיסן, אולי מגעים לא טובים בין הבקר לסוללה? אולי ה-BEC דפוק? אולי המקלט דפוק? אולי המודול בשלט מתנתק עקב מגע רופף?
flatspin
04-12-2013, 15:45:22
בטיסנים כשייש ספק אז אין ספק .
אתה מוכן לסכן את הטיסן בנסיונות נוספים ????????
מאחר ואתה עם מערכת זולה שכולה 50$ מה הבעיה פשוט להחליפה בחדשה ?
זרוק את המקלטים החשודים או תשתמש בהם לטיסן קלקר בשני שקל.
שמור את הרדיו ל ח"ח ותתחדש בחבילה חדשה .
לא מקובלת עלי הגישה שלך. לא לכל אחד יש עודפים בחשבון הבנק, כמו לך, אולי. ידוע לך שהשואל הוא חייל והפרוטה מצויה בכיסו בצמצום רב. בנוסף, שמענו גם על תקלות מביכות בשלטי DX למיניהם. כך שהדשא של השכן לא תמיד יותר ירוק.
כל המערכות מהסוג המסוים הזה (9X), שאני מכיר, למעט זו המדוברת כאן, פועלות ללא דופי. גישתי היא שזיהוי התקלה ותיקונה (אם אפשרי, כמובן) יהיה הדבר הנכון לטיסנאי פותח השירשור הזה. כך אני הייתי נוהג אילו היה מדובר במערכת שלי.
mixerfix
04-12-2013, 15:47:28
גדעון - לתקן את התקלה ב 9x יעלה כמעט כמו כל המערכת.
Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)
avnerl
04-12-2013, 15:51:57
אם המערכת היתה יקרה אז אתה צודק וצריך להפוך מכל כיוון עד למציאת הבעיה.
במערכת שעלותה כ 300 שח כולל הכל. אני עדיין חושב שלא שווה את הסיכון.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
yuvalko
04-12-2013, 16:19:10
שמים את הקומבו של frsky גם פותרים את התקלה וגם מקבלים רדיו איכותי יותר עם פיטצרים נוספים וטווח גדול יותר.
flatspin
04-12-2013, 16:28:15
גדעון - לתקן את התקלה ב 9x יעלה כמעט כמו כל המערכת.
נכון בהחלט אם אתה פונה לאלקטרונאי מומחה שזה עיסוקו. כוונתי היא לאתר את התקלה באופן עצמאי ולתקן לבד. אם אפשר, להיעזר בחבר שמבין דבר או שניים באלקטרוניקה.
שלא תהיה בינינו אי הבנה. אינני מתנגד לשידרוג המערכת. אני רק חושב שתמיד כדאי לאתר ולמצוא את התקלה. ומה אם ההפרעה בכלל נובעת ממגע רופף באחד מחוטי הסרוואים ו/או המפסק? הרי התקלה תחזור ותהיה גם במערכת אחרת.
כמו שכתבתי בתגובתי הקודמת (#12), במפגש הקרוב נבדוק את כל האפשרויות, בתקווה שנמצא את הסיבה. בכל מקרה יהיה עידכון מצב.
mixerfix
04-12-2013, 16:31:59
גדעון - איני יודע אם הבחור יודע למלחם או לרטח :).
אבל אם הוא ימלחם את הרדיו שלו בעצמו - זה מסוכן ביותר
edgarfov
04-12-2013, 18:08:40
אהיה בוטה.
אם זה לא אלקטרונאי חובב אתגרים או מתכנן מערכות עתידי שנהנה להתעסק בחרא
זה עדיין נשאר חרא
וחרא כהרגלו בטבע מדביק את הסביבה שלו בריח חרא, ואז ה כ ל מריח כמו חרא
מקלטים שלטים טיסנים , ובני אנוש..
כל הניכתב הוא דעתי וניסיוני בשעשועי חרא, כל מטוסי ל ע ו ל ם לא יעברו דרך השלט הזה, אני מצטער על ובשביל להקת אנשים תמימים
שחיים שלמים עוברים להם דרך הסטיקים הללו.
כבוד ,
א.
flatspin
04-12-2013, 18:27:39
גדעון - איני יודע אם הבחור יודע למלחם או לרטח :).
אבל אם הוא ימלחם את הרדיו שלו בעצמו - זה מסוכן ביותר
בדיוק בשביל זה יש חברים :p.
חוץ מזה אנחנו עוד לא מחזיקים בהלחמות. הרי איש עדיין איננו יודע מה הסיבה האמיתית לתופעה.
אבל יפה שכבר יש מי שיודע מה הפתרון.
flatspin
04-12-2013, 18:32:11
אהיה בוטה.
זה עדיין נשאר חרא
כל הניכתב הוא דעתי וניסיוני בשעשועי חרא, כל מטוסי ל ע ו ל ם לא יעברו דרך השלט הזה, אני מצטער על ובשביל להקת אנשים תמימים
כבוד ,
א.
מילא התוכן, אבל הסגנון שלך לא משהו.
חבל שאתה מפיץ ריחות כאלו בשירשור. הרי לא נפגעת אישית מזה שמכשיר רדיו מסוים מייצר תקלות. שמענו את דעתך, התחשבנו בה ונעשה מה שנראה לנו בהתאם לשיקול דעתנו.
איתך הסליחה.
תודה לכולם על התגובות והמידע!
הכל קורה באותו טיסן? יש לו טיסנים אחרים? בהם הבעיה קוראת?
עד כה הכל מלא חצאי מסרים, אולי יש בעיה חשמלית בטיסן, אולי מגעים לא טובים בין הבקר לסוללה? אולי ה-BEC דפוק? אולי המקלט דפוק? אולי המודול בשלט מתנתק עקב מגע רופף?
לגבי החוט בין המודול לאנטנה והחיבור של המודול לכרטיס, פתחתי את השלט ופירקתי את האנטנה, הכל נראה טוב ומרגיש סולידי. יש עוד מגעים שיכולים לנתק את המודול?
אולי קשה להסביר את התופעה, אבל היא לא נראת כמו בעיית מגעים, זה ממש נראה כאילו כל כמה שניות יש להגהים השהייה לטווחי זמן שנראים דומים. יש לציין גם שהבעיה חלה על כל הסרבויים בעת ובעונה אחת.
יש לי טיסן אחד והוא טריינר MAX, המקלט שבא בקומבו עם השלט וסרבויים סטנדרתיים של SANWA. לגבי המקלט, כמו שציינתי, הוא הוחלף והבעיה לא נפתרה.
לגבי בעיות חשמליות בטיסן, לפי בדיקות שעשינו עם רב מודד לא נראה שיש מגעים רופפים.
מה זה BEC?
יש דרך אולי לגרום להפרעות כדי לבדוק את האופציה שהבעיה היא מעבר איטי בין ערוצים?
mixerfix
04-12-2013, 19:14:48
בדיוק בשביל זה יש חברים :p.
חוץ מזה אנחנו עוד לא מחזיקים בהלחמות. הרי איש עדיין איננו יודע מה הסיבה האמיתית לתופעה.
אבל יפה שכבר יש מי שיודע מה הפתרון.
ממש איני יודע מה הפתרון. הבדיקה הראשונית זה לשדך את הטיסנים שלו למשדר שלך. אבל - אם הרדיו שלו כושל ספוראדית - זו בעיה מפחידה הרבה יותר.
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
flatspin
04-12-2013, 19:40:39
זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות. להפעיל את הטיסן שלו עם השלט שלי. אם עדיין תישאר התופעה - הבעיה במערכות שבטיסן. אם התופעה תיעלם - משמע הבעיה בשלט.
וכמו שכתבתי קודם, אחרי שנבצע את הבדיקה הזאת, ארשום את התוצאות כאן בפורום.
avnerl
04-12-2013, 19:42:40
בהצלחה
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
haimgil
04-12-2013, 20:00:26
תודה לכולם על התגובות והמידע!
לגבי החוט בין המודול לאנטנה והחיבור של המודול לכרטיס, פתחתי את השלט ופירקתי את האנטנה, הכל נראה טוב ומרגיש סולידי. יש עוד מגעים שיכולים לנתק את המודול?
אולי קשה להסביר את התופעה, אבל היא לא נראת כמו בעיית מגעים, זה ממש נראה כאילו כל כמה שניות יש להגהים השהייה לטווחי זמן שנראים דומים. יש לציין גם שהבעיה חלה על כל הסרבויים בעת ובעונה אחת.
יש לי טיסן אחד והוא טריינר MAX, המקלט שבא בקומבו עם השלט וסרבויים סטנדרתיים של SANWA. לגבי המקלט, כמו שציינתי, הוא הוחלף והבעיה לא נפתרה.
לגבי בעיות חשמליות בטיסן, לפי בדיקות שעשינו עם רב מודד לא נראה שיש מגעים רופפים.
מה זה BEC?
יש דרך אולי לגרום להפרעות כדי לבדוק את האופציה שהבעיה היא מעבר איטי בין ערוצים?
עכשיו שאני ניזכר בתופעה היה את זה לחבר שלי שבימים אלה הולך לקנות שלט חדש.
ישנו איזה דיודה שנימצאת על הכרטיס העליון והיא מחוברת בתור לרמקול שמשמיע ציפצופים .אני החלפתי את הדיודה הזאת וזה עבד כמה זמן עד אשר שבוע שעבר השלט בכלל לא נידלק.יש לי תמונה איפה שהוא בטלפון אולי נעלה אותה אם לא מחקתי אותה עדיין מהווטס אפ.
השלט כבר שודרג בFRSKY קח שאני שולל בעיית מודול.
בקיצור לא הייתי מהמר .הייתי קונה שלט חדש באם יתברר שזה אכן השלט.דרך אגב 9XR בכלל לא משהו מבחינת נוחות ויש איתו בעיה במיוחד בהטסת 3D ששם הסטיקים זזים כל הזמן לסוף הטווח ויש קושי בגלל שהאצבעות נוגעות הפלסטיקה החיצונית וזה ממש לא נוח.זאת דעתי האישית.היה לי ומכרתי אחרי יומיים. הדגם הרגיל מצויין.
yuvalko
04-12-2013, 20:42:47
אהיה בוטה.
זה עדיין נשאר חרא
כבוד ,
א.
דווקא אני חושב שמוצרים כאלה מנגישים את התחום לכולם. לא כל אחד רוצה להוציא 600$ על שלט לפחות לא בהתחלה. ביחס עלות תועלת השלט הזה מצויין. אין פה שום ריח של חרא. יש פה מוצר סביר בעלות סבירה עוד יותר. ודרך אגב גם המחשב שאתה כותב בו עכשיו או האייפון שלך הכל מיוצר בסין...
edgarfov
04-12-2013, 23:15:39
דווקא אני חושב שמוצרים כאלה מנגישים את התחום לכולם. לא כל אחד רוצה להוציא 600$ על שלט לפחות לא בהתחלה. ביחס עלות תועלת השלט הזה מצויין. אין פה שום ריח של חרא. יש פה מוצר סביר בעלות סבירה עוד יותר. ודרך אגב גם המחשב שאתה כותב בו עכשיו או האייפון שלך הכל מיוצר בסין...
אין לי אייפון משלי, יצור מסין לא משול ליצירת חרא של מוצר, יש טובים ויש מזעזעים. וזה לא מנגיש לכולם את התחום
כדי ללמוד על כלי טיס מעופף למהדרין צריך ציוד מינימום שעובד היטב ואמין.
זה שפיסת עננה עולה לאוויר ויש איזה רדיו עובד או לפעמים לא שולט בה אכשהו , לא מביא אותך קרוב לתחום אפילו באינצ'.
מקסימום סוג של אנדיקטור אם נדלקת על העניין או לא
ואז תצתרך להתחיל הכל מהתחלה, כולל לתבנת מחדש את חווית ההטסה שלך.
בכבוד
א.
assafwei
05-12-2013, 00:16:20
אין לי אייפון משלי, יצור מסין לא משול ליצירת חרא של מוצר, יש טובים ויש מזעזעים. וזה לא מנגיש לכולם את התחום
כדי ללמוד על כלי טיס מעופף למהדרין צריך ציוד מינימום שעובד היטב ואמין.
זה שפיסת עננה עולה לאוויר ויש איזה רדיו עובד או לפעמים לא שולט בה אכשהו , לא מביא אותך קרוב לתחום אפילו באינצ'.
מקסימום סוג של אנדיקטור אם נדלקת על העניין או לא
ואז תצתרך להתחיל הכל מהתחלה, כולל לתבנת מחדש את חווית ההטסה שלך.
בכבוד
א.
ממה שאני רואה, המערכות של הסיני נפוצות מאוד, אני לא אתפלא אם יש בארץ יותר 9X מפוטבה למיניהם. עד היום לא שמעתי על הרבה תלונות על המערכות האלה, יכול להיות בגלל שאנשים מנמיכים ציפיות וכשיש בעיות הם פשוט מחליפים מערכת, יכול גם להיות שבאמת אין הרבה בעיות. לדעתי קראתי פה בפורום יותר בעיות על שלטים של חברות "רציניות" מאשר על ה 9X, כך ש"לפעמים עובד או לפעמים לא" לא תופס במקרה הזה יותר מאשר למערכות היקרות יותר.
דרך אגב - אני מטיס עם פוטבה ולא עם 9X
ופה זה הסתיים, פתחתי את הטופיק בשביל שיפתרו לי את הבעיה עם ה-T9X, תמשיכו את הוויכוח הזה בפרטי.
חיים, לא הבנתי איך הדיודה קשורה, אתה יכול לפרט יותר?
edgarfov
05-12-2013, 08:08:27
ממה שאני רואה, המערכות של הסיני נפוצות מאוד, אני לא אתפלא אם יש בארץ יותר 9X מפוטבה למיניהם. עד היום לא שמעתי על הרבה תלונות על המערכות האלה, יכול להיות בגלל שאנשים מנמיכים ציפיות וכשיש בעיות הם פשוט מחליפים מערכת, יכול גם להיות שבאמת אין הרבה בעיות. לדעתי קראתי פה בפורום יותר בעיות על שלטים של חברות "רציניות" מאשר על ה 9X, כך ש"לפעמים עובד או לפעמים לא" לא תופס במקרה הזה יותר מאשר למערכות היקרות יותר.
דרך אגב - אני מטיס עם פוטבה ולא עם 9X
חדשים בתחום לא משנה מה גובה הציפיות לא ידעו את ההבדל בחווית הטיסה שלהם בין אם זה הפרעות רדיו או רוחות תערבלות או טיסן עם התנהגויות לא ברורות., מנסיון אישי בהסברה סובלנית בסיסית בהטסה לכאלה שביקשו ממני(כמות סטטיסטית יפה....) , הבנתי משהו על המערכת הנ"ל הזו
זו התרומה שלי לפורום הזה. לא כתבתי "אל תשתמשו .." פשוט הבהרתי את טיבה האובייקטיבי של המערכת הזו.
א.
flatspin
05-12-2013, 11:22:22
חדשים בתחום לא משנה מה גובה הציפיות לא ידעו את ההבדל בחווית הטיסה שלהם בין אם זה הפרעות רדיו או רוחות תערבלות או טיסן עם התנהגויות לא ברורות., מנסיון אישי בהסברה סובלנית בסיסית בהטסה לכאלה שביקשו ממני(כמות סטטיסטית יפה....) , הבנתי משהו על המערכת הנ"ל הזו
זו התרומה שלי לפורום הזה. לא כתבתי "אל תשתמשו .." פשוט הבהרתי את טיבה האובייקטיבי של המערכת הזו.
א.
אמרו חכמים ממני "הכל בעיני המתבונן". דעתך הנחרצת ברורה לגמרי. אין זאת אומרת שלאחרים אין דעה משלהם. יכול להיות אפילו שאולי הם לא טועים ???
הסיבה שבגללה היססתי לפתוח טופיק בפורום הזה היתה כי ידעתי שזה יגיע למצב הזה.
אדגר, תודה רבה, כבר הובהר יותר מפעם אחת שה-9X הוא חרא, ההבהרה שלך ברורה לי כשמש.
כרגע אני רוצה למצוא את הבעיה שיש לי עם המערכת הנוחכית, מי שמעוניין לעזור, ברוך הבא, מי שלא בבקשה שלא יפריע.
haimgil
05-12-2013, 20:41:49
תנסה בשלב ראשון להחליף שלט עם אחד אחר.ברגע שתוודא שזה שלט אז תוכל להתקדם לפתרון הבעיה.
flatspin
05-12-2013, 21:05:17
הצעתך הופיעה כבר במספר תגובות קודמות.
tomer_inbar
06-12-2013, 13:05:32
הסיבה שבגללה היססתי לפתוח טופיק בפורום הזה היתה כי ידעתי שזה יגיע למצב הזה.
אדגר, תודה רבה, כבר הובהר יותר מפעם אחת שה-9X הוא חרא, ההבהרה שלך ברורה לי כשמש.
כרגע אני רוצה למצוא את הבעיה שיש לי עם המערכת הנוחכית, מי שמעוניין לעזור, ברוך הבא, מי שלא בבקשה שלא יפריע.
אבי, בגלל אידיוטים שלא יודעים להתבטא כמו שצריך אתה לא צריך לסגת לאחור בשביל לשאול שאלה.
תמיד טוב לשתף אנשים, לשאול שאלות ולקבל תשובות, אין מה לחשוש מתשובות שלא במקום.
חוות דעת מסביב לעולם אומרות שהמערכת 9X לאחר כמה שדרוגים היא פשוט מציאה!
השאלה האם אתה מוכן לקחת סיכון, לקנות מערכת חדשה, לצרוב עליה גרסאות מתקדמות יותר ולהשתמש במודול יותר איכותי או שאתה בוחר לקנות שלט יקר של אחת הפירמות בשוק.
לשיקולך
edgarfov
06-12-2013, 13:29:47
אבי, בגלל אידיוטים שלא יודעים להתבטא כמו שצריך אתה לא צריך לסגת לאחור בשביל לשאול שאלה.
תמיד טוב לשתף אנשים, לשאול שאלות ולקבל תשובות, אין מה לחשוש מתשובות שלא במקום.
חוות דעת מסביב לעולם אומרות שהמערכת 9X לאחר כמה שדרוגים היא פשוט מציאה!
השאלה האם אתה מוכן לקחת סיכון, לקנות מערכת חדשה, לצרוב עליה גרסאות מתקדמות יותר ולהשתמש במודול יותר איכותי או שאתה בוחר לקנות שלט יקר של אחת הפירמות בשוק.
לשיקולך
אידיוטים שלא יודעים להיתבטא? או עגלונים מאותגרי טכנולוגיה בעלי דרגות שונות של קשיי קליטה ומשחקים אותה מבינים.. לא יודע מה או מי יותר גרוע. למי אכפת.
אבל אם כבר מערבים את "מסביב לעולם" לא חושב שתמצא מטיסים עם מטוסים מושקעים עם שלט כזה, אלא אם כן אתה ברוס האוסטרלי המטורף הזה שבונה ה כ ל
ממנועי סילון לתחנות חלל או מטוסים, והוא באמת מדגים על ה 9X מספר שיפורים, ואצלו זה עובד. מה למדנו?
http://www.youtube.com/watch?v=sexp2iKWz0g
flatspin
06-12-2013, 17:16:17
אבי, בגלל אידיוטים ...........
לשיקולך
תומר יקירי
אם כל אחד שאינו מסכים לדעתך הוא אידיוט, בעיניך, כי אז לא ישארו חכמים בפורום (כולל אותך).
נא הקפד על לשון מכובדת, גם אם אינך מסכים עם הנאמר ואינו מוצא חן בעיניך.
tomer_inbar
06-12-2013, 19:10:24
אני בעצמי חשבתי לקנות את המערכת ולבצע בה שיפורים כמו צריבה של ה-ER9X + התקנת מודול של FrSky ו/או OpenLRS.
התקנת צג מואר, אנטנות, תצוגת נתוני Frsky על המסך ועוד כל מיני שיפורים.
flatspin
06-12-2013, 19:38:42
אז למה אתה מחכה?
מישהו עוד יכול לחשוב שיש לך היסוסים לגבי המערכת הזאת :o :p
דוד פלד
06-12-2013, 20:02:42
יש לי שתי מערכות של ה9X כבר שנתיים. עובדים מצוין. אין תלונות ברוך השם :rolleyes:
flatspin
06-12-2013, 20:11:25
יש !!!
edgarfov
06-12-2013, 21:55:44
חמסה חמסה
shay000
06-12-2013, 23:25:38
גם אני חביתי את החוויה של איבוד קשר בטיסן
מסוג אקסטרה ספורט עם מנוע סיאיטו 0.82 עם אותו שלט
הניתוק קשר היה למשך חלקיק השנייה אך מורגש בטיסה
אני בודק את החיבורים והחלפתי מקלט מחר נבצע בדיקה בשטח
tomer_inbar
07-12-2013, 19:42:03
http://openrcforums.com/wiki/index.php/Hardware_Mods_%26_Other_Guides
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.