התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איכסון סוללות אחרי הטסה

nitbeat
11-12-2013, 16:17:58
אחרי קריאה מרובה אני יכול להגיד בביטחה שהוולט המומלץ לאיכסון סוללת ליפו הוא בין 3.8 - 3.85 לכל תא.

שאלתי היא:
אחרי הטסה יצא וקריאת הוולט של הבטרייה שלכם היא בטווח הבטוח לאכסנה ובמידה ואתם לא תשתמשו בה עד סופ"ש הבא או לכמה שבועות קרובים לפחות,
האם תאכסנו אותה איך שהיא במצב אכסנה "טבעי" או שתכניסו אותה למטען ותתנו לו לעשות את מצב ה-STORAGE ?

תודה.

sevet
11-12-2013, 17:18:38
בעולם אידיאלי אוטופי הייתי שמח להגיד שכן, למרות שלא היה צריך כי הייתי מטיס כל הזמן....

אבל:

לא, מה פתאום, למי יש כח, זו דיי טירחה בכלל להטעין את כל העשרות בטריות לפני יום טיסה......
למרות שניסיתי פעם לעקוב אחרי זה עם אפליקציה שנראה שעבדה מעולה אבל אחרי מספר פעמים קרסה עם כל המידע והתייאשתי, שיפרו אותה מאז, בעיקר החלק של איך הם מאכסנים את המידע

edgarfov
11-12-2013, 18:26:07
אני מטעין למצב טיסה, ומאכסן אותם, עד הטיסה הבאה.
זה יכול להיות שבוע , גם חודש לפעמים.

א.

nitbeat
11-12-2013, 18:51:40
אני מטעין למצב טיסה, ומאכסן אותם, עד הטיסה הבאה.
זה יכול להיות שבוע , גם חודש לפעמים.

א.

לפי מיטב הבנתי זה במיוחד לא מומלץ להשאיר אותן טעונות יותר מיום יומיים אפילו.
אולי ההשפעה כל כך זניחה,
ולכן הנושא לא כזה ברור - יש כאלה שמקפידים מאוד(מאכסנים במקרר) ומנגד כאלה שממש לא.

בכל מקרה אני לא מתכוון להכניס בטרייה לStorage mode במידה והוולט שלה הוא באיזור ה 3.8 זה מרגיש לי מוגזם.

nitbeat
11-12-2013, 18:55:07
בעולם אידיאלי אוטופי הייתי שמח להגיד שכן, למרות שלא היה צריך כי הייתי מטיס כל הזמן....

נפל לי האסימון בקריאה השנייה :D:D:D

edgarfov
12-12-2013, 20:13:34
לפי מיטב הבנתי זה במיוחד לא מומלץ להשאיר אותן טעונות יותר מיום יומיים אפילו.
אולי ההשפעה כל כך זניחה,
ולכן הנושא לא כזה ברור - יש כאלה שמקפידים מאוד(מאכסנים במקרר) ומנגד כאלה שממש לא.

בכל מקרה אני לא מתכוון להכניס בטרייה לStorage mode במידה והוולט שלה הוא באיזור ה 3.8 זה מרגיש לי מוגזם.

יש לי סוללות שאני גורר אותם ככה כבר שנה , לפעמים עובר חודש מהטסה להטסה, אני לא חובב חשמליים כל כך. הסוללות יציבות לא מנופחות נותנות עבודה.
בכל זאת טיסן 3D קטן וממזר, הייתי מיד מרגיש אם הסוללות הללו פחות ממעולות.
לאומת זאת יש לי שני זיפי באותה קטגוריה , שהספיקו להתנפח קצת. וגם לתת פחות כוח. כולם באותה קבוצת ביקורת.
כנראה שזה תלוי טיב סוללה.

א.

AvivT
12-12-2013, 22:18:58
אצלי הסוללות כמעט תמיד טעונות לגמרי. יכולים לעבור גם שבועיים-שלושה בלי הטסה. מעולם לא ראיתי השפעה כזו או אחרת על הסוללות, לא באורך החיים ולא בתפוקה.