PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש Vibe 90SG 3D Pro - עכשיו הוא במלאי!!!

lior_bar_ami
23-03-2009, 00:22:46
http://www.readyheli.com/JRP9070_Vibe_90SG_3D_Pro_Heli_Kit_p/jrp9070.htm

"רק" 1499$ והוא שלכם... :(
אחרי שראיתי את של צרפתי אני פוזל לכיוון ממש! :eek:
בכל מקרה הוא במלאי!

mosheg
23-03-2009, 06:47:30
אני פוזל גם אבל הכיס השמאלי במכנסים מושך אותי חזק מאוד אחורה.
בטח כל קרש במסוק הזה אפשר לקנות 2 TREX חדשים

s.mario
23-03-2009, 09:25:20
אני פוזל גם אבל הכיס השמאלי במכנסים מושך אותי חזק מאוד אחורה.

:D

SHAHAR AB
23-03-2009, 16:22:41
נראה מדהים אבל מחיר ללא הגיון ,והמוזר הוא שחסר במלאי .

lior_bar_ami
23-03-2009, 16:50:41
נראה מדהים אבל מחיר ללא הגיון ,והמוזר הוא שחסר במלאי .

בעולם, בניגוד לארצנו הקטנטונת - מעריכים קצת יותר מוצרי איכות בלי קשר לעלות, וכן - גם בתקופת בצורת כלכלית שכזו...
לך תסביר לכל משוגעי MA, HIROBO, JR שטירקס 700 טס אותו הדבר ועולה חצי - הם יסתכלו עליך כמו על משוגע ;)

SHAHAR AB
23-03-2009, 17:07:52
כן אין ספק ש ALIGN עשו אחלה מוצרים במחירים חבל על הזמן ואני חושב שבאיכות לא פחות טובה רק עכשיו הזמנתי TREX600ESP קומפלט ועלה לי 460 דולר כולל משלוח אז באמת איפה היחס???????????????

lior_bar_ami
23-03-2009, 17:19:29
כן אין ספק ש ALIGN עשו אחלה מוצרים במחירים חבל על הזמן ואני חושב שבאיכות לא פחות טובה רק עכשיו הזמנתי TREX600ESP קומפלט ועלה לי 460 דולר כולל משלוח אז באמת איפה היחס???????????????

בצורה חד משמעית - האיכות פחות טובה!
עושים את העבודה בצורה מצויינת ואף יותר מזה - אך לא ניתן להשוות בין איכויות, וע"כ גם תג המחיר הגבוה.
ALIGN כבר ביססו את השם שלהם מספיק חזק בשוק העולמי ע"מ שהם ירשו לעצמם לתת תג מחיר דומה למתחרים, ולא "מחירי כניסה לשוק", אך כנראה יש דברים בגו והחומרים שהם משתמשים בהם זולים יותר...

אופיר נחום
23-03-2009, 18:36:17
בנוסף למחיר הגבוה של הקיט- החלפים יקרים מאוד.

TooLy
23-03-2009, 18:45:27
עושים את העבודה בצורה מצויינת ואף יותר מזה - אך לא ניתן להשוות בין איכויות, וע"כ גם תג המחיר הגבוה.
ALIGN כבר ביססו את השם שלהם מספיק חזק בשוק העולמי ע"מ שהם ירשו לעצמם לתת תג מחיר דומה למתחרים, ולא "מחירי כניסה לשוק", אך כנראה יש דברים בגו והחומרים שהם משתמשים בהם זולים יותר...

http://efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

ליאור זהבי
24-03-2009, 15:04:18
ייתכן מאוד שהחומרים של ALIGN זולים יותר.
אך אני אעדיף להטיס מסוק עם חומרים זולים, שעולה פחות מחצי מהוויב, בתנאי שהוא מחזיק מעמד. וטירקס לרוב (לכל היותר לאחר שינויים קלים) אכן מחזיק מעמד.

אני לא מאמין שיהיו הרבה וייבים כאלו בארץ, אם בכלל. הכל משיקולי עלות-תועלת.
אם טירקס נותן 95% תועלת אבל עולה 50% - החשבון פשוט.

אופיר נחום
24-03-2009, 20:11:49
ייתכן מאוד שהחומרים של ALIGN זולים יותר.
אך אני אעדיף להטיס מסוק עם חומרים זולים, שעולה פחות מחצי מהוויב, בתנאי שהוא מחזיק מעמד. וטירקס לרוב (לכל היותר לאחר שינויים קלים) אכן מחזיק מעמד.

אני לא מאמין שיהיו הרבה וייבים כאלו בארץ, אם בכלל. הכל משיקולי עלות-תועלת.
אם טירקס נותן 95% תועלת אבל עולה 50% - החשבון פשוט.
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif

motti-74
24-03-2009, 22:38:08
ליאור ,
אתה צודק בהחלט!!!:)

saarordan
24-03-2009, 23:37:24

ידידי אתה צודק בכל מילה...הטירקס הוא כלי טוב מאוד אבל הJR לדעתי זה כמה רמות מעל!אין אפילו מה להשוות מבחינת איכות החלקים.

אופיר נחום
27-03-2009, 11:07:02
ידידי אתה צודק בכל מילה...הטירקס הוא כלי טוב מאוד אבל הJR לדעתי זה כמה רמות מעל!אין אפילו מה להשוות מבחינת איכות החלקים.

אם כבר איכות, אז במחיר הזה אפשר לקנות אברו בליץ שהוא הטופ של המסוקים לדעתי מבחינת איכות: ואיכותי הרבה יותר מהוויב באותו המחיר.
לווייב (הישן) היו ימים עליזים של התפרקות ראשים באוויר- לא בדיוק שיא האיכות... מה גם שצריך להיות בונה מיומן כדי להרכיב את הקיט כמו שצריך- בטירקס גם בונה גרוע יגיע לתוצאות טובות, אין כל כך מה לפשל. אליין מציעה מחיר זול בין היתר בגלל מספר חלקים מועט וחלקים פשוטים יותר לייצור ולאו דווקא איכות ירודה.

אני אישית אוהב יותר להסתכל על המסוק מאשר להטיס אותו, אני חושב שהטירקס מכוער ולכן אני לא אוהב אותו (איש איש ושריטתו) ולכן אישית הייתי קונה ווייב, אבל מבחינת תמורה למטיס, אני נאלץ להודות שאליין ניצחו בענק.

אם לעשות אנלוגיה למכוניות:
אברו - רולס רויס.
אליין - טויוטה.
ווייב - אאודי.

murtk
27-03-2009, 12:29:09
אז במחיר הזה אפשר לקנות אברו בליץ שהוא הטופ של המסוקים לדעתי מבחינת איכות.

אתה יכול לתת קישור למסוק?????
לא שמעתי אף פעם את השם הזה....
תודה:)

TooLy
27-03-2009, 14:23:35
http://www.blitz-helicopters.com/

TooLy
27-03-2009, 15:17:52
אגב, גם ה-HIROBO TUREBULENCE החדש בעל תג מחיר זהה ל-VIBE SG.

TooLy
27-03-2009, 15:19:03
אליין מציעה מחיר זול בין היתר בגלל מספר חלקים מועט וחלקים פשוטים יותר לייצור ולאו דווקא איכות ירודה.

lior_bar_ami
27-03-2009, 15:33:16
אגב, גם ה-HIROBO TUREBULENCE החדש בעל תג מחיר זהה ל-VIBE SG.

עוד מסוק מצויין שנקווה ונראה אותו יותר באיזורינו!

ori_lavee
27-03-2009, 16:36:03
עוד מסוק מצויין שנקווה ונראה אותו יותר באיזורינו!נכון.

אם כבר מדברים על מחירים כאלה...
אני הייתי בוחר בזה ללא היסוס :

http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=7671&stc=1&d=1238164664

מלבד האיכות (שכנראה היא ללא פשרות), זה גם המסוק הכי יפה שראיתי (טעם אישי).
את הצורה של הוייב אני ממש, אבל ממש לא אוהב.

אורי

אופיר נחום
27-03-2009, 16:48:08
איכות??? כנראה שלא נתקלת בפריאות...

Chen Zarfati
27-03-2009, 17:16:59
אם כבר איכות, אז במחיר הזה אפשר לקנות אברו בליץ שהוא הטופ של המסוקים לדעתי מבחינת איכות: ואיכותי הרבה יותר מהוויב באותו המחיר.
לווייב (הישן) היו ימים עליזים של התפרקות ראשים באוויר- לא בדיוק שיא האיכות... מה גם שצריך להיות בונה מיומן כדי להרכיב את הקיט כמו שצריך- בטירקס גם בונה גרוע יגיע לתוצאות טובות, אין כל כך מה לפשל. אליין מציעה מחיר זול בין היתר בגלל מספר חלקים מועט וחלקים פשוטים יותר לייצור ולאו דווקא איכות ירודה.

אני אישית אוהב יותר להסתכל על המסוק מאשר להטיס אותו, אני חושב שהטירקס מכוער ולכן אני לא אוהב אותו (איש איש ושריטתו) ולכן אישית הייתי קונה ווייב, אבל מבחינת תמורה למטיס, אני נאלץ להודות שאליין ניצחו בענק.

אם לעשות אנלוגיה למכוניות:
אברו - רולס רויס.
אליין - טויוטה.
ווייב - אאודי.

אופיר,

אין לי מושג מאיפה הבאת את הקביעה שאברו הוא מסוק טוב, הטסת פעם אחד כזה? ראית אחד כזה פנים מול פנים? אז אני עשיתי את שניהם וזה אכן מסוק מדוייק אך לצערי לא יכול לעמוד עם הVibe Turbulance או הTrex, לפחות בתחום ה3D.

עוד משהו, לא הבנתי גם ממהיכן הגיעה הקביעה כי קשה לבנות את המסוקים האלו? ומה הקשר לבונה טוב או פחות טוב...אני את כל מסוקיי הרכבתי אך ורק לפי ההוראות.

כמו כן, אני עדיין סבור שהוייב (מאמין שגם הטורבולנס) מספק תמורה גבוהה יותר מטירקס.

ואנלוגיה למכוניות,לדעתי:
אברו- Rover או חרא אנגלי אחר ;)
טירקס- Mazda
וייב- Audii

ori_lavee
27-03-2009, 17:53:53
איכות??? כנראה שלא נתקלת בפריאות...האמת היא שנתקלתי בכמה פריאות.
אני אוהב (מאוד) את המסוקים של הירובו (תוציאו את ה SHUTTLE) וה TURBULENCE הוא בראש הרשימה.

אורי

lior_bar_ami
27-03-2009, 18:11:43
האמת היא שנתקלתי בכמה פריאות.
אני אוהב (מאוד) את המסוקים של הירובו (תוציאו את ה SHUTTLE) וה TURBULENCE הוא בראש הרשימה.

אורי

מאוד אוהב את ה SCEADU ששירת אותי נאמנה המון זמן!

gaeitan
27-03-2009, 18:35:01
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול - מכירים?
Align כבשו את השוק כמו גדולים בזכות מחיר זול לקיט ולחלפים ולהתחדשות המתמדת, היצע מסוקים רחב בכל התחומים ושיווק נכון.
עם האנלוגיה שנעשתה קודם - הבחירה שלי היא מזדה או טויוטה למירוצי מכוניות, נהיגה פראית והשתוללות בעלת שחיקה גבוהה. הרולס רויס יפה בחניה ליד הבית.
עם כל האמפטיה למסוקים איכותיים ויקרים יש בארץ כמה בודדים שלא יכאב להם הלב והכיס לרסק או לגרום נזק למסוק יקר.
תנו לנו פשוטי העם מה שטוב וזול ולא השקעה נדל"נית מעופפת.

saarordan
27-03-2009, 19:29:23
אופיר,

אין לי מושג מאיפה הבאת את הקביעה שאברו הוא מסוק טוב, הטסת פעם אחד כזה? ראית אחד כזה פנים מול פנים? אז אני עשיתי את שניהם וזה אכן מסוק מדוייק אך לצערי לא יכול לעמוד עם הVibe Turbulance או הTrex, לפחות בתחום ה3D.

עוד משהו, לא הבנתי גם ממהיכן הגיעה הקביעה כי קשה לבנות את המסוקים האלו? ומה הקשר לבונה טוב או פחות טוב...אני את כל מסוקיי הרכבתי אך ורק לפי ההוראות.

כמו כן, אני עדיין סבור שהוייב (מאמין שגם הטורבולנס) מספק תמורה גבוהה יותר מטירקס.

ואנלוגיה למכוניות,לדעתי:
טירקס- Mazda
וייב- Audii

:);):D אני חושב שהחברות היום שמובילות מבחינת יצור מסוקים איכותיים הם: JR ,Miniature Aircraft USA וHIROBO

TooLy
27-03-2009, 21:01:14
:);):D אני חושב שהחברות היום שמובילות מבחינת יצור מסוקים איכותיים הם: JR ,Miniature Aircraft USA וHIROBO

Miniature Aircraft כבר לא עומדת בקצב...
יש להם מסוקים בתהליכי ייצור כבר הרבה זמן שעוד לא יצאו לשוק.

אופיר נחום
27-03-2009, 22:00:19
אופיר,

ואנלוגיה למכוניות,לדעתי:
טירקס- Mazda
וייב- Audii

חן, יצא לי למשמש את האברו - איכות בנייה וגימור כזה לא ראיתי במסוקים אחרים ולפני כשנה כמעט קניתי כזה. למיטב ידיעתי אין עוד אחד כזה בארץ, וייתכן שביולי אני אהיה הראשון :-). לא יצא לי להטיס אותו אבל גם לא חוויתי דעה על יכולות הטיסה שלו. יש לי כמה מכרים בחו"ל עם המסוק הזה שמרוצים ממנו מאוד. למסוק יש הנעת רצועה שמשפרת מאוד את אמינות הכלי ונותנת מסוק חלק מאוד עם מינימום רעידות, אבל מה לעשות, משלמים קצת בכח.

Chen Zarfati
27-03-2009, 22:19:25
אופיר, בשיא הכנות, הטסתי שני מסוקים כאלו, זה לא מסוק ל3D. אכן יש בו כמה רעיונות נחמדים אך שום דבר שיהפוך אותו למשהו מעל כולם, אני לא רואה שום יתרון על הוייב או שאר המסוקים בשוק.

אם אתה מדבר על מסוקים איכותיים, יש לך את כל שוק הFAI שהוא לא סתם יקר מאוד, JR Sylphide/Kyosho Caliber/Hirobo Eagle. כל מסוק הוא יצירת אומנות בפני עצמו...

אני עכשיו בתהליכי סיום בניית מסוק Vibe SG גרסת היצור הסופית ולא ראיתי שום חלק אשר דרש שינוי, חלק פגום או חלק ברמת יצור ירודה.

יאללה חבר'ה לילה טוב, שכל אחד יקנה את המסוק שטוב עבורו. מי שמעוניין לראות את הוייבון החדש טס שיצור קשר;)

TooLy
27-03-2009, 22:27:58
זה נראה נחמד וגם בזיל הזול......

http://www.rczoneshop.co.il/catalog/product_info/cPath/346_380/products_id/1874.html

אופיר נחום
27-03-2009, 22:39:54
זה נראה נחמד וגם בזיל הזול......

http://www.rczoneshop.co.il/catalog/product_info/cPath/346_380/products_id/1874.html

:D:D:)