PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ערוצים ב V922

ofekbs
27-12-2013, 18:37:10
שלום, אני חדש בפורום
היום קיבלתי את ה V922 שקניתי ובטיסה הראשונה הבנתי שמשהו לא בסדר בהגאים
כשבדקתי אותו בכח נמוך הבנתי שערוץ 1 ו 2 הפוכים( סטיק קדימה לוקח שמאלה, סטיק ימינה לוקח קדימה, סטיק אחורה לוקח ימינה, סטיק שמאלה לוקח אחורה)
חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון.
מישהו אולי יודע מה קרה או איך לתקן את זה?
תודה רבה מראש
אופק

asanado
27-12-2013, 19:01:40
כנראה חיברו את הסרוואים הפוך... וגם לא בדקו טוב
תבדוק איזה סרוואים זזים כשאתה מזיז את הסטיק קדימה ואחורה ולצדדים ותחליף ביניהם בחיבור שלהם ללוח (כל סרוו מתחבר עם פלאג ללוח הראשי)

ofekbs
27-12-2013, 19:11:52
כנראה חיברו את הסרוואים הפוך... וגם לא בדקו טוב
תבדוק איזה סרוואים זזים כשאתה מזיז את הסטיק קדימה ואחורה ולצדדים ותחליף ביניהם בחיבור שלהם ללוח (כל סרוו מתחבר עם פלאג ללוח הראשי)

תודה רבה! זה נשמע הגיוני
אבל זה המסוק הראשון שלי ואני לא ממש בטוח איזה סרווים אני צריך להחליף. יש מדריך איפשהו?

asanado
27-12-2013, 20:25:12
פשוט תראה איזה סרוואים זזים (2 מתוך ה-3) ותעקוב אחרי החוטים שלהם כשהמסוק מכובה בלי סוללה ותנסה להחליף ביניהם.

אל תשכח לנקוט באמצעי בטיחות... כמה שהמסוק הזה קטן, הוא עדיין מסוכן

Zivshvar
28-12-2013, 00:33:40
בחוברת שמגיעה איתו יש ציור שמסביר לאן לחבר כל חוט בלוח , על הלוח עצמו יש כיתוב לכל חיבור , תפתח את שני הברגים ותראה ,
כמו שכתבו לך , המסוק הזה קטן אבל מאוד מסוכן במיוחד למתחיל ,במקומך הייתי משאיר אותו בצד ומזמין את ה v911 ורק אחרי זה ממשיך איתו .

Ziv

gadily
28-12-2013, 07:48:05
בחוברת שמגיעה איתו יש ציור שמסביר לאן לחבר כל חוט בלוח , על הלוח עצמו יש כיתוב לכל חיבור , תפתח את שני הברגים ותראה ,
כמו שכתבו לך , המסוק הזה קטן אבל מאוד מסוכן במיוחד למתחיל ,במקומך הייתי משאיר אותו בצד ומזמין את ה v911 ורק אחרי זה ממשיך איתו .

Ziv

מסכים לחלוטין - המסוק הזה מאד עצבני ומתאים רק למטיסים מתקדמים ומנוסים.