PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה התנעה מוזרה בהני בי קינג 2

RoiA
23-03-2009, 23:01:31
שלום לכולם!
הפעלתי את המסוק - הרוטור הראשי הסתובב יציב אך לפתע לפני ההמראה הסל"ד עלה באופן לא רצוני
(אני לא נתתי שום פקודה!) אז מיד ניתקתי את הסוללה מהמסוק ולאחר מכן כשחיברתי מחדש המסוק לא מתניע...מוזר.. כל הסרווים פועלים תקין אך כאשר אני מעלה את הסל"ד עם הסטיק כדי להתחיל לגרום ללהבים להסתובב אז אין תגובה... באופן מוזר התגובה שאני מקבל היא שכל הswashplate עולה ועם הורדת הסטיק בחזרה היא יורדת אך הלהבים אינם מסתובבים!!
איני חושב שיש בעיה במנוע כי חברתי את המנוע ישירות לסוללה והמנוע עובד...
השתמשתי בשלט והמקלט אחר שנמצא ברשותי וגם אותה בעיה...עוד דבר שאפילו עם השלט האחר כשאני מזיז את הסטיק של המצערת אין כל תגובה לעומת הניסיון עם השלט האחר (המקורי) שאיתו יש תגובה של הswashplate..
מה הבעיה המוזרה הזאת??

bgrg
24-03-2009, 00:01:36
יש לך תקלה ב-SPEED CONTROL , תנסע להחליף אותו באחר ותבדוק שוב.

גרג

wind556
24-03-2009, 09:21:14
לפי התיאור שלך אתה עם המנוע המקורי שהוא מנוע מברשות
בחיבור ישיר לסוללה יש אפשרות שהוא יסתובב גם כאשר הוא איננו תקין
והאפשרות השניה זה בקר המהירות שנשרף
ההמלצה שלי היא להחליף את הכל ל בראשלס (מנוע ובקר) יש ברשת מלא אפשרויות בעלויות נמוכות
אל תשקיע אגורה בנסיון לתקן את המערכת הקיימת, ואם תרצה עזרה באיתור מערכת מתאימה, תתקשר ותקבל
בהצלחה

Hagay
24-03-2009, 09:57:50
לי זה נשמע שצריך ל"כוון" מחדש את מצב ה 0 וה 100 ב THROTTLE,
בדר"כ יש לפעול לפי השלבים הבאים (כמובן תוך כדי שמירה על כללי הבטיחות):
1. להחזיק את ה THRO במצב מקסימום בשלט.
2. לחבר את סוללת המסוק ולהמתין כמה שניות (לרוב ישמע ציפצוף).
3. להוריד את ה THRO למצב 0 (מינימום).
4. לאכול פרי (זה תמיד בריא).

אם עדיין יש בעיה אתה מוזמן ליצור קשר, יש לי חלקים ל HBK2 כולל בקר מקורי שיוכלו לעזור בבדיקה.

דור
24-03-2009, 10:14:36
עוד אפשרות שתוכל לענות על השאלה היא: האם כאשר אתה מחבר את הסוללה נשמעים ציפצופים?
אם כן אז תחליף מנוע
אם לא אז זה הבקר בטוח ואולי גם המנוע.

אבל המלצה שלי היא שכדי להחליף את המנוע והבקר לבראשלס !
תוכל למצוא הרבה דילים זולים ברשת.

RoiA
24-03-2009, 19:34:32
תודה לכולם!
כרגע ברשותי מנוע המברשות והבקר המקורי אני אשקול להחליף את המנוע לבראשלס... את הבקר אני צריך להחליף זה בטוח..
עכשיו יש לי שאלה- יש ברשותי 2 סוללות (1000mah 10c המקורית ו1300mah 15c) - דרך אגב כנראה שהעמסתי על הבקר עם הסוללה השניה כי היא נותנת 19.5 אמפר והבקר המקורי של ההאני בי הוא 20 אמפר (הגעתי קרוב לקצה היכולת שלו...) השאלה היא האם כאשר אני משדרג למנוע בראשלס של esky ובקר של 30\25 אמפר הסוללות שברשותי עדיין יהיו רלוונטיות (במילים אחרות - האם הסוללות יגמרו מהר יותר עם מנוע הבראשלס??)

ובכלל על איזה מנוע ובקר אתם ממליצים??

אופיר נחום
24-03-2009, 20:06:42
אם תוכל להגיע לברנר- יש לי יחידת מקלט למסירה בחינם.
צור קשר בפרטי.

RoiA
24-03-2009, 20:46:25
תודה אופיר..
אבל איני צריך מקלט.. אני מחפש מנוע בראשלס ובקר מהירות מתאים...
השאלה שלי היא האם הסוללות שברשותי יתאימו לsetup שכזה??