PDA

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת בבקשה על blade 350 QX

ben044
10-01-2014, 16:31:53
שלום לכולם!

אני רוצה רחפן שאפשר להגיד שהוא רחפן ראשון שלי אחרי נסיון הטסה של טיסנים ו - ar drone אם זה נחשב.
מה שחשוב לי שיהיה לו יציבות, GPS טוב ואמין.

קיבלתי הצעה על ה blade 350 QX ב - 2300 שקלים כולל הכל.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו ועל המחיר?

קישור לאתר היצרן:
http://www.bladehelis.com/350qx/

תודה רבה,
בן.

guymeg
10-01-2014, 16:55:34
אהלן בן

שאלות כמו שלך רצות פה כבר המון זמן, חפש קצת בפורום ותמצא המון תשובות לרחפן עם יציבות, GPS (תלוי בבקר), טוב ואמין וכד'..

הרחפן שפרסמת הוא צעצוע. נקודה.

הוא מתאים לילד שמתלהב שאבא יקנה לו, האבא קונה, הילד שובר ואבא קונה עוד אחד..

אם אתה באמת רוצה להיכנס לתחום כדאי שתשקיע יותר - שלדה בבנייה עצמית (או לקנות ממישהו או שיבנו לך), בקר טיסה איכותי (וכזה שניתן לכיול), שלט איכותי וסוללות ומטען.

אם אתה רוצה צעצוע להטיס בפארקים - תהנה, אבל אל תצפה ליותר מדי.

אם תרצה שארחיב ואייעץ, פנה אלי בפרטי (פשוט נמאס לי לחזור עוד פעם בפורום אחרי מה שכולם אומרים פה כל כך הרבה פעמים...).

גיא.

pain
21-01-2014, 05:14:04
שלום גיא,אני די חדש ישן בפורום ועם נסיון של 13 שנה בתחום המכוניות והסירות גם בנזין גם חשמל וגם קיטור :) ,אני מגשש את צעדי הראשונים בתחום הרחפנים ועוקב זה זמן אחרי הפוסטים ,גם אני שוקל רכישה של משהוא מוכן והתגובה שלך יצרה אצלי תחושה של ״ עזוב אותנו באמא ש׳ך,אנחנו לא מתעסקים בשטויות שקונים מוכן,אנחנו מקצוענים מתעסקים רק בקיטים עם בנייה עצמית״.( קצת מריח לי כמו התנשאות ,אבל כנראה שזה רק אני)
בכל אופן מה שרציתי לומר שהתגובה שלך היא לא רק שלא עזרה אלה יצרה ,לפחות אצלי רתיעה מלבקש עזרה או ייעוץ.
לא קיבלתי שום אינפורמציה על הרחפן ״ צעצוע״ חוץ מזה שרשמת שאבא קונה לילד ( הלוואי והייתי ילד....רחוק מזה מאוד) ,הייתי שמח לקבל אינפורמציה עניינית על הרחפן הזה או ״ צעצוע״ מוכן אחר .
להזכירך,לא לכולנו יש את הזמן לשבת ולהתעסק בקליברציה תכנון תכנות וניסויים,חלקנו פשוט רוצים מינימום של התעסקות אחרי יום עבודה מפרך ופשוט להנות מהתוצאה ולא מהדרך,זה לא פשע ....
בכל אופן תודה.

Htcfun
21-01-2014, 05:46:40
בוקר טוב לך. עזוב אותך מהblade סתם צעצוע לך על הפנטום הרבה יותר טוב וגם במחיר טוב וזה כולל gps .אין על הפנטום למי שלו מחפש משהו מקצועי ביותר.בהצלחה בתחום של הרחפנים. אני גם חדש ותאמין לי כולם כאן נחמדים מאוד.

guymeg
21-01-2014, 06:20:03
שלום גיא,אני די חדש ישן בפורום ועם נסיון של 13 שנה בתחום המכוניות והסירות גם בנזין גם חשמל וגם קיטור :) ,אני מגשש את צעדי הראשונים בתחום הרחפנים ועוקב זה זמן אחרי הפוסטים ,גם אני שוקל רכישה של משהוא מוכן והתגובה שלך יצרה אצלי תחושה של ״ עזוב אותנו באמא ש׳ך,אנחנו לא מתעסקים בשטויות שקונים מוכן,אנחנו מקצוענים מתעסקים רק בקיטים עם בנייה עצמית״.( קצת מריח לי כמו התנשאות ,אבל כנראה שזה רק אני)
בכל אופן מה שרציתי לומר שהתגובה שלך היא לא רק שלא עזרה אלה יצרה ,לפחות אצלי רתיעה מלבקש עזרה או ייעוץ.
לא קיבלתי שום אינפורמציה על הרחפן ״ צעצוע״ חוץ מזה שרשמת שאבא קונה לילד ( הלוואי והייתי ילד....רחוק מזה מאוד) ,הייתי שמח לקבל אינפורמציה עניינית על הרחפן הזה או ״ צעצוע״ מוכן אחר .
להזכירך,לא לכולנו יש את הזמן לשבת ולהתעסק בקליברציה תכנון תכנות וניסויים,חלקנו פשוט רוצים מינימום של התעסקות אחרי יום עבודה מפרך ופשוט להנות מהתוצאה ולא מהדרך,זה לא פשע ....
בכל אופן תודה.

שלום לך מר "כאב",

אני מצטט מההודעה המקורית:
אני רוצה רחפן שאפשר להגיד שהוא רחפן ראשון שלי אחרי נסיון הטסה של טיסנים ו - ar drone אם זה נחשב.
מה שחשוב לי שיהיה לו יציבות, GPS טוב ואמין.

ואת התשובה שלי:

אם אתה באמת רוצה להיכנס לתחום כדאי שתשקיע יותר - שלדה בבנייה עצמית (או לקנות ממישהו או שיבנו לך), בקר טיסה איכותי (וכזה שניתן לכיול), שלט איכותי וסוללות ומטען.

הבחור שאל שאלה ואני עניתי לו.

התגובה לא באה מתוך מקום של התנשאות - אלא מתוך מקום של ייעוץ נטו בשביל שהבחור יהנה ממה שהוא משקיע עליו - לך תקנה עכשיו צעצוע כזה, בלי שום אפשרות לכייל את הבקר טיסה, בלי שום אפשרות לשדרג אותו או לבצע בו שינויים מינימאליים שדרושים לו (בן דיבר איתי בפרטי, הוא יודע מה דעתי ואני יודע מה הדרישות שלו) - יקרה משהו לרחפן - מה תעשה? תקנה חלקים חדשים במאות דולרים רק בגלל שיש עליהם את הלוגו של החברה הזו?

תחפש בפורום קצת, תראה תגובות שלי ושל עשרות מטיסים שחושבים ככה.

אם אתה רוצה להנות מהרחפן בלי להתעסק איתו בכלל - תקנה צעצוע כזה. אם אתה רוצה לדעת מה באמת הכלי שלך עושה, לעבוד עליו שעה-שעתיים וזה מספיק למאות טיסות - תתקדם למשהו יותר מקצועי.
ולפי המחיר שבן רשם - לקנות פאנטום אולי יצא לך בדיוק באותו המחיר - יותר מקצועי מהBLADE (רחפן ביניים כזה, אפשרי לקבל איתו תוצאות טובות).

אגב, תראה את התגובה לפני, גם HTCFUN חושב ככה - ועוד הרבה כמונו.

עוד משהו - פורום זה איזור דיבור חופשי. אם אתה מקבל את הדברים שלי כהתנשאות - תהנה, זכותך.

pain
21-01-2014, 06:34:51
גיא, אין לי שום ערעור על מה שרשמת רק שים לב שלא התייחסת בכלל למה שרשמתי ,אין ולו תגובה עניינית אחת על הצעצוע למעט זלזול ורצון לומר עזוב אותך, לך על משהוא רציני.....
ובכן אני לא רוצה משהוא ״רציני״ ,אני רוצה צעצוע מוכן ללא כאבי ראש.
ואם בכל מקרה אתה עוזר ,אז מה שווה כל העצה אם היא נעשית בפרטי? הרי הפורום נועד לעזרה לכולם לא?
אני לא רוצה להישמע כועס או משהוא בסגנון חלילה,אני מודה ומוקיר את העזרה שלך ושל כל אחד פה,רק צרם לי משהוא בתגובה וכמו שאמרת זה איזור דיבור חופשי.... :)
אשמח לקבל הכוונה למשהוא RTF למעט הפנטום שבאמת יקר מאוד או לחלופין מפרט טכני שייתן מקסימום תוצאה במינימום הוצאה והתעסקות (אך ורק בגלל חוסר בזמן,אין לי בעיה עם אלקטרוניקה או תכנות)
ודרך אגב השם הוא pain ,לא כאב ולא מר.
תודה על הסבלנות