צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה בסטאפ ראשוני למערכת אייקון
roi011
13-01-2014, 21:34:22
היי,
אני מנסה לבצע סטאפ לאייקון חדשה על טירקס 450 פרו.
קישוריות וביינד - בסדר. בשלב 4 - הגדרת הערוצים בשלט כשאני מזיז סטיקים אני רואה תגובה רק של THROTLE ו RUDDER, - רק הסטיק השמאלי, מהימני לא מגיע שום פידבק על המסך, וגם לשני הערוצים הנ"ל אני לא מצליח למרכז ולמשוך את הערך ל +- 100% עמו שנראה בתמונה המצ"102312ב.
עזרה....
bendisar
14-01-2014, 19:12:32
כמה שאלות:
פתחת דגם חדש בשלט? חשוב מאוד להתחיל מ-0
האם הסווש בשלט מוגדרת כמצב הבסיסי ביותר (90 מעלות סרוו 1)?
איך אתה מחובר לאיקון? האם אתה משתמש בלוויינים (אם כן באיזה לווין, DSM2 או DSMX?) או שאתה משתמש במקלט שמחובר למערכת?
נראה שהמערכת לא רואה שום קלט מהערוצים שלך, וכנראה שמשהו בחיבורים/קונפיגראציה שלך לא נכון
roi011
14-01-2014, 19:26:52
כמה שאלות:
פתחת דגם חדש בשלט? חשוב מאוד להתחיל מ-0 - עשיתי RESET למודל קיים
האם הסווש בשלט מוגדרת כמצב הבסיסי ביותר (90 מעלות סרוו 1)?- כן,
איך אתה מחובר לאיקון?-כבל USB
האם אתה משתמש בלוויינים (אם כן באיזה לווין, DSM2 או DSMX?) או שאתה משתמש במקלט שמחובר למערכת? - 1 DSMX עם שלט DX7
נראה שהמערכת לא רואה שום קלט מהערוצים שלך, וכנראה שמשהו בחיבורים/קונפיגראציה שלך לא נכון- המערכת רואה קלט, כשאני מזיז סטיק שמאלי הגרפים באפליקציה משתנים בהתאם.
כדי להגיע ל +- 100% באפליקציה, עם כמה אפשר להעלות או להוריד את הTRAVEL ADGUST בשלט??
bendisar
14-01-2014, 20:23:08
אוקיי,
אז לפי מה שהבנתי אתה משתמש במערכת עם לוווין אחד של DSMX+ שלט DX7 (שמן הסתם משדר ב-DSM2)
כמובן שבתוכנה במסך השני אתה צריך לבחור ב-DSMX. קודם כל
דברים שהייתי מנסה לעשות:
לבצע BIND מחדש- לראות אם זה עוזר לך
לעשות למערכת Factory reset - נכנסים ל-FILE=> בוחרים Reset to Factory Default לראות אם הבעיה נמשכת
אם זה לא עובד, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה או שהמערכת או שהלווין דפוקים
אולי יש לך מקלט/לווין נוספים לבדוק?
הייתי מנסה גם בשביל הספורט לעשות BIND למודל אחר וחדש בשלט.
האם המערכת שלך נקנתה יד שנייה? אני קניתי אחת יד שנייה ל-450 שלי והיא התנהגה קצת מוזר אחרי שכיוונתי אותה, עשיתי FACTORY RESET למערכת והכל נפתר.
אני משתמש בשלט JR9303 ושם הTravel adjust מגיע עד ל-150%, אם אני זוכר נכון ב-DX7 זה מגיע עד 125%. בכל מקרה אצלי הערכים נעים בין 115-135% תלוי באיזה ערוץ ממדובר
אוקיי,
אז לפי מה שהבנתי אתה משתמש במערכת עם לוווין אחד של DSMX+ שלט DX7 (שמן הסתם משדר ב-DSM2)
כמובן שבתוכנה במסך השני אתה צריך לבחור ב-DSMX
דווקא בגלל שהלווין dsmx והשלט dx7 שמשדר ב dsm2 צריך לבחור באייקון ב DSM2!!!
bendisar
14-01-2014, 21:24:59
אני משתמש בשלט שמשדר ב-DSM2 עם לוייני DSMX ואצלי באייקון מכוון על DSMX והכל עובד בסדר על שתי מערכות נפרדות
מצד שני, לך יש שלט אחר, אז תנסה להעביר ל-DSM2 ותראה מה קורה:confused:
roi011
15-01-2014, 07:09:54
פני - תודה !!
תודה על הפתרון(הגדרת לויין DSM2 למרות שאני משתמש בלויין DSMX) ותודה על העזרה הטלפונית (ועל ההזמנה לעזרה פיזית בשטח...:D)
אחלה אנשים פה בפורום!!
רועי
roi011
15-01-2014, 09:34:23
אני משתמש בשלט שמשדר ב-DSM2 עם לוייני DSMX ואצלי באייקון מכוון על DSMX והכל עובד בסדר על שתי מערכות נפרדות
מצד שני, לך יש שלט אחר, אז תנסה להעביר ל-DSM2 ותראה מה קורה:confused:- זה בדיוק הפתרון ! תודה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.