PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! לא יוצא המאזנות

rondh
20-01-2014, 23:41:12
היי חברים,

לצערי עברתי ריסוק השבוע והריסוק כמובן התעקמו לי המאזנות וביציאה שלהם נורא קשה לי אני כבר מפחד להפעיל יותר מידי כוח שדברים אחרים לא יתעקמו או ישברו.
למישהו יש רעיון מה לעשות? כבר חתחתי באזור של היציאה אבל כנראה משהו בפנים נתקע לי כי זה יצא טיפה ונתקע באמצע.

תודה רבה מראש לעוזרים

הייתי חייב לשתף תמונה מהריסוק XD

102685

Himel
20-01-2014, 23:45:21
פשוט תוציא.. ולפי התמונה נראה שיש כל מיני דקויות בבניית המסוק ממליץ לך להעזר בבחור שמבין..
לדוגמא הג'יירו לא ישר ומקובע עם 2 אזיקונים...

wind556
21-01-2014, 09:20:12
מה זה מאזנות?
אתה לא צריך ליישר כלום אלא לפרק ולהחליף כל חלק פגום בחדש
וצודק המשיב שמעלי, נראה שחסר לך ידע בסיסי בהרכבת מסוקים. אני לא אתפלא אם הריסוק נגרם בגלל האזיקונים של הג'יירו ,או איזה ליקוי הרכבה אחר. ובכלל , איזה ג'יירו זה? (לא ברור מהתמונה).

Himel
21-01-2014, 09:26:57
אני חושב שהוא התכוון לפליי בר.. בכל זאת.זה הדבר העקום היחיד בתמונה... מצד שני אם הוא התעקם ככה.. סביר להניח שהלך ציר ראשי וספינדר..

ShlomiB
21-01-2014, 12:32:14
היי,
מאיפה אתה? אם מאיזור ירושלים אשמח לעזור לך להמריא שוב. אם לא כדאי שתמצא מישהו שמבין באיזור שלך שיעזור לך להתחיל.
בהצלחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

rondh
21-01-2014, 14:00:21
מה זה מאזנות?
אתה לא צריך ליישר כלום אלא לפרק ולהחליף כל חלק פגום בחדש
וצודק המשיב שמעלי, נראה שחסר לך ידע בסיסי בהרכבת מסוקים. אני לא אתפלא אם הריסוק נגרם בגלל האזיקונים של הג'יירו ,או איזה ליקוי הרכבה אחר. ובכלל , איזה ג'יירו זה? (לא ברור מהתמונה).

המסוק פיקס לא לא התרסק בגלל המכשור זה באשמתי אני איבדתי שליטה באמצע תרגיל דיי להאשים כל הזמן את המערכת שהיא לא דהבסט. נכון שהיא לא להיט אבל וואלה מסוק עושה D3 כמו שצריך גם כשהוא סיני

rondh
21-01-2014, 14:01:53
אני חושב שהוא התכוון לפליי בר.. בכל זאת.זה הדבר העקום היחיד בתמונה... מצד שני אם הוא התעקם ככה.. סביר להניח שהלך ציר ראשי וספינדר..

כן הציר והראש התעקמו את זה לא בעיה להחליף חלקים יש לי בבית הכל ספר אבל לא יוצא לי הפלייבר כאילו משהו בפנים נתקע לי ואני לא יודע מה לעשות.
אני מבין שכולכם גם לא יודעים מה לעשות באמת אני אסתדר לבד

Himel
21-01-2014, 14:04:55
כן הציר והראש התעקמו את זה לא בעיה להחליף חלקים יש לי בבית הכל ספר אבל לא יוצא לי הפלייבר כאילו משהו בפנים נתקע לי ואני לא יודע מה לעשות.
אני מבין שכולכם גם לא יודעים מה לעשות באמת אני אסתדר לבד

מזה לא יודעים.. צריך לראות את זה כדי לעזור לך, אני לא יכול לרשום לך על דף בפורום תשובה רצינית בלי לראות באמת

rondh
21-01-2014, 14:06:03
מזה לא יודעים.. צריך לראות את זה כדי לעזור לך, אני לא יכול לרשום לך על דף בפורום תשובה רצינית בלי לראות באמת

צודק אני סתם אומר שאין לכם סתם רעיון לגבי משהו שקרה לכם פעם לא ניסיתי לעליו או משהו
בכל מקרה תודה על הניסיון

Himel
21-01-2014, 14:08:44
תנסה לעלות כמה תמונות מזויות שונות של המצב הנוכחי , ואולי אצליח לראות משו

rondh
21-01-2014, 14:18:22
תנסה לעלות כמה תמונות מזויות שונות של המצב הנוכחי , ואולי אצליח לראות משו

אין כל כך מה לצלם זה ממש לא מובן בתמונה ניסיתי עכשיו לצלם זה פשוט חצי אחד בחוץ וחצי אחד בפנים. אני אנסה לפרק את כל החלק הזה ולראות איך אני יכול להוציא משם את המוט החוצה.
תודה רבה לך על הרצון לעזור

ShlomiB
21-01-2014, 15:43:09
כשפלייבר מתעקם קשה להוציא אותו קצת. עם קצת כח זה יצא. כדי שיצא חלק הרוד צריך להיות פלס. לא צריך לפרק כלום. תוריד את האזיקונים מהגירו. זה מעביר רעידות. הזנב לא ינעל לך. זה לא שסיני לא טס אלא הדיוק בחלקים פחות טוב ויש סיכוי גדול יותר לכשלים.

בהצלחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rondh
23-01-2014, 12:20:28
תודה רבה לכולם הצלחתי סוף סוף
התחלתי לשחק איתו ואחרי הרבה לחץ וניסיונות יצא כמו גדול