PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה בבחירת מערכת FPV וגימבל

ariemen
24-01-2014, 16:31:58
שלום חברים יקרים,
יש לי פאנטום 1.2 עם מצלמת GoPro. אני מטיס כבר מספר חודשים, ומרגיש שהגיע הזמן להתקדם ל-FPV.
אני מודה שכנראה בגלל חוסר הבנה בסיסי שלי, לא מצליח למצוא מדריך/אתר/מקום אחד, שמרכז את כל המידע המלא של החלקים הדרושים ל-FPV, ושמשלב מדריך של מי מתחבר לאיפה וכו'.
אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ, להפנות, ולסייע (אני חסר ידע באלקטרוניקה)

כמשקפופר אעדיף תחנת קרקע המבוססת על מסך ולא על משקפיים...

לגבי הגימבל - התנסיתי בגימבל סיני זול - הוא עושה את העבודה אבל כבד מאוד, מה שגורם לזלילת סוללות מוגברת ותוספת המשקל יוצרת אפקט של משקולת כבדה בהמראה ובהתרסקות, מגבירה את הנזק...
מה דעתכם על ZENMUSE H3-2D. האם אכן איכותי שווה את הכסף? מה נידרש כדי לחברו ל-naza, האם זה מסובך להרכיב (הבנתי שיש כרטיס כלשהוא שאמור להכנס לתוך גוף הפאנטום)?

תודה מראש,
אריה, צפון הארץ

מר מתוק
24-01-2014, 16:56:18
מהו משקל הגימבל שברשותך? לא כולל מצלמה.

ariemen
25-01-2014, 11:17:22
200 גרם

flyinglizard
25-01-2014, 15:34:37
הגימבל של DJI הוא היחידי בשוק כרגע ששווה את הכסף שלו, ויתן לך וידאו טוב בלי התעסקות.

ariemen
25-01-2014, 16:20:55
האם בנוסף לגימבל של DJI יש צורך בכרטיס/קונטרולר? האם זה חלק מהקיט או שצריך לקנות בנפרד?

עודד מזור
25-01-2014, 19:32:09
הגימבל של DJI הוא היחידי בשוק כרגע ששווה את הכסף שלו, ויתן לך וידאו טוב בלי התעסקות.

??
וואי וואי,איזו נחרצות.
יש די הרבה גימבלים אחרים שעובדים היטב. לא יודע לגבי הצרכן המקצועי, אבל ל-95% מאיתנו עושים את העבודה היטב.

מר מתוק
25-01-2014, 20:16:58
??
וואי וואי,איזו נחרצות.
יש די הרבה גימבלים אחרים שעובדים היטב. לא יודע לגבי הצרכן המקצועי, אבל ל-95% מאיתנו עושים את העבודה היטב.

אני מסכים עם דבריו של ידידי עודד.
יש לי גימבל שרכשתי מ-איביי שעובד נ-פ-ל-א!!!
צריכת זרם מינימלית (סוללת ליפו שני תאים בנפח 500mAh מספיקה ליותר מחמש(!!!) שעות עבודה של הגימבל עם הגופרו עליו), ביצועים מעולים (פעולה חלקה נטולת קפיצות או תזוזות לא רצויות) ומחיר באזור 400 ש"ח כולל משלוחה, הופכים את הגימבלים הללו לתחרות מוחצת לזה המקורי של DJI.
אבל, יש לעיתים צורך בהתעסקות קלה עם התוכנה של הגימבל כדי לכייל ולהגדיר אותו למצב עבודה חלק.
אני, ברוב טימטומי, כשקיבלתי את הגימבל, איפסתי את הגדרות "המפעל" שאיתן הוא הגיע וגרמתי לכך שהוא קפץ וקירטע באופן חמור. לאחר חפירות בפורומים שונים בפייסבוק וברחבי האינטרנט, למדתי והחכמתי והצלחתי לכייל אותו למצב עבודה מושלם!

פנייה לפותח השרשור: אם ברצונך לנסות "להציל" את הגימבל הסיני שברשותך לפני רכישת גימבל חדש, אשמח לסייע. צור קשר באם מעוניין.

בברכת שבוע טוב,

שחר