התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה של מתחיל...

amirsharoni
08-02-2014, 21:22:21
שלום לכולם,
אני חדש בנושא, אשמח לקבל עצות עם איזה מסוק כדי להתחיל ללמוד, התקציב שלי נמוך יחסית למחירים שראיתי שמשתוללים בתחום, סביבות 1300 ש"ח.
מנסיונכם, האם המסוק הזה ראוי לרכישה בתור מסוק ראשון:
Walkera V450D03 Flybarless
קישור לאתר:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__38127__Walkera_V450D03_Flybarless_Helicopter_wit h_6_axis_Gyro_Mode_1_RTF_.html
תודה לכולם
אמיר

kobigozlan
08-02-2014, 23:01:21
הקישור הוא ביזבוז כסף משווע
לצערי הסכום שהצעת קשה להתחלה תנסה לעלות אותו ולחפש מישהו שימכור לך עיסקת חבילה עם שלט מקלט ושאר ירקות

amirsharoni
08-02-2014, 23:33:47
אוקי תודה קובי,
סתם להשכלה כללית, מדוע הוולקרה 450 הוא בזבוז כסף? דגם לא מוצלח? קשה לשליטה? אני שואל מתוך רצון ללמוד...
תודה אמיר

נולד לטוס
09-02-2014, 09:02:54
זה המסוק הכי יקר שתוכל לקנות בזול

liran
09-02-2014, 12:32:09
המסוק הנ''ל לא ראוי נקודה.
אמיר, חבל להתעכב על זה...בזבוז כסף הכי עונה על ההגדרה.
אם אין לך עדיין מערכת רדיו נורמלית אז בתקציב שלך אתה יכול לרכוש כזאת יד שנייה בתור התחלה ולהתחבר לסימולטור ולהתאמן עם כבל מתאים. נניח ספקטרום dx7. אם אתה מחפש עסקת חבילה שכוללת שלט ומסוק התקציב שלך לא מספיק.

Sent from my HTC One S using Tapatalk

gadily
09-02-2014, 19:25:19
המסוק הנ''ל לא ראוי נקודה.
אמיר, חבל להתעכב על זה...בזבוז כסף הכי עונה על ההגדרה.
אם אין לך עדיין מערכת רדיו נורמלית אז בתקציב שלך אתה יכול לרכוש כזאת יד שנייה בתור התחלה ולהתחבר לסימולטור ולהתאמן עם כבל מתאים. נניח ספקטרום dx7. אם אתה מחפש עסקת חבילה שכוללת שלט ומסוק התקציב שלך לא מספיק.

Sent from my HTC One S using Tapatalk

איני יודע מהיכן חוות הדעת הנחרצת הזאת, האם הטסת אי פעם את המסוק הנ"ל?
אני מטיס אותו כבר למעלה משנה -ויכול לאמר שהמסוק מאד יציב וטס מאד סולידי ומדוייק לפקודות ההטסה. (מצ"ב תמונה באוויר ממנחת כפר גלים)
חבר שלי בארה"ב רכש גם המסוק הנ"ל לפי המלצתי ונהנה ממנו מאד.
אין ספק שהתמורה מאד יפה למחיר.
עם זאת הוא אינו מומלץ בתור מסוק ראשון! הייתי מתחיל דוקא במסוק הזה בעל 4 ערוצים וזול בהרבה. (יש לי שניים כאלו)
http://www.banggood.com/Wholesale-Large-WLtoys-V912-4CH-Single-Blade-RC-Remote-Control-Helicopter-With-Gyro-RTF-p-54568.html

rondh
10-02-2014, 15:18:07
בתור אחד שהתחיל גם בלי גרוש על התחת, אני התחלתי עם קופטר איקס (http://www.ehirobo.com/rc-helicopters/copterx-helicopters) מומלץ מואד לבעלי חוסר תקציב אל תקח טירקס וכל היקרים
תתחיל עם קופטר איקס אבל את בדברים הבסיסים כמו ג'ירו וסרבו זנב תשקיע יותר חוץ מזה אני עד היום עם דברים לא באיכות הכי גבוה אבל זה עושה את העבודה והמסוק מתפקד פיקס ואם במקרה יש ריסוק החלקים שלהם זולים יחסית לאחרים
תקנה שלט טוב שילווה אותך להמשך השנים ציוד טוב אבל מסוק להתחלה כדי שלא יהיה קשה על הכיס כל ריסוק רק מסוקים פשוטים
ממליץ מאוד!

ד"א
התנשאת בסימולטור? אתה בטוח שאתה באמת רוצה להיכנס לתחביב? כי אם אתה לא בטוח בזה ממליץ לך לנסות בסימולטור משהו לראות ישיש לך את זה כי אם לא סתם חבל על הכסף והזמן

wonderd
12-02-2014, 17:06:51
נתחיל מהקל אל הקשה..
1. האם אתה רוצה להטיס צעצועים או להתקדם למשהו סביר +?
2. כפי שמישהו שאל פה - האם ניסית להטיס בסימולטור? אם אתה רוצה באמת ללמוד להטיס - אין מנוס וזה הצעד הראשון לפני רכישת מסוק כלשהו.
3. לא קונים מסוק RTF, מסוק בנפרד ורדיו בנפרד.
4. שלט(/רדיו) רוכשים הכי טוב שאפשר, גם אם משומש, כי זה נשאר איתך עם כל המסוקים/טיסנים/רחפנים וכו'.. חבל לקנות זבל שלא תוכל לכוון לכלים נוספים.
5. המסוק שבקישור זבל. אם אתה רוצה להטיס צעצועים - יש יותר טובים, אם תרצה להתקדם למשהו יותר מקצועי - לא עם זה.
6. התקציב שלך לא מספיק, תוסיף כמה מאות למסוק נורמלי ואת השלט תתקצב בנפרד (אם זה משומש לא תפסיד הרבה כסף במקרה שתרצה למכור אותו..).
7. אם אתה רוצה ללמוד להטיס עם פחות ריסוקים ופחות הוצאות - מצא לך מדריך וקח לפחות 3 שיעורים בסיסיים איתו, אתה תחסוך הרבה כסף לטווח הארוך.
8. אם בא לך ללמוד על בשרך שמה שאני כותב נכון - בבקשה, הרבה לא מקשיבים ולאחר שנה מתברר שהם הוציאו הרבה יותר כסף מאשר אם היו רוכשים מסוק נורמלי וכבונוס גם פחות למדו להטיס, אבל מה - הם מומחים לחלקי חילוף זולים.. חלק גם פורשים די בהתחלה כי הם לא עומדים בהוצאות..

בהצלחה.

wind556
13-02-2014, 10:44:56
נתחיל מהקל אל הקשה..
1. האם אתה רוצה להטיס צעצועים או להתקדם למשהו סביר +?
2. כפי שמישהו שאל פה - האם ניסית להטיס בסימולטור? אם אתה רוצה באמת ללמוד להטיס - אין מנוס וזה הצעד הראשון לפני רכישת מסוק כלשהו.
3. לא קונים מסוק RTF, מסוק בנפרד ורדיו בנפרד.
4. שלט(/רדיו) רוכשים הכי טוב שאפשר, גם אם משומש, כי זה נשאר איתך עם כל המסוקים/טיסנים/רחפנים וכו'.. חבל לקנות זבל שלא תוכל לכוון לכלים נוספים.
5. המסוק שבקישור זבל. אם אתה רוצה להטיס צעצועים - יש יותר טובים, אם תרצה להתקדם למשהו יותר מקצועי - לא עם זה.
6. התקציב שלך לא מספיק, תוסיף כמה מאות למסוק נורמלי ואת השלט תתקצב בנפרד (אם זה משומש לא תפסיד הרבה כסף במקרה שתרצה למכור אותו..).
7. אם אתה רוצה ללמוד להטיס עם פחות ריסוקים ופחות הוצאות - מצא לך מדריך וקח לפחות 3 שיעורים בסיסיים איתו, אתה תחסוך הרבה כסף לטווח הארוך.
8. אם בא לך ללמוד על בשרך שמה שאני כותב נכון - בבקשה, הרבה לא מקשיבים ולאחר שנה מתברר שהם הוציאו הרבה יותר כסף מאשר אם היו רוכשים מסוק נורמלי וכבונוס גם פחות למדו להטיס, אבל מה - הם מומחים לחלקי חילוף זולים.. חלק גם פורשים די בהתחלה כי הם לא עומדים בהוצאות..

בהצלחה.

אלעד, עשית את זה יפה, מסודר וברור

danoneyal
14-02-2014, 20:40:54
שים לב שבלינק ששלחת המסוק הוא מוד 1