guymeg
17-02-2014, 18:51:20
קצת לא קשור לטיסנים, אבל מאוד קשור לציוד נלווה-
אני מוכר את הטאבלט/מחשב שלי.
מדובר ב Asus Transformer Pad TF701T 32GB - טאבלט עם תחנת עגינה שהיא גם מקלדת מצויינת.
נקנה לפני כשלושה חודשים בערך מ KSP, שימש אותי מעט מאוד בסמסטר האחרון (מכיוון שלפתוח מצגות זה לא מספיק והטאצ' לא כזה קורץ לי) והחלטתי למכור אותו.
המכשיר מציע אופצות רבות שהייתי מופתע מהן (אני חסיד של IOS... זה היה השימוש הראשון שלי באנדרואיד והופתעתי לטובה): פתיחה, עריכה וכתיבה של קבצים בתוכנות אופיס, YOUTUBE, משחקים, צפייה בסרטים, סוללה חזקה לזמן שימוש ארוך, קל מאוד ונוח.
מפרט טכני:
מערכת הפעלה Android
גרסת מערכת הפעלה 4.2
גודל מסך 10.1 אינטש
משקל 585 גרם
נתונים טכניים
מצלמה ראשית 5 מגה פיסקל
רזולציית מסך 2560x1600
זכרון RAM 2GB
מצלמה קדמית 1.2 מגה פיקסל
סוג המעבד Cortex-A15
מהירות מעבד 1.9GHz
מספר ליבות 4 ליבות
נפח אחסון פנימי 32GB
שמע רמקול יחיד
חיבור אוזניות 3.5 מ"מ
כניסת USB MicroUSB
חריץ כרטיס זכרון MicroSD
יציאת HDMI
Bluetooth
WiFi יש
מקלדת פיזית תחנת עגינה
המחשב/טאבלט יגיע עם כיסוי/נרתיק שקניתי בנפרד (בשווי 100 שקלים) וכמובן בקופסא המקורית עם כל החלקים המקוריים.
האחריות שניתנת הינה ל3 שנים ע"י היבואן הרשמי.
הטאבלט/מחשב הזה מעולה לאנשי עסקים או אנשים שצריכים מחשב קטן ונוח עם כל האופציות שנותן מחשב גדול - ומעבר.
מתאים לתחנות קרקע, לכיוון ושליטה ב APM וסתם לכיף.
המקלדת מעולה והסוללה מספיקה ל13 שעות עבודה.
104054
המחירון של המוצר כיום הוא 2590, שזהו המחיר שאני קניתי, המחיר שאני דורש נמוך בהרבה.
מחיר ינתן בפרטי או בפלאפון 052-2965860
גיא.
אני מוכר את הטאבלט/מחשב שלי.
מדובר ב Asus Transformer Pad TF701T 32GB - טאבלט עם תחנת עגינה שהיא גם מקלדת מצויינת.
נקנה לפני כשלושה חודשים בערך מ KSP, שימש אותי מעט מאוד בסמסטר האחרון (מכיוון שלפתוח מצגות זה לא מספיק והטאצ' לא כזה קורץ לי) והחלטתי למכור אותו.
המכשיר מציע אופצות רבות שהייתי מופתע מהן (אני חסיד של IOS... זה היה השימוש הראשון שלי באנדרואיד והופתעתי לטובה): פתיחה, עריכה וכתיבה של קבצים בתוכנות אופיס, YOUTUBE, משחקים, צפייה בסרטים, סוללה חזקה לזמן שימוש ארוך, קל מאוד ונוח.
מפרט טכני:
מערכת הפעלה Android
גרסת מערכת הפעלה 4.2
גודל מסך 10.1 אינטש
משקל 585 גרם
נתונים טכניים
מצלמה ראשית 5 מגה פיסקל
רזולציית מסך 2560x1600
זכרון RAM 2GB
מצלמה קדמית 1.2 מגה פיקסל
סוג המעבד Cortex-A15
מהירות מעבד 1.9GHz
מספר ליבות 4 ליבות
נפח אחסון פנימי 32GB
שמע רמקול יחיד
חיבור אוזניות 3.5 מ"מ
כניסת USB MicroUSB
חריץ כרטיס זכרון MicroSD
יציאת HDMI
Bluetooth
WiFi יש
מקלדת פיזית תחנת עגינה
המחשב/טאבלט יגיע עם כיסוי/נרתיק שקניתי בנפרד (בשווי 100 שקלים) וכמובן בקופסא המקורית עם כל החלקים המקוריים.
האחריות שניתנת הינה ל3 שנים ע"י היבואן הרשמי.
הטאבלט/מחשב הזה מעולה לאנשי עסקים או אנשים שצריכים מחשב קטן ונוח עם כל האופציות שנותן מחשב גדול - ומעבר.
מתאים לתחנות קרקע, לכיוון ושליטה ב APM וסתם לכיף.
המקלדת מעולה והסוללה מספיקה ל13 שעות עבודה.
104054
המחירון של המוצר כיום הוא 2590, שזהו המחיר שאני קניתי, המחיר שאני דורש נמוך בהרבה.
מחיר ינתן בפרטי או בפלאפון 052-2965860
גיא.