hareliko
13-03-2014, 01:38:56
שלום
רכשתי פאנטום 2 לפני כחודש .
הספקתי לקרוא קצת חומר אך מסתבר שבפועל עדיין לא מספיק (יוטיוב וכאלה).
הנחתי שכדי לצבור ניסיון - צריך להטיס לבד ובשטח ריק לגמרי.
הספקתי לעשות כמה טעויות:
בפעם הראשונה הרחפן לא מחזיק ברוח של 20 קמש...:-) נפל ונפגע קלות. לא נגרם נזק.
בפעם השניה (ביום אחר) - לניסיון - לגרום לרחפן לחזור הביתה במצב כאילו לא מצליח לשלוט - אז כיביתי את השלט. פתאום הרחפן "השתגע" וברח לכיוון אחר כך שלא הצלחתי להגיע למצב איך לשלוט בו.
למזלי הוא נתפס בעץ, נגרם נזק לפרופרלים (עדיף)...
לא ברור לי למה הוא משתגע, הרי יש GPS (אורות ירוקים מהבהבים באיטיות, זה אומר לי שהוא מוכן להטסה עם GPS). האם צריך להיות אורות ירוקים דולקים קבוע? אם כן, עשיתי כבר כיול ע"י כך לסובב את הרחפן 360 מעלות לפחות 6 פעמים? על ציר X ועל ציר Y ?
למרות חוברת ההדרכה הקצרה שקיבלתי עם החבילה, לא מוזכר שם על כפתורי ה- ATTI וה- CL HL ...האם שם זה הפתרון?
מצטער שחופר.
הערה: אני לא בישראל.
רכשתי פאנטום 2 לפני כחודש .
הספקתי לקרוא קצת חומר אך מסתבר שבפועל עדיין לא מספיק (יוטיוב וכאלה).
הנחתי שכדי לצבור ניסיון - צריך להטיס לבד ובשטח ריק לגמרי.
הספקתי לעשות כמה טעויות:
בפעם הראשונה הרחפן לא מחזיק ברוח של 20 קמש...:-) נפל ונפגע קלות. לא נגרם נזק.
בפעם השניה (ביום אחר) - לניסיון - לגרום לרחפן לחזור הביתה במצב כאילו לא מצליח לשלוט - אז כיביתי את השלט. פתאום הרחפן "השתגע" וברח לכיוון אחר כך שלא הצלחתי להגיע למצב איך לשלוט בו.
למזלי הוא נתפס בעץ, נגרם נזק לפרופרלים (עדיף)...
לא ברור לי למה הוא משתגע, הרי יש GPS (אורות ירוקים מהבהבים באיטיות, זה אומר לי שהוא מוכן להטסה עם GPS). האם צריך להיות אורות ירוקים דולקים קבוע? אם כן, עשיתי כבר כיול ע"י כך לסובב את הרחפן 360 מעלות לפחות 6 פעמים? על ציר X ועל ציר Y ?
למרות חוברת ההדרכה הקצרה שקיבלתי עם החבילה, לא מוזכר שם על כפתורי ה- ATTI וה- CL HL ...האם שם זה הפתרון?
מצטער שחופר.
הערה: אני לא בישראל.