PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה צעדים מומלצים לכניסה נכונה לתחום ?

dee
16-03-2014, 09:44:02
בהתאם לשרשור המתחילים -
"יש לך נסיון כלשהו בהטסה?"
- לא.
"מה התקציב שלך?"
- רמת כניסה, מה זה אומר ? מתוך בורות, אני לא יודע מהו הסכום המינימלי לכניסה. מה הטווחים שמוגדרים לרמת כניסה במצבי ?
"מה המטרה שלך? (אקרובטיקה, צב״ר, צילום, סתם בא לי)"
- המטרה הסופית, צילום אווירי. בדרך, אין לי בעיה לעבור ברחפן ללא מצלמה (לרכישת מיומנות הטסה) ולהתקדם צעד צעד.
"יש לך ״ידיים״ לבנות/להלחים/להדביק?"
- כן.
"יש לך סבלנות?"
- כן.
"אתה רוצה ללכת על קיט או לקושש את כל החלקים?"
- אם מדובר על עשרות שעות של בניה כשהחסכון הוא לא משמעותי לעומת קיט, אז כנראה שמעדיף קיט.
"יש לך שלט ומקלט? כמה ערוצים?"
- לא.

כיצד הייתם ממליצים להתקדם למי שמתחיל מאפס ומעוניין לרכוש יכולות הטסה בשלב הראשון (שהמטרה הגדולה היא צילום, בתקציב מתקדם יותר) ?
תודה רבה

guymeg
16-03-2014, 10:08:05
באמת שלא הבנתי מה קשורה כל ההתחלה של הפוסט שלך, אבל בקשר לשאלה שלך - קנה HUBSAN, תלמד להטיס ובינתיים תחסוך כסף לכלי איכותי יותר.

גיא

dee
16-03-2014, 10:52:16
באמת שלא הבנתי מה קשורה כל ההתחלה של הפוסט שלך, אבל בקשר לשאלה שלך - קנה HUBSAN, תלמד להטיס ובינתיים תחסוך כסף לכלי איכותי יותר.

גיא

אוקי, אולי ההקדמה מבלבלת. חשבתי להשתמש באיזה פורמט שראיתי בשרשור "מתחילים".

הנקודה היא לא חסכון שלא כסף, אלא סדר עדיפות וכניסה נכונה לתחום שחדש עבורי אבל מעניין אותי מאוד (על הנייר).

אז ההמלצה שלך היא Husban x4 - יש סיבה לקחת עם מצלמה ? המצלמה, בהתאם למחיר כמובן, לא משהו שאשתמש בו.

guymeg
16-03-2014, 12:16:50
אין שום סיבה לקחת עם מצלמה, קח את ההכי פשוט - המטרה פה היא לימוד הטכניקה הבסיסית להטסה ואין פה שום קשר לצילום.

קח לך חודש -חודשיים ללמוד להטיס, אחרי זה תתקדם לרחפן יותר רציני ואחרי זה לFPV וצילום.

dee
16-03-2014, 13:02:08
אין שום סיבה לקחת עם מצלמה, קח את ההכי פשוט - המטרה פה היא לימוד הטכניקה הבסיסית להטסה ואין פה שום קשר לצילום.

קח לך חודש -חודשיים ללמוד להטיס, אחרי זה תתקדם לרחפן יותר רציני ואחרי זה לFPV וצילום.

מצוין, הזמנתי. נתראה עוד חודשיים.

תודה בינתיים :)