צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי גמבלים
lolalol
20-03-2014, 21:09:38
שלום,
קראתי הרבה על גמבלים,
והבנתי שהם מייצבים את המצלמה, מונעים רעידות בצילום, ונותנים לסרטונים סגנון של סרטים אמתיים.
רציתי לקנות את הגמבל של הphntom אבל בגלל שהוא עולה 700 דולר אני מוותר.
אשמח לקבל המלצות על גמבלים טובים בלי פשרות על האיכות.;)
הלוח שלי הוא cyrus all in one עם גרסת megapiratng
flyinglizard
20-03-2014, 21:34:49
הגימבל המקורי של הפנטום עולה 349 דולר. יש היום את הXAircraft Stella שנותן תוצאות יפות ב250 דולר בערך.
lolalol
20-03-2014, 21:38:53
הגימבל המקורי של הפנטום עולה 349 דולר. יש היום את הXAircraft Stella שנותן תוצאות יפות ב250 דולר בערך.
אפשר קישור למקורי של dji?
flyinglizard
20-03-2014, 21:54:41
http://www.bhphotovideo.com/c/product/974188-REG/dji_zegoprogmbl_zenmuse_gopro_gimbal.html
lolalol
20-03-2014, 22:02:10
http://www.bhphotovideo.com/c/product/974188-REG/dji_zegoprogmbl_zenmuse_gopro_gimbal.html
מה אתה אומר על זה זה גם מנועי ברלוואש
http://www.goodluckbuy.com/dji-phantom-brushless-gimbal-camera-mount-w-motor-and-controller-for-gopro3-fpv-aerial-photography.html
flyinglizard
20-03-2014, 23:01:52
זה זבל.
בגדול, יש לך שלוש רמות של מוצרים, בסדר עולה מהדפוק לבסדר:
1. מה שהבאת בקישור ודומיו
2. גימבלים מבוססי אלכסמוס
3. הH3-2D והSTELLA
ברמה הגבוהה יותר יש את מה שאני מייצר אבל זה לא עוזר לך כי זה לא למכירה כרגע, ובכל מקרה יקר יותר. אז אין סיבה באמת לדבר על זה, אבל בכל זאת הכנסתי משפט. אני לא יודע למה, אני אפילו לא מנסה למכור בארץ (אף אחד לא ישלם 400 דולר לבקר כשכולם עם גונבה של אלכסמוס. מסכן, אם הוא רק היה יודע).
בקיצור, הקניה הכי משתלמת כרגע בשני צירים זה הSTELLA.
lolalol
20-03-2014, 23:05:24
זה זבל.
בגדול, יש לך שלוש רמות של מוצרים, בסדר עולה מהדפוק לבסדר:
1. מה שהבאת בקישור ודומיו
2. גימבלים מבוססי אלכסמוס
3. הH3-2D והSTELLA
ברמה הגבוהה יותר יש את מה שאני מייצר אבל זה לא עוזר לך כי זה לא למכירה כרגע, ובכל מקרה יקר יותר. אז אין סיבה באמת לדבר על זה, אבל בכל זאת הכנסתי משפט. אני לא יודע למה, אני אפילו לא מנסה למכור בארץ (אף אחד לא ישלם 400 דולר לבקר כשכולם עם גונבה של אלכסמוס. מסכן, אם הוא רק היה יודע).
בקיצור, הקניה הכי משתלמת כרגע בשני צירים זה הSTELLA.
H3-2D יתאים ללוח שלי?
flyinglizard
20-03-2014, 23:08:16
לא. הSTELLA יתאים.
lolalol
20-03-2014, 23:12:28
[QUOTE=flyinglizard;463453]לא. הSTELLA יתאים.[/QUO
לא הבנתי מה הבעיה באחד ששלחתי לך של ה70 דולר
יש עליו סקירות מדהימות וסרטונים
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?69296-%F1%F7%E9%F8%FA-%E5%E9%E3%E0%E5-%EC%E2%E9%EE%E1%EC-Plug-amp-Play-
flyinglizard
20-03-2014, 23:16:26
אז תקנה אותו. אתה שואל אותי, ואז אני עונה לך, וזה לא מה שאתה רוצה לשמוע - נו מה אני אעשה.
אלו גימבלים זבל, עם תוכנה ישנה פרוצה של אלכמוס שאי אפשר לעדכן. אולי תקבל משהו בסדר, אולי לא, וגם אם "בסדר" אז זה תלוי בסטנדרטים שלך. זה דבר מאוד סובייקטיבי. גם גימבל ב70 דולר הרבה יותר טוב מלשים את המצלמה בצורה קשיחה על הרחפן.
lolalol
21-03-2014, 13:06:20
אז תקנה אותו. אתה שואל אותי, ואז אני עונה לך, וזה לא מה שאתה רוצה לשמוע - נו מה אני אעשה.
אלו גימבלים זבל, עם תוכנה ישנה פרוצה של אלכמוס שאי אפשר לעדכן. אולי תקבל משהו בסדר, אולי לא, וגם אם "בסדר" אז זה תלוי בסטנדרטים שלך. זה דבר מאוד סובייקטיבי. גם גימבל ב70 דולר הרבה יותר טוב מלשים את המצלמה בצורה קשיחה על הרחפן.
אוקי ומה אתה אומר על זה? https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51635__Tarot_T_2D_V2_GoPRO_3_Brushless_Camera_Gi mbal_and_ZYX22_Controller.html
flyinglizard
21-03-2014, 13:56:50
הTAROT בסדר, לא יותר. בשביל המחיר שלו הוא בסדר גמור. אם אתה יכול להוסיף עוד 100 דולר, הSTELLA עובד טוב יותר. אם לא, אז קנה את זה.
lolalol
21-03-2014, 14:01:38
הTAROT בסדר, לא יותר. בשביל המחיר שלו הוא בסדר גמור. אם אתה יכול להוסיף עוד 100 דולר, הSTELLA עובד טוב יותר. אם לא, אז קנה את זה.
סבבה תודה רבה ושבת שלום
עודד מזור
21-03-2014, 15:57:28
לטאה מעופפת, סחטיין על הנחרצות !
צריך להיזהר מלכתוב בפורום הטיסנים "זבל" ו"דפוק" על גימבלים שיעשו את העבודה מצוין עבור 90% מהטיסנאים.
אני פתחתי את שרשור הגימבל המצוטט פה, ומאז צבר שעות עבודה רבות ונקנו עוד 4 שאני יודע עליהם. כולם מבסוטים.
המוצר עצמו מבחינת value for money אדיר.
אני מבין שהסטנדרט שלך גבוה בהרבה (אני מנחש שאתה מהתחום באיזשהו אופן).
אין סיבה שטיסנאים חובבים יוציאו סכומים כל כך גבוהים כמו שאתה ממליץ.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
flyinglizard
21-03-2014, 16:38:13
לטאה מעופפת, סחטיין על הנחרצות !
צריך להיזהר מלכתוב בפורום הטיסנים "זבל" ו"דפוק" על גימבלים שיעשו את העבודה מצוין עבור 90% מהטיסנאים.
אני פתחתי את שרשור הגימבל המצוטט פה, ומאז צבר שעות עבודה רבות ונקנו עוד 4 שאני יודע עליהם. כולם מבסוטים.
המוצר עצמו מבחינת value for money אדיר.
אני מבין שהסטנדרט שלך גבוה בהרבה (אני מנחש שאתה מהתחום באיזשהו אופן).
אין סיבה שטיסנאים חובבים יוציאו סכומים כל כך גבוהים כמו שאתה ממליץ.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
לא המלצתי לו על Z15 ב2500 דולר, המלצתי לו על גימבל של 250 דולר. המוצר שאתה משתמש בו, עם כל הכבוד, הוא מאיכות נמוכה עם תוכנה גנובה, ללא אפשרות עדכון וללא תמיכה. אני מבין שבמדינת ישראל שבה ההכנסה הפנויה נמוכה יותר ממדינה מערבית נורמלית אנשים קונים את הכי זול כי פשוט אין כסף, ואני מכבד את זה, זה לא הופך את הגימבל שלכם לפחות זבל. בטח לא שיש את הטארוט ב50 דולר יותר.
ידידי, אתה רוצה סיפורים - יהיו רבים שיתנו לך את מבוקשך, אבל אם אתה רוצה את האמת הצרופה, תשאל את הלטאה.
עודד מזור
21-03-2014, 23:29:01
ידידי, אתה רוצה סיפורים - יהיו רבים שיתנו לך את מבוקשך, אבל אם אתה רוצה את האמת הצרופה, תשאל את הלטאה.
אהבתי :)
אין לי בעיה כלכלית שמחייבת אותי לקנות מוצרים בזול, ולמרות זאת, אינני מבין מדוע הגימבל שאנו עושים בו שימוש מכונה זבל על ידך בכל הזדמנות. למטיס הממוצע, זה בהחלט מספק ואף מעבר לכך. ראית את הוידאו שפירסמתי, אני מניח שאתה חושב שהוא נורא, אך אם תשאל 90% מבאי הפורום, יאמרו לך שנראה מצוין. אני חושב שהסטנדרט שלך שונה משל רובינו.
מעדיף מאוד שתסביר מבחינה מקצועית מדוע עלינו לרכוש גימבל יקר יותר, זה ייתן בסיס לדיון מקצועי יותר.
מכיר היטב את הגימבלים של FY ו-TAROT, נחמדים מאוד אבל אין להם שום עדיפות. מנסיוני אפילו נוטים יותר ל-HORIZONTAL DRIFT.
עם עניין התוכנה הגנובה אינני יכול להתווכח, וכולנו אוהבים לכתוב בכל מקום אפשרי על חשיבות הקניה מהיצרן המקורי, ובו בעת מזמינים עוד זרועות סיניות חיקוי של DJI, בקרים צרובים SIMONK מהסיני וכיו"ב.
כמובן שכאשר אתה קונה גימבל PLUG & PLAY ב-80$, אל תצפה לתמיכה ושדרוגים, זה חלק מהחבילה של מוצר זול וכולנו יודעים את זה.
flyinglizard
22-03-2014, 02:56:34
הגימבל של FY על הפנים, לדעתי.
הTAROT בסדר.
הH3-2D והSTELLA הם תיקו כשהH3-2D עדיף מבחינת החזקת אופק והSTELLA עדיף מבחינת יצוב נטו. הSTELLA זול יותר וקל יותר ולא דורש בקר טיסה של DJI, ולכן הוא בחירה טובה.
ככה נראה סרטון מהסטלה:
https://www.youtube.com/watch?v=MJbUT6resO8
וככה נראה גימבל הלטאה, לשם השוואה:
http://vimeo.com/80665271
כחלק מהעיסוק שלי אני מכיר ממש, ממש טוב כל גימבל בשוק. זו הדעה שלי כיום אחרי שצפיתי במאות סרטונים. זה דומה למצב בבקרי הטיסה - אתה יכול למצוא דברים זולים שעובדים, או שאתה יכול לקנות נאזה בקצת יותר כסף ולהרוויח הרבה פחות התעסקות.
למה גימבל אחד טוב מהאחר? בעיקר עניין של תוכנה וכיול. יש קפיצת ביצועים מסויימת כשעוברים לגימבלים עם בקר 32 ביט לעומת 8 כמו הגימבלים הקיימים מבוססי אלכסמוס (עכשיו הוא יצא גם עם 32 ביט, אבל עוד לא ממש נמכר), אבל רוב ההבדלים הם אלגוריתמיים. מאוד קשה לעשות גימבל שמייצב טוב ונסחף מעט, ועוד הרבה יותר קשה לעשות אותו עם שלושה צירים.
sharonx
22-03-2014, 08:35:34
לטאה, לא ענית על השאלה של עודד, מה רע בגימבל שלו ולמה הוא לא מתאים למי שרוצה להיכנס לתחום הייצוב ללא השקעה ניכרת?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
flyinglizard
22-03-2014, 13:30:09
בעיות שהיו באלכסמוס 2.2 - יצוב לא טוב, בעיות שמירת אופק (משתנה בהתאם לגימבל והכיול), לא ניתן לעדכון (אני מאמין שאפשר לעדכן עם NULL FIRMWARE אבל צריך לדעת איך).
יש הבדל גדול בביצועים בינו לבין הstella. הstella גם קל יותר ונדמה לי שגם מספק video out דרך הגימבל לחיבור קל לFPV.
מר מתוק
22-03-2014, 14:17:50
בעיות שהיו באלכסמוס 2.2 - יצוב לא טוב, בעיות שמירת אופק (משתנה בהתאם לגימבל והכיול), לא ניתן לעדכון (אני מאמין שאפשר לעדכן עם NULL FIRMWARE אבל צריך לדעת איך).
יש הבדל גדול בביצועים בינו לבין הstella. הstella גם קל יותר ונדמה לי שגם מספק video out דרך הגימבל לחיבור קל לFPV.
אין שום בעיה באלכסמוס 2.2 שלא הצלחתי לפתור.
לא שאני מומחה בעל שם עולמי, פשוט בחור שאוהב ללמוד עם הרבה סבלנות.
חבל שאתה משמיץ גימבל זול שעושה עבודה מעולה ומטעה אנשים בעובדות לא נכונות וגורם להם להוצאות מיותרות.
שחר
lolalol
22-03-2014, 18:29:03
טוב תודה על העזרה,
בהתחשב בסטנדרטים שלי ובתקציב
אני ילך על הtarot
השאלה האחרונה שלי היא האם כדי לי ללכת עליו מהסיני
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51635__tarot_t_2d_v2_gopro_3_brushless_camera_gi mbal_and_zyx22_controller.html
או מהשועל שהרבה יותר זול והאם זה בדיוק אותו דבר
http://www.foxtechfpv.com/gopro-brushless-gimbal-rack-assembly-p-1097.html
עודד מזור
22-03-2014, 19:40:15
הגימבל של FY על הפנים, לדעתי.
הTAROT בסדר.
הH3-2D והSTELLA הם תיקו כשהH3-2D עדיף מבחינת החזקת אופק והSTELLA עדיף מבחינת יצוב נטו. הSTELLA זול יותר וקל יותר ולא דורש בקר טיסה של DJI, ולכן הוא בחירה טובה.
כחלק מהעיסוק שלי אני מכיר ממש, ממש טוב כל גימבל בשוק. זו הדעה שלי כיום אחרי שצפיתי במאות סרטונים. זה דומה למצב בבקרי הטיסה - אתה יכול למצוא דברים זולים שעובדים, או שאתה יכול לקנות נאזה בקצת יותר כסף ולהרוויח הרבה פחות התעסקות.
למה גימבל אחד טוב מהאחר? בעיקר עניין של תוכנה וכיול. יש קפיצת ביצועים מסויימת כשעוברים לגימבלים עם בקר 32 ביט לעומת 8 כמו הגימבלים הקיימים מבוססי אלכסמוס (עכשיו הוא יצא גם עם 32 ביט, אבל עוד לא ממש נמכר), אבל רוב ההבדלים הם אלגוריתמיים. מאוד קשה לעשות גימבל שמייצב טוב ונסחף מעט, ועוד הרבה יותר קשה לעשות אותו עם שלושה צירים.
קבל לייק על הפוסט הזה.
מודה שלא השתכנעתי לגמרי אבל כעת נתת הסבר לעניין והסירטונים מרשימים.
לא בטוח שמצדיק את הפרש המחירים, במיוחד לצלמים החובבנים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.