צפייה בגרסה מלאה : חדשות לעולם לא מאוחר מידי
flatspin
23-04-2014, 17:42:04
מעולם, לאורך שנים לא פתחתי דספיוט, גם אם המשלוח התעכב מעבר לזמן הקצוב. מצד שני, כל ההזמנות שביצעתי עד היום, לאורך שנים, הגיעו אם יותר מוקדם ואם מאוחר. אף אחת לא אבדה בדרך.
היום קיבלתי לידי בדואר (צבי, אמרנו ???) חבילה שהזמנתי ביום 12/1/2014. לפי המעקב, החבילה נדדה מהונג-קונג לפיג'י, משם לטורקיה ומשם לישראל. כאן היא רבצה לבטח במחסני הדואר במשך למעלה מחודש וחצי עד שפקיד זריז החליט שהגיע הזמן להעביר אותה לידי הנמען (במקרה זה, אני).
תמיד חזרתי על המנטרה הבלתי נלאית - סבלנות זה שם המשחק. דחוף לך, קנה כאן. הזמנת בחו'ל, אל תהיה קצר רוח.
והרי טיפ קטן למעוניינים. חבילות קטנות שערכן לא רב אני מעדיף, כאשר הבחירה בידי, לשלוח בדואר רגיל (לא רשום). גם חוסך כמה דולרים והמשלוח מגיע עד כדי שבועיים יותר מהר.
צודק כמעט בהכל,
הקטע שאתה מניח שהחבילה שכבה בישראל חודש וחצי איננו נכון.
יש שירשור ענק ב rcgroups על דואר פיג'י, דואר פיג'י שלח את החבילות דרך דואר שוויץ, וכמעט כל החבילות נתקעו חודש עד חודשיים במחסנים שלהם ברחבי אירופה..
קנדה, ארה"ב כולם מדווחים על זמני משלוח של 60-90 יום... אז אולי דואר ישראל הוסיף שבוע שבועיים ל-90 יום האופיינים של פיג'י
אבל זה מאחורנו .. הסיני הפסיק לעבוד עם פיג'י לפני חודש בערך, למרות שלי יש עדיין חבילות של פיגי' בדרך (מעל 60 יום - ולא פתחתי דיספיוט)
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2063832&page=34
flatspin
25-04-2014, 20:04:51
לפי דף המעקב של דואר פיג'י, החבילה נחתה בישראל ביום 26 לחודש פברואר.
אם חשבוני אינו מטעני, חסרים 3 ימים לחודשיים.
יפה....אצלי המעקב של פיג'י אומר שהחבילה בארץ כבר מה 3/3 . זה לא אומר שהיא בארץ ..
יש הרבה מקנדה , דנמרק , שוויץ ועוד מדינות שגם בהם דואר פיג'י מעדכן שהחבילה הגיע לארץ שלהם אבל חברת הדואר בארץ היעד לא יודעת מזה כלום.
ולכן אני מסיק שבמקרה של דואר פיג'י העיכוב לא בגלל דואר ישראל.
אולי עוד שבוע אקבל את שלי ???
flatspin
25-04-2014, 22:35:45
הדגש בהודעתי היה על עצם העובדה, שלמרות הזמן הרב שחלף מיום ההזמנה, החבילה הגיעה, בסופו של דבר, בשלמותה.
היכן היא השתהתה, למה וכמה, אין לי שליטה על זה. השורה האחרונה, נחיתת החבילה אצלי, היא הקובעת.
והמסקנה כרגיל, ס ב ל נ ו ת !!!
adibenbasat
26-04-2014, 14:27:46
אם אתר מתחייב שהחבילה שהוא מוכר תגיעה עד 45 יום אין סיבה מוצדקת שזה לא יקרה, כמו שאתה מתחייב לשלם את סכום המלא של מחיר המוצר שקנית.
הסכם הוא דבר דו צדדי ואם אחד הצדדים לא מקיים אותו הוא "מפר את ההסכם", מכן נבא הצורך בגוף שלישי המפקח ששני הצדדים שיעמדו בחוזה במלואו (פייפל).
אני חושב שב-45 יום ניתן וסביר להעביר חבילה מכול מקום בעולם לכול מקום בעולם וזו הסיבה שנקבו והתחייבו לפרק זמן זה, 45 יום לחכות מבחינתי זה בהחלט "סבלנות".
לא משנה באיזה תחנה\נקודה החבילה מתעכבת, כול גורם בשלבי המעבר של החבילה מחויב ותחת חוזה, ומכן שאם כעבור היום הנקוב בחוזה החבילה לא מגיעה זכותך לדרוש פיצוי או את כספך חזרה.
אישית אני קונה באתרים אך ורק דרך פייפל ואם החבילה לא מגיעה מספר ימים לפני שעבר חלון הזמן שהאתר מתחייב ו\או הביטוח של פייפל (45 יום),
אני פותח מחלוקת ולא צריך לעניין אותי מי אשם אם זה בגלל האתר, הדואר של פיג'י או הדואר של ישראל,
כשאני משלם על משלוח אני משלם לכולם ושאני מקבל החזר מפייפל על חבילה שלא הגיעה, אז כולם לא מקבלים תשלום עמלה.
אף אחד לא עושה לנו טובה ואין סיבה שנשלם מחיר מלא על חצי שירות, יש חוזה כתוב והכול מאוד ברור.
flatspin
26-04-2014, 16:06:12
אתה צודק לגמרי בגישתך.
מצד שני, אני מעדיף להמתין ולקבל את המוצר שהזמנתי ואין לי ענין להתנצח עם השולח.
עם זאת, להבנתי, הסיני חטף מנה גלובלית, כלומר מכל לקוחותיו סובב עולם, והוא התרחק מדואר פיג'י - שם היתה עיקר הבעיה - כמו מאש. אני מקוה שמעכשיו לוח הזמנים יתקצר ויחזור להיות כמצופה.
isaac1
28-04-2014, 12:40:18
אני ממתין לשתי חבילות, האחת, טיסן עם הסטאפ, והשניה חלקי חילוף לטיסן, שניהם "אבדו בדרך".
HK פתח בחקירה:mad:
PAYPAL לא מתערב,(עברו 45 ימים):(
יש סבלנות:mad::mad::mad:
Shay Kapah
28-04-2014, 13:14:01
עשיתי הזמנה לפני שבוע ו שלחו לי בדואר סינגפור
אני גם נכוותי מדואר פיג׳י אין דואר איתי כזה לא רק שגם הייתי מקבל ממנו מספר מעקב פיקטיבי
כרגע המספר מערב שקיבלתי מדואר סינגפור עובד ומראה שחבילה התקבלה
נקווה לקבל את החבילה כמה שיותר מהר.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
flatspin
28-04-2014, 17:09:18
והרי חדשות טריות, ישר מהתנור:
http://www.themarker.com/technation/1.2304229
וכל מילה נוספת - מיותרת
Shay Kapah
28-04-2014, 17:59:36
אלו כבר חדשות ישנות
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
flatspin
28-04-2014, 18:41:58
אם הכל ברור וידוע, אז מה הלחץ?
הרי שירשור ארוך וטענות אין ספור כלפי כל העולם לא יעלו ולא יורידו. המשלוח לא יגיע יותר מהר.
כמו שנאמר: "זה מה שיש" !!!
mixerfix
28-04-2014, 19:33:47
אני ממתין לשתי חבילות, האחת, טיסן עם הסטאפ, והשניה חלקי חילוף לטיסן, שניהם "אבדו בדרך".
HK פתח בחקירה:mad:
PAYPAL לא מתערב,(עברו 45 ימים):(
יש סבלנות:mad::mad::mad:
Isaak, PayPal does indeed do what it promises - open a dispute on time, get service. You dropped the ball and you blame others.
I suggest you find and watch the YouTube video of "Fledermouse at the Olympics" and see whether it wears correctly.
You know what - as a public service - here is the link:
https://www.youtube.com/watch?v=HEedHjsKZJs
I have been using PayPal for the last 15 years more or less. Over the years, I had to open a number (say, less than 10) disputes. Not ONE has been handled incorrectly or badly.
M
isaac1
29-04-2014, 09:28:31
Isaak, PayPal does indeed do what it promises - open a dispute on time, get service. You dropped the ball and you blame others.
I suggest you find and watch the YouTube video of "Fledermouse at the Olympics" and see whether it wears correctly.
You know what - as a public service - here is the link:
https://www.youtube.com/watch?v=HEedHjsKZJs
I have been using PayPal for the last 15 years more or less. Over the years, I had to open a number (say, less than 10) disputes. Not ONE has been handled incorrectly or badly.
M
Hi there,
I have just expressed my agonies, and totally taking responsibility
Just very frustrating all this issue with HK.:(
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.