התחברות

צפייה בגרסה מלאה : היום בחוף הדולפינריום..השעון ממשיך לדפוק

guyrud
25-04-2014, 17:25:06
היי
צהריים ..קפצתי למסור משהו לבקשת חבר לא רחוק משוק הכרמל.
נקפוץ לים ..נשטוף את העיניים קצת..חשבתי..
אני בלי התימנייה:).ויש על מה להסתכל..תל אביב..צעירים..סבבה:o
הבת שלי בת 21 גם בקטעים האלה..נו העולם שייך לצעירים אומרים.:)
מגיע לחוף..עד המים ..מסתכל שמאלה..ולידי ממריא
פאנטום dgi עם מצלמת גופרו.
הבחור מרחף מעל כולם..ילדים ..צפוף
נכנס עמוק לתוך הים ואז מגיע במהירות לכוון החוף מעל
הרוחצים בבאז..חיוך על פניו..החיים יפים.
כמה זמן אתה מטיס שאלתי בנימוס..
אה..חודש אחד .הבחור אומר.
בדקת שהכל סגור לפני שהמראת? פרופים בדיקה ויזואלית מקיפה.
על מה אתה מדבר הוא עונה לי.
ואני לתומי משחק אותה ..מה אתה עושה עם משתחרר לך חוט בהלחמה
והדבר הזה נופל על ראש של ילד בן שנתיים?
הא..אין מצב זה בטוח לחלוטין ענה לי.!!!:rolleyes:
וביטוח ככה בקטנה יש לך..אתה יודע..
כאן הוא החל להראות סימני עצבים.
יום טוב שיהיה לך..הלכתי משם.
בדרך לאוטו שמעתי כל הדרך את השעון
תיק..טאק..תיק..טאק... מישהו בקרוב יוצא בגדול מהמשחק.
וזה לא יהיה נעים.
וכל מילה..מיותרת.
אנחנו שמטיסים כבר 20-30 שנה
הולכים לקבל חוקן רציני בגלל טיפש אחד
Guy

igalr
25-04-2014, 17:50:10
אין לו מה לבדוק ויזואלית כי הכל פנימי
אפילו הפרופים אין מה לבדוק כי ההברגות שלהם הם בכיוונים כאלה שהם לא יכולים להפתח .

guymeg
25-04-2014, 18:56:19
יגאל אתה תמיד אופטימי?

היום הגעתי למנחת שלנו והיו שם משפחה שקנו פאנטום 2 והיום קיבלו אותו. ראיתי שהם לא יודעים להטיס וקצת מתקשים אז ניגשתי לשאול ולברר קצת אם הם צריכים עזרה או הכוונה.
מפה לשם התפתחה שיחה ושאלתי את אחד הילדים מה אמרו להם בחנות - וכמו שציפתי, המוכר בחנות אמר להם שאין תקלות בדבר הזה (והאבא מהצד אומד "מקסימום נעשה חזרה לבית").
אז שאלתי אותו ומה תעשה אם ישבר פרופלור באוויר או ש'בדרך לבית' תיגמר הסוללה - הוא ענה שזה לא יכול להיות, שהכלי יחזור לבית עוד לפני שנגמרת הסוללה (באמת שאני לא זוכר אפשרות כזו בנאזה...).

אז הינה - עוד הוכחה לכך שהתחום שלנו הולך ומתדרדר...

saniel
25-04-2014, 19:04:26
יגאל אתה תמיד אופטימי?

היום הגעתי למנחת שלנו והיו שם משפחה שקנו פאנטום 2 והיום קיבלו אותו. ראיתי שהם לא יודעים להטיס וקצת מתקשים אז ניגשתי לשאול ולברר קצת אם הם צריכים עזרה או הכוונה.
מפה לשם התפתחה שיחה ושאלתי את אחד הילדים מה אמרו להם בחנות - וכמו שציפתי, המוכר בחנות אמר להם שאין תקלות בדבר הזה (והאבא מהצד אומד "מקסימום נעשה חזרה לבית").
אז שאלתי אותו ומה תעשה אם ישבר פרופלור באוויר או ש'בדרך לבית' תיגמר הסוללה - הוא ענה שזה לא יכול להיות, שהכלי יחזור לבית עוד לפני שנגמרת הסוללה (באמת שאני לא זוכר אפשרות כזו בנאזה...).

אז הינה - עוד הוכחה לכך שהתחום שלנו הולך ומתדרדר...

הנורא הוא פחות האנשים שמטיסיים באיזורים שיחסית מועדים לפורענות
ויותר המוכרים שרק רוצים לעשות רווח ופשוט מוכרים בצורה חסרת אחריות מוצר לאנשים שלא יודעים להשתמש בו, זה יותר נורא לטעמי,
מספיק שכל מוכר שהיה מוכר מסוק מציין שעלולות להיות תקלות כאלו ואחרות וכבר זה היה מגביר את הזהירות.
נורא.

shayke007
26-04-2014, 00:34:11
מה לגבי המטוסים הקלים למיניהם שיורדים לגובה ממש נמוך ממש כמה עשרות מטרים מהראש בחופי פלמחים, סופרלנד וכו'
לכל כלי תעופה יש סיכון ולפי דעתי אסור להטיס מעל אנשים
אני עם אני מצלם לייד אנשים אני דואג שיהיה ליידי מישהו שילך מתחת לרחפן תמיד עם חס וחלילה קורה משהו ומשתדל שלא להטיס לייד אנשים
הפנטום מאוד יציב במזג אוויר טוב ובטווח בינוני ורחפן שמתוחזק היטב הסיכוים קלושים מאוד שהוא יפול אלה המטיס לא יודע מה...
בקיצור תשדלו כמה שפחות להטיס במקומות מאוכלסים

zuza
26-04-2014, 14:37:19
זה כבר הנושא השלישי שלי להיום שהוא מדבר על אותו הדבר בדיוק רק בפורומים שונים זה או שאנחנו ניקח את זה לידיים שלנו או שת"ע יבואו לפניינו ואז גם אנחנו נהיה בבעיה.
בקיצור האופציה זה לעזור לרת"ע וכן אני יודע שזה אומר להיות מיאק כלפי מישהו אחר ולהתלונן עליו או לחכות ובסוף אנחנו נקבל בראש כמו גדולים על זה שלא עשינו כלום.