PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בכיול v911

idando
06-05-2014, 19:37:33
היי,

אני לא מצליח לתקן את הבעיה של הV911 של הבן שלי......למרות הסרטונים וכו אני לא מצליח לייצב אותו.
איך אתם יכולים לעזור לי ? מכירים חנות טובה באזור השרון או תל אביב שתעשה לי את השירות הזה ותעזור לי ?
או משהו ?
תודה על העזרה.
נ.ב בנתיים המסוק מפסיד למכונית ואני מתבאס.....
עידן

ניב
06-05-2014, 20:10:40
אסור לציין שמות של חנויות מהארץ.
בכל אופן זה לא יעזור שחנות תייצב לך אותו ("תקזז" לך אותו), כי צעצועים כאלה מתנגשים/מתרסקים הרבה, וכל להב שמתעקם טיפה יכל לפגוע באיזון המסוק ואז שוב צריך לקזז אותו.
פעולת הקיזוז פשוטה מאד:
יש לך ארבעה כפתורים בשלט, כל אחד מהם אחראי על "תיקון" פעולה שגויה שהמסוק עושה מטבעיות.
שים לב לתמונה: (בהנחה שהשלט שלך מסוג "Mode 2" - סטיק מצערת משמאל בשלט)
http://up407.siz.co.il/up2/m0q2mgjkyiyo.jpg (http://www.siz.co.il/)
ברגע שתעלה את כפתור "3" למעלה, "אף" המסוק יפנה כלפי מטה - ויגרום לו להתקדמות. (והפעולה הנגדית תעשה את ההפך - במידה ותוריד את כפתור "3" כלפי מטה, "אף" המסוק יעלה למעלה ובכך ייסוג אחורה)
אז במידה ולמסוק יש נטייה טבעית לטוס קדימה, תוריד את כפתור "3" בהדרגה עד שהוא יתיישר וההפך.
כפתור "2" אחראי על תנועת המסוק ימינה ושמאלה על "ציר ה-Y". (שהמסוק יסתובב במקום)
כפתור "1" פחות קריטי במקרה שלך, הוא אחראי על ה"מהירות" בה המסוק יעלה או ירד למטה. (אם הוא עולה "בבת אחת" אז תוריד את הכפתור למטה, ואז הוא ימריא במהירות הדרגתית יותר)
כפתור "4" אחראי על תנועת המסוק ימינה ושמאלה על ציר ה-X, משמע אם תזיז את הכפתור ימינה - המסוק יטוס "בטבעיות" ימינה, וההפך.
מקווה שעזרתי, אני לא יודע אם הבעיה שלך היא אחרת.
ד"א כשאתה מכוון את המסוק ("מקזז אותו"), אסור שתהיה רוח שתשפיע על תנועת המסוק. אחרי כל קיזוז תמריא, ותראה אם צריך לתקן עוד פעולה טבעית של המסוק.

Zivshvar
06-05-2014, 21:57:54
היי עידן, בגדול המסוק מגיע מקוזז , לפעמים יש צורך בקיזוז הזנב , ברוב המסוקים האילו ראיתי שיש נטייה טיפה ימינה , בגדול ברגע שאתה מעלה את המסוק לאויר המסוק מושפע מ "אפקט קרקע״ ובגלל המשקל הנמוך שלו הוא מאוד תזוזתי , לגבי הקיזוז אתה אמור לעלות את המסוק לגובה של בערך חצי מטר ורק אז לקזז , תתאמן קצת על המסוק לוקח כמה סוללות עד שתופסים את העניין , שיהיה בהצלחה !!!

Ziv