צפייה בגרסה מלאה : שאלה DJI Phantom 2 Vision Plus
br.eran
17-05-2014, 11:07:48
שלום לכולם,
אני מתלבט בימים האחרונים האם לקנות Phantom 2 Vision Plus או ללכת על Phantom 2 + גימבל 3D + מצלמת GoPro Silver + מסך + משדר/מקלט + iOSD וכו'....
ההפרשים במחיר בחישוב ראשוני הוא שההרכבה עצמית יקרה בכ-1000 ש"ח.
יש יתרונות וחסרונות בכל אחד מהבחירות, רציתי להתייעץ ולהעלות את השאלה הזו פה,
מה אתם הייתם עושים?
תודה,
ערן.
segozi
18-05-2014, 13:20:50
בתור מתלבט כמוך, בסוף הלכתי על F450, ועדיין מטיס ללא רגליות ההגבהה אפילו
קח בחשבון, שאם אין לך ניסיון, אתה תרסק (במידה זו או אחרת ) כמה פעמים את הכלי.
לכן, כדאי ומומלץ קודם ללמוד להטיס ( ועדיף עם סימולטור בהתחלה ) ללא תוספות של גימבל ומצלמה.
ורק אז, להוסיף לאט לאט את הדברים.
saniel
19-05-2014, 06:38:08
דעה אישית , ב450 יש הרבה יותר מרחב תמרון מאשר הפאנטום, יותר אפשרויות לעשות מודיפיקיצה, וכמובן שתמיד הכי כיף לבנות לבד.
מה שכן זה דורש הרבה שיעורי בית.
flyinglizard
19-05-2014, 12:13:30
עזוב אותך מ450, סתם התעסקות - תשאיר את זה להמשך, כשאתה יודע שהתחביב הזה באמת מעניין אותך.
הוויז'ן+ יטוס מיד ויתן לך תוצאות מצויינות, ואם תטיס בשטח פתוח ובזהירות גם אין סיבה שתרסק שום דבר.
הפנטום 2 עם גימבל וציוד FPV הוא מעט יותר התעסקות מהוויז'ן+ (לא הרבה), אבל יש כאן יתרון בו אתה יכול להטיס את הכלי בלי הציוד בהתחלה עד שאתה מבין את העקרונות, ולא לסכן ישר כלי יקר (שקשה מאוד לתקן, לדעתי).
לפנטום 2 עם FPV יהיה יותר טווח מהוויז'ן+, וכנראה שהצילום יהיה עדיף. אפשר גם לתקן את החלקים יותר בקלות (מצלמה בנפרד, גימבל בנפרד, FPV בנפרד ופנטום בנפרד).
אישית הייתי לוקח את הפנטום 2.
br.eran
23-05-2014, 11:21:17
תודה רבה לכולם, אכן הרעיון כרגע זה להתחיל בתור בדיקת התכנות לתחביב, ייתכן ובעתיד אני ארחיב את זה לכלים נוספים :)
יכולים להמליץ על מקום טוב, זול ואמין לקנות את הפאנטום 2?, בבקשה תחזרו אליי בפרטי.
תודה!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.