צפייה בגרסה מלאה : [עזרה] סיחרור קל במסוק 450
almog_me
24-05-2014, 02:04:08
שלום התחדשתי במסוק 450, כשאני מתחיל להעלות את הס"לד המסוק מסתחרר ימינה, גם בריחוף אבל אם אני מתקן עם הסטיק ומחזיק אותו אני מצליח לישר את הזנב , ה gyro מתקן נכון והוא במצב נועל זנב מה יכולה להיות הבעיה?
ניסיתי לקזז עם השלט אבל גם כשאני מקזז עדין הוא מסתחרר לאותו כיוון,חוץ מיזה מכני הכל מכוון היטב.
תודה אלמוג
kal1311
24-05-2014, 06:56:25
אני בספק שהכל תקין..
איזה גירו?
איזה סרוורים
מהיכן בארץ?
almog_me
24-05-2014, 12:26:26
אני בספק שהכל תקין..
איזה גירו?
איזה סרוורים
מהיכן בארץ?
את האמת שזה משהו סיני לגירו קוראים titan 720.
אני מאזור חיפה.
כשאני מתנתק את המנוע ומפעיל את הרדיו אני מזיז את הזנב עם היד ורואה שה gyro כן מתקן נכון.
ShlomiB
24-05-2014, 13:34:19
תרים את הגיין, ותבטל trim כלשהו על הזנב.
ועוד משהו, אסור להזיז את המסוק מרגע חיבור הסוללה עד שהגירו אתחל את עצמו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
wind556
24-05-2014, 15:05:40
נתחיל מזה שמה שיש לך על המסוק לא נחשב לג'יירו, ואפילו לא לחיקוי של ג'יירו
לא תקבל טיסה טובה או אפילו רק סבירה אם לא תחליף אותו למשהו ראוי
gadily
24-05-2014, 22:35:13
לפני שמחליפים את הגיירו/סרוו זנב כדאי לדעתי לנסות לכוון אותו נכון:
בהנחה שהגיירו מתקו נכון ויש לסרוו הזנב (חייב להיות דיגיטלי מהיר) תחום תנועה מספיק על הסלידר לשני הכיוונים.
שלב א: מוד GAIN ללא שומר זנב. עולים לריחוף ומשנים מיקום מכני של סרוו הזנב עד לצמצום הסחיפה בסבסוב למינימום. מגדילים גיין למקסימום האפשרי ללא נדנוד זנב
שלב ב: מוד שומר זנב -עולים לריחוף מגדילים גיין למקסימום האפשרי ללא נדנוד זנב.
אם זה לא ילך- יש לשקול לעבור לגירו + סרוו זנב יותר איכותיים.
אם אין לך ניסיון בתהליך זה כדאי שתעזר במישהוא מנוסה יותר.
gadily
24-05-2014, 22:37:09
עוד הערה:
לודא שאין TRIM ו-MIX כלשהוא לזנב!!
wind556
25-05-2014, 12:22:57
לפני שמחליפים את הגיירו/סרוו זנב כדאי לדעתי לנסות לכוון אותו נכון:
בהנחה שהגיירו מתקו נכון ויש לסרוו הזנב (חייב להיות דיגיטלי מהיר) תחום תנועה מספיק על הסלידר לשני הכיוונים.
שלב א: מוד GAIN ללא שומר זנב. עולים לריחוף ומשנים מיקום מכני של סרוו הזנב עד לצמצום הסחיפה בסבסוב למינימום. מגדילים גיין למקסימום האפשרי ללא נדנוד זנב
שלב ב: מוד שומר זנב -עולים לריחוף מגדילים גיין למקסימום האפשרי ללא נדנוד זנב.
אם זה לא ילך- יש לשקול לעבור לגירו + סרוו זנב יותר איכותיים.
אם אין לך ניסיון בתהליך זה כדאי שתעזר במישהוא מנוסה יותר.
איש יקר, התהליך הפוך. בג'יירו קשה מאד להתפשר, במיוחד למטיס מתחיל. לא יעזרו שום כיוונים עם הג'יירו הזה, הוא יבעט בכל הזמנות והתוצאה תהיה יותר יקרה מרכישת ג'יירו טוב על ההתחלה
ולשואל, אני חוזר על ההמלצה שלי: קודם תחליף ג'יירו ורק אחרי זה תבצע כיוונים מקצועיים במסוק. זאת הדרך הנכונה ובסופו של דבר הכי זולה (וכמובן שסרוו הזנב צריך להיות מתאים באיכותו לג'יירו)
almog_me
25-05-2014, 13:58:00
תודה רבה לעוזרים הבעיה הסתדרה, ככל הנראה זה קרה בגלל שהייתי מזיז את המסוק לפני שהגירו היה מתאפס וזה גרם לבעיה.
danoneyal
30-05-2014, 20:38:11
שמח לשמוע שהבעיה נפתרה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.