PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלט ספקטרום על פאנטום 1 עם שליטה על גימבל בראשלס

איתי לונטל
27-05-2014, 05:41:22
מה יש?

פאנטום 1 FC-40 (כלומר זה עם המצלמה WIFI המצלמה הושמדה...;)) למה זה חשוב? כי תדר השליטה הוא 5.8 מה שגוזר שלא ניתן לשדר וידאו וטלמטריה בתדר זה!

גימבל בראשלס של הסיני מכוייל למצלמת מוביוס-עובד נהדר!! כמו כן הותקנה ידית לשליטה על ציר ההשפלה של המצלמה ב"ערוץ הסודי" של שלט הפאנטום.

מה רוצה לעשות?

להחליף את רדיו השליטה ל ספקטרום DX7 תדר 2.4 ולאחר מכן להתקין את המשדר 5.8 ומערכת OSD של REMZIBI.

מה הבעיות?

1. לשלט הנדון אין ערוץ של "כפתור בורר" כלומר סטיקים כמובן ושאר שלושת הערוצים אלו מתגים-האם ניתן לשלוט על ההשפלה בעזרת מתג?
2.למיטב הבנתי ושיטוט ברשת וב יוטיוב לא צריכה להיות בעיה להגדיר עם השלט הנ"ל מצבי FAIL SAFE כפי שקורה היום בשלט המקורי.האם מישהוא התנסה בכך?

אגב זה פורום נהדר ומוקד ידע מרתק!

איתי.

guymeg
27-05-2014, 06:45:51
מה זה "השפלה" - אתה מתכוון לעילרוד? TILT?

שפכת פה יותר מדי מידע ומושגים שאין לי מושג איך הם קשורים לתחום או לשלטים בפרט (איך " כפתור בורר" (שאין לי מושג מה זה) מתקשר ל"סטיקים כמובן" - אתה מתכוון למתג מצבים?)
יש לך אפשרות לכוון את ערוץ הTILT של הגימבל למתג 3 מצבים ולכל מצב לקבוע את מיקום המצלמה - אבל קח בחשבון שיהיו לך רק 3 מצבי TILT.

לגבי ה FAIL SAFE - אין לי מושג, אני לא חסיד של ספקטרום - אבל אם ראית שזה קיים ברשת וביוטיוב - תעשה על פי מה שאומרים לך שם, זה כבר קיים. זה שעוד מישהו יגיד לך את זה מה כבר יכול לעזור לך? זה קיים.

איתי לונטל
27-05-2014, 07:42:45
תודה,

סליחה,הכוונה בהשפלה זה TILT

הכוונה בכפתור בורר זה פוטנציומטר שיש בחלק מהשלטים ובשלט שלי אין,ההצעה לגבי צימוד ה TILT לכפתור שלשה מצבים היא מצויינת,זה מה שאעשה,תודה!

איתי.