PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבחירת מזגן

bankotsu
11-06-2014, 18:40:05
שלום לכולם,

אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ').
מכיוון שרעש לא מונוטוני מפריע לי מאוד (כמו כניסה ויציאה של מעבה) ומכיוון שיציבות הטמפ' בחדר חשובה לי אני שוקל גם מזגנים עם טכנולוגית אינוורטר מכיוון שהבנתי שהמעבה עובד בצורה יותר יציבה מאשר במזגן רגיל דבר שעשוי להוות יתרון מבחינת דברים אלו.
ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית וגם חוות הדעת היו מאוד חסרות אינפורמציה (על כל שיבוח יש השמצה) ולכן אני מנסה את מזלי פה.
בחדר אחר בביתי (בעל אותם מימדים רצפתיים) יש מזגן electra super 14 שהותקן לפני 5-6 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו אבל מבחינת יציבות הטמפ' הוא לא עושה את העבודה הכי טובה (הוא נכנס ויוצא מפעולה המון ובנוסף היו פעמים שהדלקתי אותו וכיביתי אחרי מס' דקות לסירוגין כי אחרי שהדלקתי אותו הוא נטה אחרי כמה זמן לקרר יותר מדיי ואחרי שכיביתי אותו נעשה ממש חם וחוזר חלילה).
בכל מקרה ראיתי שאלקטרה הפסיקו לייצר את הדגם הזה. שמתי לב גם שבזמן האחרון אנשים יותר ממליצים על תדיראן מאשר אלקטרה ומתלוננים על כמה השירות של אלקטרה גרוע ואיטי ושאלקטרה היום היא לא מה שהיתה לפני כמה שנים (בזמן שנרכש המזגן שהזכרתי).
אשמח אם תוכלו לומר לי אם טכנולוגית האינוורטר מתאימה באמת לצרכיי או שהיא סתם מיותרת ומזגן רגיל יכול להשיג את אותו האפקט שדיברתי עליו ובנוסף אשמח להמלצה על דגמים ספצפיים.
באתר של אלקטרה ראיתי את classic 10, go 10 שתאמת נשמעים לי אותו הדבר אבל לא מצאתי מזגן אינוורטר לתפוקה שאני צריך חוץ מ-classic inverter 12 שהוא בעל דירוג אנרגטי E (לא נשמע כל כך טוב במיוחד שהדגמים האחרים שהזכרתי מדורגים A). החוות דעת היחידות שהצלחתי להשיג לגבי דגמים אלו הן מזאפ שלא היו מעודדות כל כך...
בכל אופן אשמח לחוות דעת או עוד אופציות.

המון תודה!

matanmax
11-06-2014, 19:02:18
איך????? מה???? למה???

yuval35
12-06-2014, 01:11:53
קח אלקטרה classic 10 אתה תהנה ממנו. בהצלחה!

josh_1972
12-06-2014, 07:59:42
האינווטר מנצח. יש לי 3 מזגני אינוורטר גדולים בבית. לא שומעים ולא יודעים שעובדים למרות שנותנים עבודה מצויינת. הבעיה זה המחיר. יותר יקרים

Sent from my W200 using Tapatalk