התחברות

צפייה בגרסה מלאה : במידה ומישהו צריך צילום

zuza
23-06-2014, 06:14:53
אז ככה תאמינו לי שזה לא בא מרוע לב אבל אני אישית כבר נישברתי.
אז קוראים לי ערן וכן אני מה"דפוקים" שמנסים בימים אלו להוציא רישיון מסחרי (עכשיו עובר לכם בראש כל הכבוד "פרייר") אז כן במדינה כמו שלנו אני נקרא פרייר שמוכן לשים הרבה כסף כדי ליצור.
אז איפה מתחילה הבעיה לאחר שיחה עם עוד קולגה שגם בתהליך באה לנו התובנה שכנראה בארץ זה לא יעבוד כי יש אנשים הרבה יותר מיקצועים מאיתנו עם כלים הרבה יותר בטיחותיים שכמובן "יש להם ביטוח" וכמובן "עברו" את כל התהליך (שכמובן או שהם לא מכירים או שהם מצפצפים עליו)..
בקיצור יש חבר'ה שהורסים גם את התחביב וגם את המקוצוע בכך שהם מטיסים כלים אשר טסים ללא רישיון וכמובן ללא רישיון מטיס מה שבסופו של דבר יפגע בכולם ללא יוצא מין הכלל.
אז אחרי ששפחתי את מה שעל ליבי ואחרי שצפיתי בכמה סרטונים שגרמו לי ממש להתעצבן אמרתי לעצמי למה לא נעזור ונפרסם את החבר'ה האלו אז קבלו את המייטב.
* יכול להיות שמישהו מהם במקרה יש לו רישיון למרות שלא נראה.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9uiVE34W60

https://www.youtube.com/watch?v=1vp8zufdSMU

https://www.youtube.com/watch?v=hUL7eGDWUBI

כמובן שיש עוד הרבה אנשים מקצועיים בתחום אז אם בא לכם להמשיך להטיס במידה ואתם רואים משהו כזה קורה לפניכם תכירו את המייל הבאה:
בני דוידור: davidorb@mot.gov.il זה הבחור שממונה על תחום כטב"ם ברת"א אני בטוח שהוא ישמח לקבל פרטים כדי להזמין אותם לצילומי אויר.

Barak Nevo
23-06-2014, 06:38:08
חביבי , בסופו של דבר , בכל העולם יבינו , שהתופעה יחד עם הרבה תופעות אחרות , לא ניתנות לשליטה , כמו שלא עוצרים 4 גלגלים בעצור , או חוצים קו לבן , או מעשנים גראס , יש כוחות גדולים יותר ממה שאנחנו מבינים.
זה לא יעזור ויפגע במלשינון , כי זה לא בעיה לדעת מי אתה , ואתה פוגע בכלל הקהילה בדרך הזו

zuza
23-06-2014, 06:49:06
אז יפה תפריד בין תחביב לעסק

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Barak Nevo
23-06-2014, 06:58:11
אחי , אני מבין את התסכול שלך
גם אני במצבך

josh_1972
23-06-2014, 07:02:39
כמובן שצריך לשמור על כללי בטיחות אבל עם כל הכוונות הטובות זה נשמע לי יותר כמו מלשינון ולכן זה נראה לי קצת לא לעניין .
יתרה מכך... לא בטוח שבאמת מעניין את רת"א מה עושה רחפן בתוך חדר או אולם סגור (כמו בקישורי יוטיוב ששמת ) זה לא ממש מסכן את כלי התעופה בשמיים ולכן זה גם מיותר לפנות אליהם.

Sent from my W200 using Tapatalk

zuza
23-06-2014, 07:06:54
לידע כללי באחד הצילומים רואים רחפן שטס על החוף בנקודת גישה לנתב"ג שנקראת לימה לימה

josh_1972
23-06-2014, 07:12:01
לידע כללי באחד הצילומים רואים רחפן שטס על החוף בנקודת גישה לנתב"ג שנקראת לימה לימה

אז זו דוגמא טובה. שאר הדוגמאות שאכן מהוות סכנה בטיחותית כגון צילום חתונה אינה קשורה לרת"א. כל תלונה על דברים אילו הן בבחינת זאב זאב.
ולפרוטוקול אני גם מתנגד לכל העבריינים אבל ממליץ להעיר למטיסים לבעלי השמחות לבעלי אולמות האירועים וכו. אם נסמוך על רשויות האכיפה ומלשינונים לא ישתנה דבר.

zuza
23-06-2014, 07:31:52
כמובן שצריך לשמור על כללי בטיחות אבל עם כל הכוונות הטובות זה נשמע לי יותר כמו מלשינון ולכן זה נראה לי קצת לא לעניין .
יתרה מכך... לא בטוח שבאמת מעניין את רת"א מה עושה רחפן בתוך חדר או אולם סגור (כמו בקישורי יוטיוב ששמת ) זה לא ממש מסכן את כלי התעופה בשמיים ולכן זה גם מיותר לפנות אליהם.

וזאת התשובה מתוך ספרי רת"א :

בכל מקרה, יבוצע כל מאמץ סביר למניעת הימצאות מוסדות שבהם עלולות להיות התקהלויות (כמו
איצטדיונים, בתי חולים, בתי ספר וכדומה) באזור הטיסה ובפרט – אין לקיים מפגנים או הדגמות לקהל
רחב אלא באישור הוועדה.

josh_1972
23-06-2014, 07:33:47
וזאת התשובה מתוך ספרי רת"א :

בכל מקרה, יבוצע כל מאמץ סביר למניעת הימצאות מוסדות שבהם עלולות להיות התקהלויות (כמו
איצטדיונים, בתי חולים, בתי ספר וכדומה) באזור הטיסה ובפרט – אין לקיים מפגנים או הדגמות לקהל
רחב אלא באישור הוועדה.
מאחל לך בהצלחה באכיפה מול רת"א בתחום זה. אם תצליח תפתיע גם את עצמך לדעתי.

guyrud
23-06-2014, 07:39:22
תרדו מהנושא!
כבר טחנו את זה מספיק
המטיסים כאן ביננו מבינים ..מודעים ויודעים

כל אחד מעל 18 ..שיעשה חושבים ואת שיקולים

GUY

sevet
23-06-2014, 09:43:59
בהתייחסות לתוכן, הצילום מרחפן בתוך האולם אולי הגימיק כרגע אבל נראה ממש עלוב..... אז בשביל מה?
לפחות היום מחליפים עדשה לגופרו או משהו.

igalr
23-06-2014, 09:59:30
מה קשור רת"א לצילומים בתוך אולם חתונה ?!?!?

tomer_inbar
23-06-2014, 11:12:21
זו אחריותו של המטיס כי אם יקרה משהו כמו חס וחלילה פציעה של אדם במהלך הצילומים אזוי המטיס ישא בתוצאות..