PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדריך קופוני efly - כל מה שרצית לדעת ולא ידעת איפה לשאול!!!

אננס
03-07-2014, 00:06:13
110559

כבר תקופה ארוכה ש-efly מפרגן לשירשורים ומחלק קופנים של 50$ לקניות בהוביקינג.
אז עכשיו יש לנו גם שירשור שאלות ותשובות...

אז קודם כל איך מקבלים קופון?

נכון להיום 2 יש דרכים לקבל קופון של 50$.

להפגיז בשירשור ראוי:
- זה יכול היות שירשור בנייה של פרוייקט חדש
- יכול להיות סקירה של מוצר חדש שהפיל אותכם מהכיסא ואתה חושבים שחשוב שכולם ידעו אליו
- יכול להיות מדריך למשהו חשוב

הדרך השניה - לשכנע אותנו שסתם אתם ראויים לקופון
נכנסים לשירשור של "מה היית קונה אם היה לך קופון של 50$ לקניות בהוביקינג? (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?73375-מה-היית-קונה-אם-היה-לך-קופון-של-50-לקניות-בהוביקינג&p=477676#post477676)"
כותבים פוסט קצר וממתינים , אם היית מקורי/מגניב/נואש ... אולי תקבל קופון בסוף החודש.
ואם לא, תמיד אפשר לנסות בחודש הבא עוד פעם

ואם כבר קיבלתם קופון.... איך להשתמש בקופון:

בשלב התשלום (checkout), יש מקום להכנסת הקוד.
אין לממש את הנקודות הקודמות בשלב זה או כל הנחה אחרת מלבד הקופון.
הקופון לא משמש לתשלום המשלוח. ז"א, יש למלא עגלה של לפחות 50$.
לדוגמא: יצאה עגלה של 52.6$ + 6$ משלוח. תחוייב על 8.6$ בעבור קניה זו.
יצאה עגלה של 40$ + 5$ משלוח – תחוייב על 5$ בעבור קניה זו, וה 10$ של הקופון ילכו לאיבוד.
במידה ומשהו לא ברור תשאלו לפני רכישה, מאוד קשה להחזיר קופון!

ואם יש לכם עוד שאלות אז תשאלו

אננס
14-09-2014, 22:58:25
שלום,

אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו שאני כותב את זה...

אם יורשה לי, אני כותב כאן על דעתי האישית בלבד ומנסיוני הקצר כאן בפורום. אולם אני מרגיש שעוד רבים אחרים יצטרפו אליי.

ב"ה ישנם כאן חברים מכל הסוגים והצבעים. חלקם פעילים יותר וחלקם פחות. אבל יש כאן 2 חברים (ובטוח שיש עוד אחרים ובבקשה לא לכעוס אם לא ציינתי את שמכם) שממש אבל מ-מ-ש ראויים לשבח ותודה. הם פשוט לא מפסיקים אף פעם...פעם אחר פעם עוזרים, מסייעים בכל הכוח ופשוט לא מתייאשים !
אני לא מצליח להבין איפה הם מוצאים את הזמן והאנרגיות כדי לעזור לכל-כך הרבה אנשים.

AvivT - מייעץ לכלם בלי הבדל גזע דת מין מיקום וכו' משתף את כל הידע ואינו עוצר לרגע. מספר ההודעות שלו הרבה מעבר למה שתבדקו בפרופיל, מניסיון הוא לא מפסיק לשלוח גם בפרטי

רן ענבר - (לא שהייתי צריך את הבקשה להמלצה לקופון) כל מילה שאוסיף כנראה שאחטיא את המטרה... הבחור פשוט חי את הפורום, האנשים וכל מה שנוסע וטס עם שלט. ידע עצום ותמיד בלשון מכובדת.

אז לפי דעתי, יש מקום להוקיר לאנשים היקרים האלו תודה... וגם קופון כדי שיהיה להם מזכרת. [emoji3]

2 נקודות חשובות:
1. מנהלים יקרים, אם החלטתם שההודעה שלי לא ראויה לכאן. בבקשה לא למחוק רק כדי שהחברים היקרים האלה ידעו שאנו מעריכים את העזרה שלהם

2. ברור שיש עוד חברים עם ידע וניסיון שעוזרים ונותנים כתף, אבל ממה שראיתי, קראתי והתכתבתי 2 אלו בולטים במיוחד
סליחה מכל הותיקים שלא הזכרתי, בבקשה שלא יגרם לכם מחשבה שאנו לא זקוקים לכם. בבקשה אל תפסיקו לעזור...

שבת שלום,
משה

משה תודה על הפוסט הארוך והמושקע, אני בטוח שרן ואביב מודים לך....
בגדול אתה צודק, יש פה הרבה חברה שעוזרים ותורמים מכל הלב.... גם רן וגם אביב עוזרים רבות, אבל לא רק הם יש עוד הרבה בכל תתי הפורמים השונים..

בכיף הייתי מחלק קופונים לכל מי שראוי... אבל צריך לראות איך מקיימים נוהל ברור שלא יצאו ממנו נפגעים.
בדר"כ אלו שעוזרים הם גם צנועים ולא קמים ודורשים קופונים , אפילו לא מציעים את השירשורים המושקעים שלהם למועמדות לקופון..

נכון להיום יש 2 אפשרויות לקבל קופון , או דרך תחרות שירשור החודש , או לכתוב פוסט משעשע בשירשור של "מה הייתי עושה עם 50$ בהובי קינג"
האם לדעתך אפשר להוסיף אפשרות נוספת? "הגולש המצטיין של החודש!!!"
איך לדעתך מציעים מועמדים ? איך בוחרים את המצטיין?

תציעו פה רעיונות ואני מבטיח לדון בהם עם ההנהלה ואולי תהיה לנו דרך שלישית לחלק קופונים ..

moshet
14-09-2014, 23:19:33
אננס,

ראשית - אני מאוד מקווה שבפוסט האחרון לא חרגתי ממקומי ומהנהלים של הפורום. פשוט היה לי "קצת קשה" להיות אדיש לעזרה והתמיכה של האנשים הטובים כאן. פשוט מדהים !

שנית - אפשרות נוספת לחלוקה לאותם חברים "ראויים". חשבתי שאולי אפשר יהיה לנהל את זה באופן הבא:
1. בחירת מועמדים של "הראויים" ע"י חברים חדשים בפורום. בהגדרה חדשים זה x שבועות/חודשים. (מספיק זמן כדי להוכיח שהם לא שתולים)
2. חבר חדש יכול להמליץ רק אחרי שיש לו רקורד של x הודעות בחודש האחרון (אתם המנהלים - יכולים להחליט כמה זה x)
3. אפשר להמליץ רק על x מועמדים (זה לא אותו x מהסעיף הקודם, זה רק כדי לתחום את כמות ההמלצות מכל חבר)
4. הזוכה יהיה מי שקיבל הכי הרבה המלצות
5. יש להגדיר את "אחוז החסימה" כמספר ההמלצות שצריכות להתקבל כדי להיכנס לתחרות

אני יוצא מנקודת הנחה שהמטרה היא להגדיל את מספר החברים בה, בדרך שאני מציע לפי דעתי המטרה בע"ה תושג בהצלחה !
בדרך זו לוותיקים יהיה אינטרס ברור לעזור ולסייע... אולי ללוות בליווי צמוד חבר או שניים או קבוצה (ע"ע עודד)

אשמח לדעת מה חוו"ד

אננס
16-09-2014, 10:12:00
הצעה יפה,
עקרונית הנוהל שאתה מציע נראה בסדר .. אבל יש בעיה קטנה במימוש שלו.
מצד אחד אפשר לעשות אותו ממוחשב לחלוטין.. אבל אז זה מצריך כתיבת מודול חדש למערכת ושילוב - לא יקרה..
ומצד שני אפשר לעשות אותו ידני ושמישהו ירכז את הפעילות הזאת.. אבל גם אז מדובר בהשקעה לא קטנה

עברתי קצת על השירשורים ומצאתי שיש קורולציה די יפה בין קבוצת הגולשים שעוזרים רבות לאנשים ובין קבוצת הגולשים שמדליות מסוגים שונים מעטרת את שם המשתמש שלהם..
זה אומר שרוב אלו שעוזרים גם כותבים תכנים מקוריים ועולים מדי פעם למועמדות לשירשור החודש.
נכון יש כמה גולשים שרק עוזרים וטובים בלענות לשאלות של מתחילים ופחות משתפים בפרוייקטים שלהם וצריך לראות מה עושים עם זה.

ההצעה שלי היא לשלוח להם לינק לאחד משירשורי הקופונים....

moshet
17-09-2014, 08:58:11
אם ידני - על איזה השקעה אנחנו מדברים? פתיחת פוסט חדש לריכוז, וריכוז בטבלת אקסל (אולי אם קצת גרפים שיהיה מעניין) לא נראה לי שיש כאן עבודה מרובה. אם בזה מדובר אני חושב שיש על מה לדבר... אין לי בעיה לרכז את זה. אלא אם כן יש עוד נקודות שאני לא מודע אליהם.

כן, לאלו בדיוק אני מתכוון - אותם חברים שלא כותבים מאמרים/שרשורי בניה אבל עוזרים בצורה יוצאת דופן.
לא כל אחד יכול לכתוב מאמר ברמה גבוהה. ובנינו - כבר כל המידע קיים ברשת. מי שרוצה יכול למצוא עם קצת השקעה

moshet
06-10-2014, 01:33:52
משהו התקדם? הנושא נשאר כמו שהוא?

אננס
07-10-2014, 07:42:24
משהו התקדם? הנושא נשאר כמו שהוא?

דווקא הייתה התקדמות...
הוחלט להשתמש בתשתית של התחרות החודשים, אם גולש חושב שיש מישהו שראוי לצופר בגלל תרומתו בשירשורים של אחרים
הוא יכול להציע את אותו גולש בשירשור הקופון החודשי וכמובן לצרף ליניקים לכמה שירשורים מייצגים.

איך נשמע לכם הההצעה הזאת?