PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה אפשר לעשות עם הפרעות וידאו ב-Ladybird

rankorn
19-07-2014, 21:58:22
שלום לכולם
יש לי את ה-Walkera Ladybird v2 FPV שמצוידת ב-Tx5805 ושלט Devo F4.

ברגע שהמנועים מתחילים הוידאו מקבל הפרעות רציניות ולאחר מספר שניות נעלם.
זה בטוח לא ה-Video channels כי ניסיתי את זה עם כל ה-8, וגם לא הטווח כי זה קורה שהשלט נמצא 20 ס"מ מהמשדר.

אני מניח שזה פשוט הפרעות אלקטרוניות שזורמות על הכבל כח שמזין את המשדר. ב-Ladybird הכל על לוח אחד אינטגרלי מיזערי.
השאלה היא מה אפשר לעשות עם זה?
האם מישהו מכיר רכיב אלקטרוני שיכול לעזור?

sharonx
20-07-2014, 01:17:35
בטח ראית את הפוסט שלי

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55794-LadyBirdQR-%E1-71-%E3%E5%EC%F8-%EB%E5%EC%EC-%EE%F9%EC%E5%E7&p=385520#post385520

חוויתי הפרעות כמוך כשניסיתי לעבוד ב FPV מהסוללה הראשית והבנתי שמנועי BRUSHED בניגוד ל BRUSHLESS מכניסים המון רעש, וחייבים סוללה נפרדת.
לכן היה לי מאוד מוזר שיצאו וולקרות ליידיבירדס עם המודול שלך כתוספת STOCK ולא ראיתי שם שמדברים על סוללה נפרדת. עדיין לא ברור לי איך זה עובד, אולי ממשו פילטר טוב בבורד ?

בכל מקרה, קנה את הסוללה הכי קטנה של הוביקינג (120 או 138) ותעבוד מסוללה נפרדת לידאו.

בהצלחה
שרון

נ.ב
מאיפה קנית את המודול 5808?

rankorn
20-07-2014, 07:24:12
תודה שרון

אכן הליידיבירד שלי באה סטוק עם ה-FPV ולפי מה שראיתי בפורומים אחרים וב-youtube אין הרבה דיבור שם על הפרעות וידאו. גם היה הגיוני שהם טיפלו בבעיה הזו, אבל אצלי משום מה זה ממש לא..
המוכר ב-ebay הסכים להחליף לי את הכל או רק את המודול וידאו אבל לפני שאני שולח ומחכה עוד פעם איזה חודש חשבתי לנסות לפתור את זה בעצמי.

איפה קונים את השקע המתאים לחיבורים של הליידיבירד שמתחבר לסוללה כמו אצלך בתמונות? זה בא עם הסוללה או הרכבת לבד?

האם לדעתך אפשר לשים איזה משהו על החוט שיפחית רעשים? Ferrite ring?

yuvalko
20-07-2014, 14:27:53
לפעמים זה נגרם בגלל נתק קטן באיזה מחבר והמנועים רק יוצרים ויברציות שגורמות לזה לקרטע ולהעלם.

sharonx
20-07-2014, 14:38:51
תודה שרון

אכן הליידיבירד שלי באה סטוק עם ה-FPV ולפי מה שראיתי בפורומים אחרים וב-youtube אין הרבה דיבור שם על הפרעות וידאו. גם היה הגיוני שהם טיפלו בבעיה הזו, אבל אצלי משום מה זה ממש לא..
המוכר ב-ebay הסכים להחליף לי את הכל או רק את המודול וידאו אבל לפני שאני שולח ומחכה עוד פעם איזה חודש חשבתי לנסות לפתור את זה בעצמי.

איפה קונים את השקע המתאים לחיבורים של הליידיבירד שמתחבר לסוללה כמו אצלך בתמונות? זה בא עם הסוללה או הרכבת לבד?

האם לדעתך אפשר לשים איזה משהו על החוט שיפחית רעשים? Ferrite ring?

לא נראה לי פריט יעזור, והוא גם כבד מאוד.
כבל היה לי כזה בבית, חפש בבנגוד כבלים לרחפנים הקטנים לטעינת הסוללות שלהם

rankorn
20-07-2014, 16:38:25
לחפש כבל מיוחד עם פילטר?

rankorn
22-07-2014, 22:18:35
מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך נקרא החיבור הזה שבתמונה המצורפת?
אני רוצה לראות איך אני מחבר לזה סוללה נפרדת.
111263