efi_shams
21-07-2014, 21:12:36
אחרי התייעצויות, חיפושים והמלצות בנוגע לסטאפ לרחפן- פניתי לאדי הלא הוא Edi.il (http://www.efly.co.il/forums/member.php?4141-Edi-il) .
חיש קל אדי הבין בדיוק מהו הסטאפ הדרוש וניגש למלאכה.
לאחר יומיים... טלפון מפתיע מאדי: "אם תתאזר בסבלנות... שילדת ReadyEdi 700 מהדגם החדש אצלך, עם מגש ייעודי לסוללה".
בשישי האחרון הצטרפתי לחבורה הנהדרת שהטיסה במקום, אחרי טסט פלייט קפדני שנעשה ע"י אדי במהלך השבוע, בליווי הסברים ועצות.
במשפט אחד: הרחפן לא פחות ממדהים.
אדי הקפיד וחשב על כל הפרטים הקטנים, עד לפסיק האחרון.
את כמות הידע שאדי העביר לי והסביר בליווי הדגמה קשה לתאר.
על אף כל השאלות, הטלפונים, המיילים והשינויים בדרך - אדי תמיד שמח להסביר, להמליץ ולכוון.
הבחור משקיע ונותן את כולו כדי להגיע לתוצאה המקצועית, המדויקת והטובה ביותר.
זה המקום להגיד תודה לכל האנשים שייעצו לי בפורום (בפרטי) והשקיעו מרצונם ומזמנם וגם למטיסים בלטרון, ששמחים להסביר ולייעץ.
וכמובן תודה גדולה לאדי על התוצאה משביעת הרצון וההדרכה המופתית.
והתוצאה לפניכם :D
111227111228111229
חיש קל אדי הבין בדיוק מהו הסטאפ הדרוש וניגש למלאכה.
לאחר יומיים... טלפון מפתיע מאדי: "אם תתאזר בסבלנות... שילדת ReadyEdi 700 מהדגם החדש אצלך, עם מגש ייעודי לסוללה".
בשישי האחרון הצטרפתי לחבורה הנהדרת שהטיסה במקום, אחרי טסט פלייט קפדני שנעשה ע"י אדי במהלך השבוע, בליווי הסברים ועצות.
במשפט אחד: הרחפן לא פחות ממדהים.
אדי הקפיד וחשב על כל הפרטים הקטנים, עד לפסיק האחרון.
את כמות הידע שאדי העביר לי והסביר בליווי הדגמה קשה לתאר.
על אף כל השאלות, הטלפונים, המיילים והשינויים בדרך - אדי תמיד שמח להסביר, להמליץ ולכוון.
הבחור משקיע ונותן את כולו כדי להגיע לתוצאה המקצועית, המדויקת והטובה ביותר.
זה המקום להגיד תודה לכל האנשים שייעצו לי בפורום (בפרטי) והשקיעו מרצונם ומזמנם וגם למטיסים בלטרון, ששמחים להסביר ולייעץ.
וכמובן תודה גדולה לאדי על התוצאה משביעת הרצון וההדרכה המופתית.
והתוצאה לפניכם :D
111227111228111229