PDA

צפייה בגרסה מלאה : חיבור האלקטרוניקה וכיול

SUB-ZIRO
22-08-2014, 13:05:06
האם אחרי שמחברים את הגיפיאס צריך לכייל אותו שיציג את המיקום המדדוייק כי יש עליו נורה ירוקה שדולקת קבוע ואם כן איך עושים את הכיול? ודבר שני שקשור לGPS האם בMission Planner אחרי שחיברתי את הגיפיאס כמו שצריך הוא אמור להראות לי איפה אני על המפה?

וכך גם לגבי הטלמריה והOSD האם אחרי שחיברתי אתם כמו שכתב SEVET הלחמתי הכל מו שהוא כתב ואחר כך חיברתי את המחבר של הטלמריה לAPM 2.6 האם צריך לעשות איזה שהיא פעולה כדי שהכל יפעל או שצריך לחבר קודם כל את הטלמריה ולכייל ( לא שאת זה אני יודע לעשות) ואז לעשות את כל החיבורים
אני יודע שזה שאלות של מתחילים אבל אשמח מאוד מאוד לעזרה

תודה רבה רבה מראש לעוזרים

SUB-ZIRO
23-08-2014, 20:19:24
חבר'ה בבקשה אני צריך עזרה :(:(:(:(

yuvalko
23-08-2014, 20:49:03
אם אתה משתמש ב ublox,

http://copter.ardupilot.com/wiki/common-ublox-gps/

SUB-ZIRO
23-08-2014, 22:48:31
תודה רבה לך על העזרה יש לי את הGPS הזה Neo-6M GPS module with compass ic

אחרי הפעולה שכתוב בלינק למעלה הוא אמור להראות לי את המיקום המדוייק שלי בתוכנה Mission Planner?

דבר נוסף חיברתי את הטלמריה כמו שכתב SEVET וחיברתי למחשב את היחדיה של התחנת קרקע והם לא מתחברות ביניהם
מה שעשיתי זה חיברתי את היחידה של הקרקע חיברתי למחשב אחד ואת הבקר טיסה שאליו מחובר הטלמריה חיברתי למחשב אחר וכשאני לוחץ להתחבר הוא סופר שניות ולא מתחבר הוא כותב שגיאה בדקתי את היציאת COM ואת המהירות והכל תקין איך אפשר לתקן שהם יתחברו אחד לשני?

תודה רבה רבה לכל העוזרים

SUB-ZIRO
23-08-2014, 23:33:02
עשיתי מה שכתוב במדריך רק אצלי הגירסה היתה 8.11 מה שאומר שלא היה לי כתוב לקראת סוף התהליך GPS אלא GNSS וכשניסיתי להעלות את הקובץ טקסט הופיעה שאלה לגבי גירסה לחצתי אישור ועדיין אין מספרים שרצים בצד ימין למעלה בתוכנה

איך מסדרים את הבעיות האלה אוף אני כבר מתחיל להתייאש
חברה בבקשה עזרה :(:(:(:( אני יודע שכל פעם השאלות האלה נשאלות וכבר אין לכם כח לענות כל פעם מחדש אבל כך גם אני ידע ואני יוכל לעזור לאחרים

עריכה= הורדתי את הגירסה של התוכנה 7.02 ויש לי שם את האפשרות לעידכון הGPS אבל ברשימה שרצה יש שגיאות וטיים אווט על כל שורה תמונה מצורפת ( גם בMission Planner כתוב GPS: NO FIX)

SUB-ZIRO
24-08-2014, 08:58:22
עידכון ניסיתי עכשיו לעשות שוב את המדריך שניתן לי בלינק לעיל והצלחתי חיברתי את ההגיפיאס לבקר טיסה הפעלתי את Mission Planner לא לחצתי להתחבר העלתי את הקובץ הHEX הפעלתי את התוכנה U-SENTER העלתי את הקובץ טקסט והיה כתוב לי בכל השורות successful אבל בצד ימין למעלה לא מציג מספרים כמו במדריך
מה אני עושה לא נכון??????

SUB-ZIRO
24-08-2014, 18:03:55
חבר'ה את הבעיה של הGPS פתרתי
אם תוכלו לעזור לי יש לי טלמריה של 915 מגה הרץ ואני חיברתי אל החיבור של הטלמריה שמתחבר לבקר טיסה את הOSD כמו שכתב SEVET ואני מנסה להתחבר אבל ללא הצלחה כם כשאני משנה את המהירות ל57400 וגם הCOM תקין אין התחברות הוא כותב לי שגיאה מה שמוזר הוא שכשאחד היחידות לא מחוברת או של הקרקע או של האויר השניה האור הירוק מהבהב ולא קבוע אבל כששניהם מחוברת לזרם פתאום האור הירוק נשאר קבוע אבל הם לא מתחברות

אשמח מאוד מאוד לעזרה

SUB-ZIRO
04-09-2014, 22:41:39
חבר'ה???????????
בבקשה אם אפשר עזרה עם הטלמריה