SkyFly
10-09-2014, 14:10:57
שלום רב,
ראשית אני חדש בפורום ואני חייב לציין שיש כאן המון חומר איכותי ומעניין - כל הכבוד!
לגבי הדרישות:
רחפן -
יכולת תעופה של 10 דקות לפחות
רדיוס תעופה בסביבות 5 ק"מ
גוף קשיח ועמיד בנפילות קלות
יכולת שידור תמונה לעמדה בזמן אמת
מצלמה טובה (לא חובה גו פרו)
עמדה-
יכולת הצגת הווידאו על גבי מסך.
יכולת העברת הווידאו לטלוויזיה אחרת (על ידי כבל AV או משהו בסגנון).
שילוח הרחפן לנקודות מוגדרות מראש בזמן אמת לפי מפה waypoints.
אמצעי טעינה ל6 סוללות לפחות (של הרחפן).
אפשרות להקלטת הווידאו (לא מחייב).
העמדה חייבת להיות עצמאית מבחינת התפקוד, עם יכולת של חיבור כבל חשמל לשקע שמפעיל את כל העמדה כאשר נגמרת הסוללה של העמדה.
וכמובן שלט שיענה על הצרכים.
אשמח אם מי שמבין בעניין ירשום במסודר מאיזה חלקים צריך להיות מורכב הרחפן ומאיזה העמדה, קישור לינקים יהיה מצוין! אבל אם זה מכביד על העניין אז אשמח לקבל את השמות בלבד.
לגבי האיכויות והמחירים, כמובן שאין לזה גבולות אבל גם לא ארצה חומר סיני שמתברר אחרי טיסה אחת, לכן הדרישה היא למשהו שלא עולה יותר מדי יקר אבל גם יחזיק זמן ויעשה את העבודה.
נ. ב
כמו כן אם יש מישהו שמוכר במחיר סביר ערכה כזאת אשמח לקבל הצעה.. חיפשתי ולא מצאתי מישהו זמין שמוכר סט כזה.
תודה ענקית מראש!
ראשית אני חדש בפורום ואני חייב לציין שיש כאן המון חומר איכותי ומעניין - כל הכבוד!
לגבי הדרישות:
רחפן -
יכולת תעופה של 10 דקות לפחות
רדיוס תעופה בסביבות 5 ק"מ
גוף קשיח ועמיד בנפילות קלות
יכולת שידור תמונה לעמדה בזמן אמת
מצלמה טובה (לא חובה גו פרו)
עמדה-
יכולת הצגת הווידאו על גבי מסך.
יכולת העברת הווידאו לטלוויזיה אחרת (על ידי כבל AV או משהו בסגנון).
שילוח הרחפן לנקודות מוגדרות מראש בזמן אמת לפי מפה waypoints.
אמצעי טעינה ל6 סוללות לפחות (של הרחפן).
אפשרות להקלטת הווידאו (לא מחייב).
העמדה חייבת להיות עצמאית מבחינת התפקוד, עם יכולת של חיבור כבל חשמל לשקע שמפעיל את כל העמדה כאשר נגמרת הסוללה של העמדה.
וכמובן שלט שיענה על הצרכים.
אשמח אם מי שמבין בעניין ירשום במסודר מאיזה חלקים צריך להיות מורכב הרחפן ומאיזה העמדה, קישור לינקים יהיה מצוין! אבל אם זה מכביד על העניין אז אשמח לקבל את השמות בלבד.
לגבי האיכויות והמחירים, כמובן שאין לזה גבולות אבל גם לא ארצה חומר סיני שמתברר אחרי טיסה אחת, לכן הדרישה היא למשהו שלא עולה יותר מדי יקר אבל גם יחזיק זמן ויעשה את העבודה.
נ. ב
כמו כן אם יש מישהו שמוכר במחיר סביר ערכה כזאת אשמח לקבל הצעה.. חיפשתי ולא מצאתי מישהו זמין שמוכר סט כזה.
תודה ענקית מראש!